Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast verplaatsen

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

De glas vezel moet naar de meterkast verplaats worden ,mag met een verlengkabel zijn, als dat bestaat?

Meterkast verplaatsen

Meterkast wil ik verplaatst hebben van woonkamer naar hal. Hemelsbreed is deze afstand +/- 3 m. Graag ontvang ik hiervoor een vrijblijvende kostenindicatie.

Meterkast verplaatsen

Op dit moment is de meterkast in de garage gesitueerd waar wij de woonkamer van willen maken. Hiervoor moet de meterkast verplaatst worden naar de kelder van de naastgelegen keuken.

Uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser

Wat moet gebeuren: 1. Perlilex leiding aanleggen van meterkast naar keuken (zelfde verdieping). Dit kan via een aanwezige loze leiding of via kruipruimte. Perilex aansluiten in meterkast (moet worden uitgebreid met kookgroep) en aansluiten met wandcontactdoos. 2. 1x dubbele wcd en 1 x schakelaar voor mechanische ventilatie circa 1 meter verplaatsen. 3. 1x enkele wcd circa 30 cm verplaatsen in zachte tussenmuur (vanwege andere locatie afzuigkap) 4. 1x elektriciteitskabel trekken van meterkast naar keuken tbv vaatwasser. Hiervoor zijn twee loze leidingen aanwezig. Aansluiten van de leiding in meterkast (moet worden uitgebreid met aparte groep) en in enkele wandcontactdoos. 5. 1x elektriciteitskabel trekken van meterkast naar keuken voor algemeen gebruik. Hiervoor is een loze leiding aanwezig. Als alternatief kan een bestaande inbouw wcd worden verplaatst over circa 1 meter. Omdat dit een harde tussenmuur is weet ik niet welke optie het eenvoudigst is. Periode: tussen 18 juli en 1 augustus

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen, hij zit aan een trap aan de binnenkant, hij moet aan de buitenmuur ongeveer een halve meter. stadsverwarming slimme meter.

Meterkast verplaatsen

Ik wil graag mijn meterkast verplaatsen. Graag in overleg waar de beste plek is.

Vervangen van alle elektra en meterkast verplaatsen

Elektra vervangen in de hele woning. Een aantal groepen bij plaatsen. Woning is 198 m2 woon oppervlakte. Vooral overal hout. Meterkast verplaatsen met meer groepen er bij.

Verplaatsen mantelbuis tbv nutsaansluiting

Tbv een nieuwbouw woning dienen de mantelbuizen (invoerbuizen) naar de meterkast verplaatst te worden.

Verplaatsen meterkast

Meterkast verplaatsen incl. groepenkast. Wij zijn opzoek naar een partij die dit voor ons kan doen en ook de zegel mag zetten. Zie bijlage voor huidige en nieuwe situatie.

Verplaatsen stopcontact en activeren extra groep

Een stopcontact moet 30 cm naar links en lager op een buitenmuur geplaatst. En de reservegroep uit de meterkast moet hierop aangesloten worden.