Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast en gasleiding verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast en gasleiding verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast en gasleiding verplaatsen

Meterkast en gasleiding verplaatsen

Ik zoek een specialist die mijn meterkast kan verplaatsen. Daarnaast zou ik eigenlijk ook een gasleiding willen laten verplaatsen. Ik zoek bij voorkeur iemand die dit beide kan doen.

meterkast aarden

Ik wil graag op basis van NEN de gasleiding aarden en de hoofdaarde onder de groepenkast beter aansluiten. Ik weet niet of er een aardlekschakelaar aanwezig is.

Extra elektriciteitsgroep

Er komt een nieuwe keuken en wij hebben een extra elektriciteits groep nodig voor inductie koken. Daarnaast de oude gasleiding afdoppen en misschien de waterslang van de vaatwasser iets verplaatsen. Er is geen perilex aansluiting aanwezig, wel een kruipruimte. De afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt ongeveer 3 m.

Aarden van de woning

Een aardpen slaan en de aardedraad via een RVS opbouw goot/strip van ongeveer 1 meter het gebouw in ter hoogte van de slaapkamer. De aardedraad via een opbouw goot in de slaapkamer naar de meterkast brengen. In de meterkast dient de gasleiding en meterkast aangesloten worden op de aarding. - Vervangen groepenkast. - Waterleiding badkamer aarden vanaf de meterkast via een goot of boven het plafond. - Centraal aardpunt (CAP) maken onder de CV ketel in de kelder.

Verplaatsen gas en meterkast

Wij hebben een best relatief klein huisje wij hebben plannen om een tussenmuur er uit te slopen ,alleen zit de meter kast in de weg , die moet ongeveer 2,5 meter verplaatst worden in een bestaande berging kast. Er komt ook gasleiding in de meterkast uit. Die moet ook verplaatst worden. Ik zal een foto toevoegen ter info. Wij zijn erg benieuwd wat de kosten zouden zijn

Aardpen slaan en aansluiten op te leveren HAR

Onze huisinstallatie is niet voorzien van veilheidsaarding. De kruipruimte onder meterkast is van beton. Wij willen graag een kostenopgave voor het slaan van aardpen in tuin en gemeten opleveren. Aarding aan te sluiten op te leveren HAR. Groepenkast aansluiten op HAR. De de rekenen lengte van de aardleiding 10 meter (groen gele 16 vierkante millimeter). In aanwezige meterkast geleidende delen aansluiten (gasleiding) op HAR (potentiaalvereffening). Aardverspreidingsweerstand dient kleiner dan 1,9 Ohm te zijn. Afgaande groepen 3x aardlekautomaat (16A, 30mA, B-kar) en 1 x automaat (16A, B-kar).

Slaan van aardpen(nen)

Slaan van een aardpen t.b.v. de normale elektra van de woning, mogelijk bij de voordeur met doorvoer aarde door buis naar meterkast (zie foto, gasleiding is inmiddels weggehaald). Eventueel extra aardpen slaan in de tuin t.b.v. aparte aarding zonnepanelen.

Oude meterkast / groepenkast vervangen

Het betreft het vervangen van een oude meterkast/groepenkast. Ik zou graag een kast willen laten plaatsten met 10 groepen, fase 1. De huidige situatie is als volgt: - Aantal groepen: 3. - Groepenkastverklaring: nee. - Aardlekschakelaar: ja, 1 stuks. - Hoofdschakelaar: nee. - Aarding: ja. - Bedrading: vinyldraad. - Geen aardaansluiting op de gasleiding in de meterkast. Advies: nieuw aanbrengen.

Aardpen slaan voor creëren van aarding

In onze woning van 1959 blijkt niet genoeg aarde te zijn, wij dienen een aardpen te laten slaan. Koperdraad 25 kwadraat. Stedin en BAAS zijn momenteel bezig met het vervangen van de gasleiding en zodoende kwam dit probleem naar voren. In maart verleden jaar is alle electra inclusief meterkast vernieuwd. Wij hebben dit op zeer korte termijn nodig omdat BAAS t liefste as maandag de gasaansluiting wil vervangen.

Meterkast en gasleiding verplaatsen

Ik heb op dit moment een meterkast in de nieuwe kinderkamer hangen. Deze wil ik graag aan de andere kant van de muur hebben zodat degene hier niet boven hoeft te slapen, dit in verband met de veiligheid. Aan de andere kant in de hal zit ook wat bedrading welke naar deze kast loopt. Kan dit gewoon zonder beding worden gedaan? Graag ontvang ik advies over de beste mogelijkheid. Het gaat om de meterkast op de eerste verdieping (zit ook een op de begane grond).