Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra meterkast erbij plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra meterkast erbij plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra meterkast erbij plaatsen

Extra meterkast erbij plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken plaatsen. Dat betekent dat ik meer groepen nodig heb, maar mijn huidige meterkast kan ik niet uitbreiden, waardoor ik graag een 2 kast erbij wil. Omdat ik telefonisch moeilijk bereikbaar ben, reageer ik sneller op emails

Extra groep in de meterkast plaatsen

Ik wil een extra groep in de meterkast plaatsen met aardlekschakelaar erbij.

Extra groepen plaatsen

Ik wil 3 extra groepen ten behoeve van de keukenapparatuur erbij maken. Of vervangen groepenkast naar 6 en het aanleggen naar de keuken. Afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 11 meter.

Extra groepenkast bijplaatsen

Ik wil een extra groepenkast erbij zetten in mijn meterkast.

Aardlekschakelaar, extra groep en intercom installeren

Ik verhuis 31 oktober naar appartement op de derde verdieping. Nu blijkt daar geen aardlekschakelaar in de meterkast te zitten (zie foto). ER zijn 3 groepen maar die wil ik graag uitbreiden naar 4 groepen omdat we er met 3 mensen gaan wonen in vergelijking met de ene die er nu woont. Ik wil ook graag een intercom met camera laten installeren, liefst draadloos en wil dat ook graag door dezelfde elektricien laten doen die de meterkast komt doen (twee vliegen in 1 klap). Er is een vaatwasmachine, een droogtrommel, een koelkast een magnetron, een oven en een wasmachine en wat klein keukengerei zoals ketel, blender/toaster et cetera. Die allemaal tegelijkertijd moeten kunnen werken op de groepen. Graag ook advies of 4 dan genoeg is en wat de extra prijs is voor een extra groep erbij. Ik hoor graag van jullie en ook op welk termijn dit kan worden gedaan. Het zou het liefst op donderdag 2 november of vrijdagmiddag 3 november moeten gebeuren nog voordat we het appartement gaan schilderen.

Nieuwe groep en stopcontacten installeren

Ik wil graag 4 stopcontacten in het washok en 4 stopcontacten in de meterkast. Daarbij ook graag een groep erbij.

Extra groep in meterkast maken

Extra groep in meterkast erbij zetten met draad erin. Draad ligt er al en die moet aangesloten op de extra groep. Er zitten nu denk ik 5 a 6 groepen in de kast.

Meterkast verplaatsen

Wij hebben een huis gekocht waarbij we graag de meterkast (gas, water, elektra) willen verplaatsen. De meterkast zit nu naast de keuken, we willen deze graag naar de hal verplaatsen. Er is geen kruipruimte (en betonnen vloer), wel een verlaagd plafond erboven. Daarbij zouden we ook graag de meterkast uitgebreid hebben met meer groepen (1 aardlekschakelaar erbij). Graag horen we de mogelijkheden en geschatte kosten. Evt. kunnen we foto's opsturen.

Aardpen laten slaan en aansluiten

Ik wil graag een offerte hebben voor een aardpen te slaan met alle werkzaamheden wat erbij komen kijken (aansluiten in de meterkast). Er is nu aarding op de waterleiding welke vervangen gaat worden.

Electra in de meterkast uitbreiden

2 groepen erbij in de meterkast, 1 x 2 fasen voor inductie koken / 1 x voor een afwasmachine en 1 stopcontact, tevens in de keuken de extra Electra stopcontacten maken. En kijken of er voor de magnetron nog maatregelen moeten worden genomen. Zie bijgaande plattegrond van de woning.

Partners

Partners van Casius