Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast verplaatsen incl vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast verplaatsen incl vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast verplaatsen incl vervangen

Verplaatsen meterkast

Het verplaatsen van de meterkast van de ene kant van de woning naar de andere kant. Circa 9 meter. Het betreft het herbouwen van een woning uit 1907. Dus wellicht moet de meterkast ook wat worden uitgebreid. Graag jullie advies hierin.

Verplaatsen meterkast

De meterkast in ons woonhuis uit 1988 staat eigenlijk midden in de woning. Wij willen deze graag laten verplaatsen. Ook graag advies over de de meest effectieve nieuwe locatie.

Verplaatsen meterkast

Verplaatsen van meterkast met 8 groepen en telefoonaansluiting. Geen gas. Verplaatsing is naar andere plek in de hal ongeveer op 2 meter afstand van de huidige plaats.

Vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw

Jaren 30 huis in de jaren 70 gerenoveerd. Ook elektra. Hal, meterkast, slaapkamer met badkamer, kleine kelder, bijkeuken, 3 slaapkamers, zolder een grote woonkamer en een badkamer, bekabeling bijplaatsen en verplaatsen. Alarm binnen en buiten vernieuwen/verleggen. Nieuw: Data, Krachtstroom aansluiten, tuin verlichting in oude huis Nieuwe aanbouw (2e zitkamer , open keuken, hal met toilet en kantoor): nieuwe bekabeling aansluiten the keuken, verlichting, alarm en data. Let op. Meer dan de helft van de wcd en lichtpunten, zijn al aanwezig en op de goede plek

Meterkast verplaatsen incl vervangen

Wij willen graag de meterkast laten verplaatsen van de gang naar de kelderkast, en meteen vervangen voor een moderne variant.

Meterkast en gasleiding verplaatsen

Ik zoek een specialist die mijn meterkast kan verplaatsen. Daarnaast zou ik eigenlijk ook een gasleiding willen laten verplaatsen. Ik zoek bij voorkeur iemand die dit beide kan doen.

Verplaatsen electra

Graag zou ik willen informeren wat een kosten indicatie is voor het verplaatsen van een meterkast op de begane grond van een appartementsgebouw in Amsterdam. Het gaat om het 1m horizontaal verplaatsen van de kast, aansluitingen zouden eventueel via de vloer/kruipruimte kunnen. Ik hoor het graag.

Verplaatsen meterkast

De meterkast moet verplaatst worden van de gang naar de garage. Graag 2 offerte 1 met alleen de meterkast verplaatsen en 1 met meterkast en gas mee verplaatsen. Als jullie dat doen ook.

Verplaatsen meterkast

Wij willen de meterkast van de gang naar de direct aansluitende schuur laten verplaatsen en een extra electra groep ivm inductie koken/oven.

Verplaatsen meterkast

Meterkast blijft staan waar hij staat. Alleen komt de deur aan een andere kan. Dus hij moet anders gezet worden.