Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast vervangen

Electra in de gehele woning vervangen

De meterkast en de volledige elektra moet vervangen worden in gehele woning rijtjes huis van 145 m2. Ook moet er een aansluiting buiten en een snoer door de tuin naar de schuur. In totaal 4 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, washok, keuken waar de elektra van vervangen moet worden.

Vervanging van de volledige meterkast

Wij willen graag onze meterkast van 8 groepen compleet laten vervangen. De oude meterkast moet ook verwijderd worden.

UTP-kabel trekken voor Ziggo Horizon box

Graag een prijsopgave voor: 1. Trekken nieuwe netwerk kabel -voorzien van RJ45 stekkertjes- van de Ziggo Horizon media box in de woonkamer naar de centrale meterkast. Er ligt een bestaande pijp waar de nieuwe kabel doorheen kan. 2. Doormeten en controleren van de bestaande netwerk kabels vanuit de centrale meterkast naar de verschillende; eventueel nieuwe RJ45 stekkertjes aanbrengen of kabel vervangen. Realisatie op zo kort mogelijke termijn. Alles ligt op 1 verdieping en moet door twee kamers heen.

Tussenmeter voor elektra vervangen

Een van de drie elektra-tussenmeters in onze meterkast is kapot. Natuurlijk kunnen we het verbruik zelf narekenen, maar we overwegen reparatie/vervanging. Tevens zijn twee van de drie water-tussenmeters kapot, ook hiervoor overwegen we reparatie/vervanging. Misschien kunnen beide klussen door één monteur gedaan worden?

Elektra in de gehele woning vervangen

Het vervangen van de elektrische bedrading in de gehele woning, woning is 90 m2 en 320 m3. Verplaatsen van de meterkast, deze hoeft niet vervangen te worden. Het aanleggen van krachtstroom voor inductie koken.

Keukenvoorbereiding treffen

We krijgen een nieuwe keuken met inductie en vaatwasser. De meterkast moet hierop worden aangepast/vervangen, er moeten nieuwe leidingen naar de keuken en er moeten nieuwe stopcontacten komen.

Meterkast vervangen en elektrapunten repareren

De oude stoppenkast dient te worden vervangen. De kast heeft nu 4 stoppen en de nieuwe kast moet er 4 of 5 krijgen. Daarnaast zijn er diverse elektra punten die van stroom voorzien moeten worden.

Lekstroom nakijken en meterkast vervangen

Een aantal werkzaamheden dienen door de vakman te worden uitgevoerd. We hebben een lekstroom gehad bij de vaatwasser en de wasmachine. Verder is de meterkast aan vervanging toe en moeten er 1 of 2 groepen worden bijgeplaatst. Verder zijn niet alle stopcontacten geaard, dit willen wij ook graag laten aanpakken. Kunt u aangeven wat de kosten ongeveer zijn?

Gehele stoppenkast vervangen

Ik was benieuwd wat t mij zou gaan kosten als ik de stoppenkast laat vernieuwen voor een meterkast. Ik heb nu 1 stop van 32 of 35 ampère. Maar ik wil het liefst allemaal aparte groepen. Ik ga zelf op de 3e etage wonen. En de hoofdaansluiting bevindt zich in de berging.

Netwerkkabel laten trekken

We willen graag onze netwerkkabel laten vervangen, van meterkast naar de magazijn circa 10 meter. En van de meterkast naar de 1ste verdieping via een buis in de muur circa 3-4 meter. De laatste eindigt met een contactdoos. De huidige netwerkkabel lijkt niet meer goed te zijn.

Partners

Partners van Casius