Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden

Meterkast naar de kelderkast verplaatsen

Wat kost het om de meterkast te verplaatsen van de gang naar de kelderkast? Wanneer de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden zorgen wij er voor dat alles open ligt voor de verbouwing. De afstand is nog geen 3 meter en de kast zal aan de ander kant van de gang geplaatst moeten worden.

Verplaatsen van de meterkast

Meterkast verplaatsen naar een nog te bouwen (uitbouw) kast ongeveer 8 meter verder.

Verplaatsen van de meterkast

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het verplaatsen van de meterkast. Hij hangt nu in de berging en ik wil hem 2 meter verplaatsen in de berging. De meterkast heeft 9 groepen.

Meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden

Meterkast ongeveer 4 meter verplaatsen en groepen uitbreiden van 3 naar 5.

Meterkast laten verplaatsen

Verplaatsen meterkast

Verplaatsen van de meterkast

De meterkast verplaatsen van in het midden op de gang naar tegen de muur. Afstand van midden gang naar muur is ongeveer 0,5 meter. de meterkast steekt momenteel te veel uit en moet platter tegen de muur aan gemonteerd. Wat zouden de kosten hiervoor zijn?

Meterkast verplaatsen

Via deze weg wil ik graag een offerte om de meterkast een meter te verzetten. In een andere kast maar wel in de zelfde hal waar hij zich nu bevindt. De kabel moet opnieuw ingebracht worden.

Verplaatsen van de meterkast

Wij ontvangen graag een offerte voor het verplaatsen van de meterkast naar een andere ruimte.

Elektra uitbreiden

Plaatsen van 6 dubbele wandcontactdozen, waarvan 1 in de buitengevel. Het verplaatsen van een plafondlichtpunt en het aanbrengen van 4 wandlichtpunten. De elektra voor de keuken: aanbrengen van extra groepen/aardlekschakelaar/3 fasen aansluiting in de meterkast. We weten niet exact wat nodig is, maar wij krijgen behoorlijk wat apparatuur in de keuken, inductieplaat met inbouw afzuiger, vaatwasser, combioven, inbouw koffiezetapparaat, quooker, wijnklimaatkast. Betreft een nieuwbouwwoning, welke volgend jaar juni wordt opgeleverd.

Meterkast verplaatsen en uitbreiden

Er is nu nog een oude stoppenkast met maar twee groepen. Deze wil ik ongeveer 2 meter verplaatsen naar het einde van de gang en ik wil de groepen uitbreiden naar vier. (dit gaat om mijn huis waar ik heen ga verhuizen, niet om de postcode die ik nu heb opgegeven).

Partners

Partners van Casius