Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast uitbreiden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast uitbreiden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast uitbreiden

Uitbreiden aantal groepen meterkast

Wij willen graag de meterkast uitbreiden in verband met een serre die we laten plaatsen

Vervangen elektra jaren 60 woning

Op het moment zitten er 3 groepen in de meterkast. Dit willen we graag uitbreiden naar voldoende groepen voor een moderne keuken, wasmachine e.d. dus 2-3 extra groepen, ongeveer 5 nieuwe stopcontacten. Daarnaast moet er een perilex aansluiting komen.

Meterkast uitbreiden groep

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn meterkast uit kan breiden met een extra groep. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Aanleggen elektra (inductie)keuken + uitbreiden meterkast

De keuken wordt verplaatst van locatie in de woning en gaat van gas naar inductie. De huidige keuken is een ouderwetse keuken, deze wordt vervangend oor een moderne keuken van Ikea. Waarschijnlijk is een Perilex aansluiting niet aanwezig. De afstand van de keuken naar de meterkast is ongeveer 10 m. Er is geen kruipluik, want het zit op de 1e verdieping. Elektra moet voor de nieuwe keuken (denk ik) verlegd worden. De meterkast moet ook uitgebreid worden, heeft momenteel maar 2 groepen, maar moeten er denk ik wel 5 of 6 worden, hier graag advies over. Tenslotte moeten de stopcontacten in de woning geaard worden. E.v.t. brandmelder plaatsen indien jullie dat ook doen. Graag z.s.m. reactie, zoek iemand op korte termijn. Hartelijk dank!

Meterkast uitbreiden in verband met inductie kookplaat

Wij willen graag een 3 fase aansluiting ivm nieuw fornuis, deze heeft 11,3 kw nodig. Er is geen perilex aansluiting aanwezig, wel een kelder. De afstand van de meterkast naar de kookplaat is 8 a 9 meter.

Keuring elektrische installatie

Wij moeten in twee panden een elektrische keuring laten uitvoeren voor de meterkast, lees het onderstaande van de verzekering: Graag een partij die dit voor beide panden kan uitvoeren, allebij op 100 meter afstand van het opgegeven adres. 2018-01 Keuring elektrische installatie De elektrische installatie moet voldoen aan de geldende installatievoorschriften, waaronder NEN 1010 en NEN 3140. Laat de installatie daarom keuren door een bedrijf dat is aangesloten bij Ikeur of Uneto-VNI. Zorg ervoor dat bij de keuring in elk geval de volgende punten worden uitgevoerd: - visuele controle van de installatie en de daarop aangesloten apparatuur - meten en testen van isolatieweerstanden, impedantie en aardlekschakelaars - uitvoeren van thermografische metingen, in elk geval op de verdeelinrichtingen. De keurende instantie kan dit nog verder aanvullen of uitbreiden om de (brand)veiligheid van de installatie te verhogen.

Extra groepen in meterkast bij plaatsen

Er zitten nu 3 groepen in de meterkast en ik wil deze naar minimaal 6 uitbreiden.

Vervangen electra + aanleggen vloerverwarming

Het gaat om het vervangen van de elektra tijdens grote verbouwing. Alles ligt open, dus overal kan er makkelijk bijgekomen worden. Het zou gaan om: - Meterkast uitbreiden. Er moeten groepen bij, 1 voor inductie. - Wandcontactdozen lichtpunten in keuken en aanbouw, in keuken de geaard - Bedrading vervangen in 3 slaapkamer en wandcontactdozen en lichtpunten vervangen + aanleggen - Alle elektra in de badkamer aanleggen: wandcontactdozen (geaard), aardmat en elektrische vloerverwarming met timer. Badkamer is 4 m2.

Informatie over elektra en groepenkast uitbreiden

Ik wil graag in de achtertuin onder mijn overkapping 2 heaters en verlichting plaatsen. De tuin is al voorzien van stroomkabels en die leiden naar de garage. In de garage staan ook een vriezer en koelkast. Als ik de groep uit zet dan gaat alles in de garage en de tv van mijn woonkamer uit want alles staat op 1 groep. Ik neem aan dat ik voor beide heaters een aparte groep moet aan maken in de meterkast ? zo ja.... wat zou de kosten daar van zijn, of andere ideeën ? De groepen in mijn meterkast zijn 16 ampere 220 volt

Het vervangen en uitbreiden in de meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn gehele meterkast kan renoveren. Dit onder andere ten behoeve van zonnepanelen. Het volgende willen we in de meterkast: Een hoofdschakelaar, maximaal 4 groepen per aardlekschakelaar en het moet voldoen aan de NEN1010 veiligheidsnormen Wanneer u de meterkast laat vervangen zou ik adviseren expliciet op de factuur te laten vermelden dat dit is gebeurd voor de zonnestroominstallatie. Wij kunnen deze factuur dan meenemen met de BTW teruggave. Daarnaast hebben we het ook gehad over de optie PV-verdeler. Dit is een vervangend stopcontact inclusief aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Echter is de eis hiervoor dat het desbetreffende stopcontact binnenkomt als aparte groep in de meterkast. Hier mogen dus geen aftakkingen op zitten. Aangezien de meterkast vervangen dient te worden leek het mij een logische optie om, tijdens het aanpassen van de meterkast, de droger en wasmachine beide op een vrije groep te laten zetten. In dit geval kunnen wij gebruik maken van de PV-verdeler.

Partners

Partners van Casius