Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast verplaatsen

Aanpassingen inbraakalarmsysteem

We hebben jaren geleden het ELRO alarmsysteem HA68S geplaatst. Het systeem bevat: - 1 centrale (in de meterkast) - 3 deur/raamdetectoren - 2 ruimtesensoren - 1 akoestisch alarmapparaat - 1 rode alarmsignaallamp - 1 meldkastje (en nog 1 reserve) - 1 meldknopsleutelhanger We willen het systeem: 1) testen (batterijen) 2) de centrale enigszins verplaatsen (circa 30 cm) 3) de signaallamp aansluiten (buitenzijde meterkast) 4) het akoestisch alarmsignaalapparaat weer terugplaatsen 5) de meldkastjes plaatsen Ik heb tevens de vraag of een detector voor buitenopstelling beschikbaar is.

Elektra laten aanleggen of vervangen

Elektra vanuit de meterkast vernieuwen. Nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. De woonkamer 8 spots led op dimmer 4 om 4 schakelen. Er moet een lichtpunt bij de eettafel worden geplaatst. 5 dubbele stopcontact plaatsen. De internet aansluiting vanuit meterkast. De keuken aansluiting voor een inductie met bora. 4 dubbele stopcontacten, 3 aansluitingen koel vaat boiler, 2 spots led +schakelaar dim, 2 plafond aansluiting hanglamp met schakelaar dim, Een aansluiting voor de buitenlamp, Bij de hal en entree 2 plafond aansluiting met hotelschakelaar, Een overloop voor een lichtpunt met hotel schakelaar beneden, Op zolder overloop lichtpunt met hotelschakelaar overloop beneden, 3 slaapkamers met met ongeveer 4 stopcontacten en internet, 1 lichtpunt met schakelaar, Op zolder de wasmachine/ droger aansluiten, zolderslaapkamer aantal spots met schakelaar, internet en 3 dubbele stopcontacten. Bestaande badkamer lichtschakelaar verplaatsen van overloop naar badkamer. Nieuwe badkamer boven (zolder) spots 2x led dimmer, lichtpunt badmeubel, dubbel stopcontact. Graag eerst een globale indicatie. Dan kunnen we een afspraak maken voor gedetailleerde offerte.

Meterkast laten vervangen of verplaatsen

Zie foto die bijgevoegd is.

Meterkast naar de kelderkast verplaatsen

Wat kost het om de meterkast te verplaatsen van de gang naar de kelderkast? Wanneer de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden zorgen wij er voor dat alles open ligt voor de verbouwing. De afstand is nog geen 3 meter en de kast zal aan de ander kant van de gang geplaatst moeten worden.

Verplaatsen van de meterkast

Meterkast verplaatsen naar een nog te bouwen (uitbouw) kast ongeveer 8 meter verder.

Verplaatsen van de meterkast

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het verplaatsen van de meterkast. Hij hangt nu in de berging en ik wil hem 2 meter verplaatsen in de berging. De meterkast heeft 9 groepen.

Meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden

Meterkast ongeveer 4 meter verplaatsen en groepen uitbreiden van 3 naar 5.

Meterkast laten verplaatsen

Verplaatsen meterkast

Verplaatsen van de meterkast

De meterkast verplaatsen van in het midden op de gang naar tegen de muur. Afstand van midden gang naar muur is ongeveer 0,5 meter. de meterkast steekt momenteel te veel uit en moet platter tegen de muur aan gemonteerd. Wat zouden de kosten hiervoor zijn?

Meterkast verplaatsen

Via deze weg wil ik graag een offerte om de meterkast een meter te verzetten. In een andere kast maar wel in de zelfde hal waar hij zich nu bevindt. De kabel moet opnieuw ingebracht worden.