Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast ombouwen van een 1 naar 3 fase aansluiting? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast ombouwen van een 1 naar 3 fase aansluiting. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast ombouwen van een 1 naar 3 fase aansluiting

Koken op gas naar inductie ombouwen

In verband met het ombouwen van een gasfornuis naar inductie dient er een aansluiting gemaakt te worden vanaf de meter kast. Tevens dient de aansluiting verwijderd te worden. Afstand meterkast naar keuken +/- 4 meter door de kruipruimte.

Gas naar inductie ombouwen

Ik wil graag laten beoordelen wat er nodiv is om onze gasplaat te vervangen door een inductie kookplaat. Als het goed is, hebben we twee groepen over in de meterkast. Graag uw advies en offerte.

Meterkast van 1- naar 3-fasen aansluiting ombouwen

Betreft een aanpassing in de meterkast. Ik wil de 1 x 35 ombouwen naar 3 x 25 ampère, zodat deze geschikt is voor een 3-fase aansluiting. Daarnaast wil ik een 3 fasen en 5 polige stekker in de keuken voor een nieuwe inductie plaat.

Groepenkast ombouwen

Betreft een aanpassing in de meterkast, 1x35 ombouwen naar 3x25, zodat deze geschikt is voor een 3-fase aansluiting. De standaard hoofdschakelaar 2-polig wijzigt naar 4-polig.

Groepenkast van 1 naar 3 fase ombouwen

In verband met aanschaf van een inductie kookplaat moet mijn meterkast naar een 3 x 25A aansluiting.

Meterkast ombouwen van een 1- naar 3-fase aansluiting

Bestaande groepenkast uit 2007 is aangelegd op 1 fase 35A. We willen deze wijzigen naar een 3 fase 25A. Hiervoor dient de groepenkast aangepast te worden.

Meterkast ombouwen naar 3 fasen

Meterkast ombouwen van 1 fase naar 3 fase i.v.m. inductie koken.

Gas naar inductie ombouwen

Ik wil van gas naar inductie. Geen idee wat voor werkzaamheden er nodig zijn of hoeveel groepen de meterkast heeft; ik denk 3. Ik wil dat graag duidelijk krijgen en een precieze doch vrijblijvende offerte over de kosten van alle werk en onderdelen die daarvoor nodig zijn.

Koken op gas naar inductie ombouwen

Wij koken op gas en willen op inductie koken. We hebben niet genoeg ruimte vrij voor een extra (draad) van de meterkast (in de gang) naar de keuken. We zoeken hiervoor een oplossing. De afstand is circa 10 meter. We wonen in een appartement uit 1993.

Gasoven ombouwen naar inductie

Ik heb een SMEG CS18NLA-6 gasoven en ik wil de gas kookplaat laten ombouwen naar een inductiekookplaat. En bieden jullie dan ook de juiste inductieplaat aan die goed past? Ook is het hiervoor nodig om een Perlex 3 fase aansluiting te maken vanaf de meterkast onder de vloer door naar de keuken. De Perlex 3 fase aansluiting moet sowieso doorgaan als het niet lukt om de kookplaat om te bouwen in een inductieplaat.

Partners

Partners van Casius