Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast moderniseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast moderniseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast moderniseren

Meterkast moderniseren

Oude meterkast vervangen voor een moderne meterkast.

Elektra aanleggen in woning

Aanleggen van elektra in de woning: - Nieuwe meterkast - tv kabels uitbreiden in frezen - UTP kabels aanleggen - moderniseren verlichting dakterras - krachtstroom voor toekomstige keukenapparatuur - stroom aanleggen naar portaal voor camera - uitbreiden stopcontacten

Meterkast moderniseren

Oude stoppenkast vervangen voor een 3 fasen aansluiting in verband met elektrisch koken/wasdroger/magnetron enzovoort. Ook een omvormer voor later aan te sluiten zonnepanelen.

Meterkast moderniseren

Oude stoppenkast 8 groepen vervangen voor moderne variant. Daarnaast uitbreiding groepen en willen wij gaan koken op inductie.

Groepenkast controleren

In het door mij gekochte huis is de meterkast voor mijn gevoel verouderd, ik wil graag dit laten controleren en indien nodig moderniseren. Graag maak ik een afspraak met u!

Meterkast moderniseren en vervangen

De huidige meterkast heeft 4 groepen en bevat geen aardlekschakelaar. Het aantal groepen kan in de nieuwe situatie gelijk blijven mits dit mogelijk is. Belangrijk is dat er een aardlekschakelaar wordt geplaatst en een stroompunt bij de stoppenkast in verband met slimme meters. Afgelopen jaar is al de HZK al vervangen door Liander.

Meterkast moderniseren en groepen uitbreiden

Ik heb nu 1 fase en 4 groepen. 1 natte en 3 droge groepen op 1 fase. Ik wil graag een offerte voor: Groepenkast moderniseren en uitbreiden en ook 1 krachtgroep. Komt nieuwe keuken in met inductie en magnetron en oven en koel/vries en vaatwasser. Kunt u mij u voordeligste prijs geven? Spoedig aanpassen.

Elektrische installatie compleet vervangen

Het vervangen/moderniseren van de elektrische installatie van een oude woning. Inclusief vervangen/uitbreiden groepenkast van 3 naar 15 groepen. Circa 20 lichtpunten (waarvan 5 met hotelschakeling). Circa 50 wandcontactdozen. Ethernet netwerk in 1 woonkamer en 4 slaapkamers. 1 signaaldraad tussen CV (zolder) en thermostaat in woonkamer. Inclusief aanbrengen nieuwe mantelbuis ten behoeve van het verplaatsen van de meterkast. Zonder infrezen. Zonder leveren afmonteren wandcontactdozen en schakelaars.

Vervangen meterkast en electra moderniseren

Per 15-12-2016 krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning. Deze heeft nog een oude meterkast met een viertal groepen. Deze willen we graag uitbreiden en moderniseren. Daarnaast willen we in de woning alle stopcontacten voorzien van geaarde stopcontacten. De garage wordt een werkruimte, deze moet ook voorzien worden van een eigen groep (kantoor werkzaamheden). De keuken dient ook wat aandacht te krijgen, vaatwasser + inductie kookplaat. Ik heb een foto van de huidige meterkast. Eventueel is een bezichtiging mogelijk, huidige bewoners zitten er nu nog wel in. De werkzaamheden willen we het liefst zo snel mogelijk (per 15-12-2016) mee starten.

Complete meterkast moderniseren

Het aantal groepen (4) van mijn huidige meterkast is goed, maar alles ziet er (te) ouderwets uit en er is geen aardlekschakelaar. Kortom, ik wil een meterkast die brandveilig wordt. Ik hoef geen offerte tot op de euro, maar wel graag een globale indicatie. Graag uw advies betreffend het moderniseren en het veiliger maken. Graag per email een indicatie van de kosten.