Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast van 3 groepen veranderen naar 6 groepen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast van 3 groepen veranderen naar 6 groepen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast van 3 groepen veranderen naar 6 groepen

Keuken en meterkast gereed maken voor inductie koken

Ik ga binnenkort inductie koken. Hiervoor moet een hoofdschakelaar worden aangebracht, groepen in meterkast worden uitgebreid en een perilex aansluiting gerealiseerd worden. Ik beschik niet over een kruipruimte. Op dit moment weet ik helaas niet de juiste afmeting tussen de kookplaat en de meterkast.

Extra groep en aardlekschakelaar 3fase meterkast plaatsen

Ik wil graag een extra groep laten plaatsen t.b.v. mijn Quooker boiler. Ik heb hiervoor al een loze leiding laten leggen welke ik al bedraad heb met een wdc. Nu heb ik al 8 groepen op 2 aardlekschakelaars staan. Dit betekent volgens mij dat ik een nieuwe aardlekschakelaar nodig heb om een 9e groep erbij te zetten. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Kunt u mij een offerte mailen? In de bijlage zit een foto van de groepenkast.

Uitbreiden MK ivm inductiekoken

In verband met een inductiekoken dienen er twee nieuwe groepen bijgeplaatst te worden. De kabel tussen de kookplaat en de meterkast gaat via de kruipruimte en is circa 6 meter lang. Er dient minimaal één boring in de keukenvloer gedaan te worden. Ik wil de kookplaat rechtstreeks aansluiten, dus zonder perilex.

Vervangen electra

Per 2 maart ben ik trotse eigenaar van mijn nieuwe huis. Bij de bouwkundige keuring kwam naar voren dat de electra oud is: uit het plafond kwamen een zwarte en bruine draad waarop dit is geconcludeerd. Er zijn vorig jaar extra groepen aangelegd heb ik me laten vertellen (zie ook foto meterkast) het is onduidelijk of de aardlek is aangesloten. mijn vraag is: - op welk bedrag moet ik rekenen om de electra te vervangen + ? meterkast? + aardlek? - en is dat een kwestie van draden doortrekken of moet er opnieuw gevreesd worden? Hiervoor nodig ik t.z.t. graag uit in mijn nieuwe woning. Ik hoop van u te horen.

Vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen

Het gaat om het vervangen van de elektra in de gehele woning en het vervangen van de 1-fase groepenkast in de meterkast naar een 3-fase met 9 groepen. De huidige meterkast heeft geen aardlekschakelaar. Waarschijnlijk is dan ook een aardpen nodig. Waar deze geslagen moet worden en hoe diep weet ik niet, net als het grondsoort. Daar ontvang ik graag advies over. Vanaf januari graag beginnen.

Nieuwe meterkast extra groepen

Twee jaar terug hebben wij ons huis gekocht. En zouden nu graag de meterkast laten vervangen en 1 of twee groepen erbij willen. We denken dat we een fase 1 hebben bijgaande heb ik foto's van onze oude meterkast. Zijn erg benieuwd naar de offerte.

Vervangen van elektra, inclusief nieuwe inbouwdozen

Graag laat ik de elektra in de hele woning en buiten vervangen, inclusief nieuwe inbouwdozen (30). Het verplaatsen van punten of aanleggen nieuwe meterkast is niet nodig (zijn ruim voldoende groepen aanwezig). De woning is in de jaren' 70 gebouwd in een Amerikaanse wijk. Na die tijd is er ergens iets veranderd qua elektra, maar ik weet niet precies wanneer, en er is een nieuwe meterkast geplaatst. De bedrading is waarschijnlijk wel goed, maar als ik lampen ophang is het een rommeltje qua draad. Graag laat ik om deze reden de bedrading logischer aanleggen. Telefonisch slecht bereikbaar, graag reactie via email.

Vervangen elektra hele huis

Mijn meterkast te oud. Het lijkt mij dat deze vervangen moet worden, maar ik zou er graag iemand naar laten kijken. Ik heb nu 7 groepen en ik zou graag weer 7 groepen willen hebben. Er hoeft geen groep voor inductie te komen. Mogelijk moet in ge hele woning de elektra vervangen worden. Het is een jaren' 20/ 30 woning van 85m2. Voorkeur totaal pakket inclusief afwerking. Als alleen de meterkast vervangen moet worden, kan ik zelf het materiaal regelen, als alles vervangen moet worden dan niet.

Reorganiseren en vervangen meterkasten

- Meterkast in woonhuis (11 groepen, 1 3-fase heeft alleen automatische stoppen maar zit niet achter aardlekschakelaar, 3 andere groepen (ijskast, wasmachine) zitten niet achter aardlekschakelaar, gebruik verschillende merken schakelpanelen) - Meterkast in garage (10 groepen via 1 3-fase groep van woonhuis zonder aardlekschakelaar, slechts 1 aardlekschakelaar voor 10 groepen, 1 3-fase is tijdelijk buiten gebruik en heeft alleen automatische stoppen en zit niet achter aardlekschakelaar,, andere groep zit niet achter aardlekschakelaar?)

8 groepen in meterkast vervangen en aardlekschakelaar plaatsen

Op dit moment worden er zonnepanelen op het dak gelegd. Nu blijkt dat het een rommeltje is in de meterkast, verkeerde kleurcodes en verkeerde kabels bijvoorbeeld. Ook zitten er zaken die er niet horen (zie rode cirkel in bijlage). Daarom moet de groepenkast vervangen worden. Er zijn 8 groepen. Mogelijk dat een aardlekschakelaar ook nodig is. Tot slot, kunt u aan de hand van de foto ook zeggen dat het hier om een onveilige situatie gaat, of moet u daarvoor meer informatie hebben? Dit in verband met het verhalen van de kosten op de verkopende partij (het huis is recent aangekocht). Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius