Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden

Groepenkast verplaatsen en nieuwe groepen toevoegen

Meterkast verplaatsen met toevoegen van nieuwe groepen. (momenteel 2) en eventueel aardlek.

Stopcontact verplaatsen

We willen een grote kast plaatsen, stopcontact is dan niet meer bereikbaar. Stopcontact verplaatsen naar boven de kast (ongeveer op hoogte van 220 cm). Dus inclusief maken van sleuven, wand contact doos plaatsen, eventueel nieuwe draad trekken vanuit meterkast, etcetera Dichtsmeren sleuven met nieuwe leiding kan ik nadien eventueel zelf wel. Omgevingsfactoren: - Verplaatsing ongeveer 1 meter - Afstand tot meterkast minimaal, zit aan de andere kant van de muur - Muur is soort gips of kalksteen, geen beton, heel zacht, eenvoudig om sleuven te maken - Huis is ruim 1 jaar oud, dus bedrading en meterkast is modern

Slaan van een aardpen

Ik zelf ben bezig met de groepenkast te verplaatsen ik heb alleen een aardpen nodig. Deze moet door de vakman worden ingeslagen. Dit moet bij de meterkast in het kruipluik gedaan worden. Eventueel kan het ook voor de deur.

Verplaatsen meterkast

Betreft nieuwbouw appartement. Aannemer wil de meterkast niet verplaatsen volgens hun teveel werk. De meterkast bevindt zich aan de buitenzijde van het appartement met een inkeping van 40 x 100. Deze inkeping zit op een voor mij ongunstige plek omdat ik daar graag een koelkast wil plaatsen. Als de meterkast 2 meter naar rechts wordt verplaatst kan ik mijn keuken uitvoeren zoals ik dat graag wil. Er lopen naast elektra ook loze leidingen naar de meterkast die ook verplaatst moeten worden. Mvg, Thomas

Verplaatsen van de meterkast

Het betreft een nieuwbouw appartement. De aannemer wil de meterkast niet verplaatsen (teveel werk, strakke deadlines). De meterkast bevindt zich aan de buitenzijde van de woning en is ook bereikbaar vanaf de buitenkant. Aan de binnenzijde zit de inkeping van de meterkast in de keuken op een plaats waar ik graag de koelkast zou willen plaatsen. Om die reden wil ik de meterkast graag circa 2 meter naar rechts verplaatsen. Alle aansluitingen en loze leidingen die in de meterkast uitkomen dienen ook verplaatst te worden. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte.

Verplaatsen en vervangen van de meterkast

Meterkast verplaatsen en vermeerdere van groepen

Voorbereidingen treffen voor verplaatsen meterkast

Meterkast wordt naar een andere plek in de woning verplaatst. Voor de nutsbedrijven moeten daarvoor de nodige voorbereidingen worden getroffen. Tevens moet alle elektriciteit opnieuw worden aangelegd.

Verplaatsen meterkast

Het verplaatsen van de hele meterkast. De verplaatsing is ongeveer 3 meter.

Meterkast verplaatsen

Graag zou ik willen weten wat het me gaat kosten om de meterkast te verplaatsen naar de garage. De meterkast is nu geplaatst in de hal en moet eigenlijk 2 meter verplaatst worden zodat hij in de garage komt. Drive-in woning. De kabel hoeft hierbij niet verlengt te worden neem ik aan omdat de afstand juist korten is geworden naar de straatkant toe. Meterkast behoeft geen andere indeling. Het gas mag blijven zitten. Het gaat hier alleen dus om de elektra.

Meterkast verplaatsen

Ik heb een winkelpand aan huis met een eigen aansluiting. Ik wil graag gaan verbouwen. De meter kast moet 1.50 meter verplaatst. Ik heb een groep of 8 en de meter van Liander en de watermeter zitten bij elkaar. Regelen jullie ook het contact met Liander of moet ik daar nog iets voor doen?

Partners

Partners van Casius