Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast van 3 groepen veranderen naar 6 groepen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast van 3 groepen veranderen naar 6 groepen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast van 3 groepen veranderen naar 6 groepen

Stopcontacten verplaatsen en misschien nieuwe groep maken

In de keuken stopcontacten verplaatsen. In de woonkamer stopcontacten verplaatsen. Waaronder de coaxkabel voor de tv. Eventueel het aantal groepen in de meterkast uitbreiden.

Meterkast keuren en certificeren met 1010 norm

Ik heb onlangs een nieuwe groepenkast aan laten leggen, 9 groepen. Ik wil deze graag laten keuren en dan een certificaat ontvangen voor de brandverzekering.

Nieuwe groepenkast

We willen graag de groepenkast (4 groepen en een aardlekschakelaar) vervangen. Hierbij willen we ook graag dat de wifiversterker op de 2e etage op dezelfde groep zit als het stopcontact bij de modem in de woonkamer. Op de foto is onze meterkast te zien. De aparte groep bovenin is voor onze vaatwasser, kookplaat en ik dacht koelkast. De aparte stekker met snoer rechts is voor onze buitencamera. We horen graag welke totale kosten we hiervoor kunnen verwachten. Graag communiceren via email en niet telefonisch.

Extra groep(en) voor keuken

Is het mogelijk 1 of 2 groepen toe te voegen aan de bestaande installatie (zie foto)? Graag zou ik 1 of 2 extra groepen willen hebben voor de keuken. Kunnen jullie ook die kabel leggen en WCD aansluiten? Er is een kruipruimte, afstand van meterkast tot WCD-punt is ongeveer 5 meter.

Vervangen oude groepen kast

Ik wil graag mijn meterkast laten vervangen, wil 7 groepen en 1 groep voor de tuin. Afvoeren oud materiaal optioneel.

Meterkast vervangen

Wil graag mijn meterkast vervangen. 2 nieuwe groepen voor de keuken (indien nodig, zou ook 1 kunnen zijn), nieuwe groep doortrekken naar boven en groep gang voor aansluiting wasmachine (kan door kruipruimte via meterkast) .

2 nieuwe groepen aanleggen

Wij willen in de meterkast 2 groepen aanleggen, draden trekken naar boven inclusief aarde.

Vervangen van electra

Electra vervangen in gehele woningen. Meterkast uitbreiden met meer groepen. Twee verdiepingen met een zolder, 4 a 5 slaapkamers

Elektra aanleggen tbv blokhut op nieuwe groepen in meterkast

Een of twee groepen erbij plaatsen in de meterkast in huis. Plus elektriciteit spatwaterdicht monteren/aanleggen in de blokhut. Dit moet compleet aangelegd worden. Blokhut is op 6m afstand van het huis en op ongeveer 20m van meterkast.

Extra groep plaatsen in volle groepenkast

Heb in mijn huis momenteel 3 hoofdzekeringen van 40amp waarop totaal 12 groepen verbonden zitten en ook nog een aansluitingen voor mijn electrische auto. Ik vraag me af ik simpel nog een extra groep kan laten plaatsen ivm de aansluiting van een airco. Heb namelijk nog een loze leiding liggen waar ik graag stroomkabels naar toe wil trekken maar moet ik deze dus nog wel in een groep in meterkast kwijt kunnen :) Hierbij ook een foto van mijn meterkast. Links van de foto zie je nog een klein kastje zitten en daar zit dus nog een aansluiting voor mijn elektrische auto. Heb 3 fase trouwens.

Partners

Partners van Casius