Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast ombouwen van een 1 naar 3 fase aansluiting? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast ombouwen van een 1 naar 3 fase aansluiting. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast ombouwen van een 1 naar 3 fase aansluiting

Meterkast ombouwen van een 1- naar 3-fase aansluiting

Bestaande groepenkast uit 2007 is aangelegd op 1 fase 35A. We willen deze wijzigen naar een 3 fase 25A. Hiervoor dient de groepenkast aangepast te worden.

Meterkast ombouwen naar 3 fasen

Meterkast ombouwen van 1 fase naar 3 fase i.v.m. inductie koken.

Gas naar inductie ombouwen

Ik wil van gas naar inductie. Geen idee wat voor werkzaamheden er nodig zijn of hoeveel groepen de meterkast heeft; ik denk 3. Ik wil dat graag duidelijk krijgen en een precieze doch vrijblijvende offerte over de kosten van alle werk en onderdelen die daarvoor nodig zijn.

Koken op gas naar inductie ombouwen

Wij koken op gas en willen op inductie koken. We hebben niet genoeg ruimte vrij voor een extra (draad) van de meterkast (in de gang) naar de keuken. We zoeken hiervoor een oplossing. De afstand is circa 10 meter. We wonen in een appartement uit 1993.

Gasoven ombouwen naar inductie

Ik heb een SMEG CS18NLA-6 gasoven en ik wil de gas kookplaat laten ombouwen naar een inductiekookplaat. En bieden jullie dan ook de juiste inductieplaat aan die goed past? Ook is het hiervoor nodig om een Perlex 3 fase aansluiting te maken vanaf de meterkast onder de vloer door naar de keuken. De Perlex 3 fase aansluiting moet sowieso doorgaan als het niet lukt om de kookplaat om te bouwen in een inductieplaat.

Krachtstroom aanleggen voor inductie

Ik wil graag groepenkast laten ombouwen van 1 fase naar 3 fase. De schakelaars zitten al in de groepenkast. En het fornuis/inductieplaat zit 2 meter van de meterkast af. Er zitten 3 groepen in de kast, maar deze zijn niet aangesloten op het net.

Keuken ombouwen van gas naar inductie koken

Op dit moment wordt er op gas gekookt in onze nieuwe woning, wij willen echter onze inductiekookplaat laten monteren. Wat zijn de kosten om de keuken van gas naar inductie om te bouwen? Graag wil ik weten wat we hiervoor nodig hebben betreffend groepen in de meterkast, aparte aansluiting of krachtstroom. Het is een woning uit 2001. De afstand tussen de keuken en meterkast is ongeveer 6 meter. De woning heeft geen kruipruimte. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Meterkast aanpassen

Het 'meterkast-deel', het andere deel wordt door Enexis gedaan, ombouwen van 1 fase naar 3 fasen. Volgens mij alleen een 3 fasen hoofdschakelaar en een 3 fasen automaat en bedrading. De Perilex aansluiting zit er al.

Meterkast met 1 fase ombouwen naar 3 fasen

Ik heb een redelijke nieuwe 1 fase groepenkast en wil deze ombouwen naar 3 fase voor het gebruik van inductie kookplaat. De hoofdschakelaar moet ook omgebouwd worden. Hoor graag wat men hiervoor moet doen en hoeveel dit kost.

3-fasen groep voor de inductiekookplaat maken

We zijn een voormalig kook atelier aan het ombouwen naar woonkeuken. Groepen genoeg, echter geen 3 fasen groep. Het gaat om het werk in de meterkast en de 3 fasen kabel \trek klaar\ aansluiten. De kabel trek ik zelf door en de Perilex-stekker regel ik ook zelf.