Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meterkast creëren voor nieuwe elektra aansluiting van netbeheerder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meterkast creëren voor nieuwe elektra aansluiting van netbeheerder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meterkast creëren voor nieuwe elektra aansluiting van netbeheerder

Meterkast creëren voor nieuwe elektra aansluiting van netbeheerder

Ik heb de woning kunnen splitsen en moet een meterkast hebben voor de nieuwe elektra aansluiting van de netbeheerder. Ergens anders in de woning zit al een vrij nieuwe groepenkast. Ik wil vanuit de nieuwe meterkast deze gaan voeden.

1 Fase vervangen voor 3 fase en nieuwe verdeling creëren in de meterkast

Ik wil 1 fase vervangen voor 3 fase en een nieuwe verdeling in de meterkast.

Het verplaatsen van een meterkast

Ik zoek een elektricien die onze stoppen/meterkast in de gang 1 à 1,5 meter kan opschuiven om ruimte te creëren.

Een aansluiting voor een droger realiseren

Ik zoek een elektricien voor het creëren van een aansluiting ten behoeve van een droger in de badkamer. Deze kabel moet getrokken worden vanuit de meterkast.

Loxone domoticasysteem en elektra aanleggen in nieuwbouwwoning

In februari/maart 2017 wordt de bouw van mijn nieuwbouwwoning gestart. Ik heb de aanleg van al het elektra en een Loxone domoticasysteem geheel buiten het bestek gehouden en wil dat in eigen beheer laten verzorgen. Ik kom graag in contact met een elektriciën met ervaring met KNX of Loxone voor het aanleggen van een compleet nieuwe meterkast en ster systeem. Hieronder vallen ook de aansluiting van een 3-fase kookplaat en warmtepompen en omvormers (er komt een PV installatie met 28 panelen). Er komen ongeveer 67 WCD en stoppen binnen/buiten, 8 dimmer-groepen van 24V, ongeveer 100 spots, ventilatiekleppen et cetera. De initiële leidingen en wachtbuizen alsmede de koppeling en integratie met de zekeringskast laat ik graag door een vakman doen. Het gaat om meerdere dinrail kasten. Mijn ambities op domotica gebied zijn hoog, maar ik heb wel ervaring. Ik wil aansluitmogelijkheden in elke ruimte creëren voor zowel lichtsturing, stopcontacten, jaloezieën, multi-room audio, sensoren beweging, temperatuur, rook, CO2 et cetera. Ik wil verder ook touchscreens. Ik ontvang graag een generieke prijs voor het aanleggen van geschetste aansluitmogelijkheden van een domoticakast. De woning krijgt gelijkvloers een breedte van 22 meter en diepte van 16 meter. nieuwbouwwoning/ start februari maart /

Meterkast naar andere ruimte verplaatsen

De huidige meterkast bevindt zich nu in de hal, bij binnenkomst aan de rechterkant van de muur. Deze wil ik verplaatsen naar de linkerkant. Ik wil de hal kleiner maken om meer ruimte te creëren in de keuken. Ik zou graag willen weten wat de kosten hiervan zijn.

Aardpen slaan voor creëren van aarding

In onze woning van 1959 blijkt niet genoeg aarde te zijn, wij dienen een aardpen te laten slaan. Koperdraad 25 kwadraat. Stedin en BAAS zijn momenteel bezig met het vervangen van de gasleiding en zodoende kwam dit probleem naar voren. In maart verleden jaar is alle electra inclusief meterkast vernieuwd. Wij hebben dit op zeer korte termijn nodig omdat BAAS t liefste as maandag de gasaansluiting wil vervangen.

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen. Nieuwe woning gekocht met kruipruimte onder het huis. Meterkast moet 2 meter verplaatst worden voor creëren van een doorgang. Oplevering woning 31 augustus.

COAX-kabel doortrekken

Van de meterkast in de hal naar mijn appartement moet een nieuwe coax kabel gelegd worden in verband met het aansluiten van een nieuw Ziggo alles in één pakket. Er loopt nu al een kabel, maar deze blijkt niet te voldoen voor het creëren van een aansluitpunt in de woning. Ongeveer 12 meter kabel zal er nodig zijn, denk ik.

Loxone domotica systeem aanleggen

Mijn nieuwe woning is voorzien van 9 groepen en zonnepanelen. Ik wil de woning geschikt maken voor Loxone domotica systeem. Later wil ik het zelf kunnen uitbreiden en programmeren. De initiële leidingen en wachtbuizen alsmede de koppeling en integratie met de zekeringskast laat ik graag door een vakman doen. Het gaat om een tweede dinrail kast. Mijn ambities op domotica gebied zijn hoog. Ik wil aansluitmogelijkheden in elke ruimte creëren voor zowel lichtsturing, stopcontacten, jaloezieën, multi-room audio, sensoren beweging, temp, rook etc. en touchscreens. Ik ontvang graag een generieke prijs voor het aanleggen van geschetste aansluitmogelijkheden van een domoticakast, van meterkast naar slaapkamer boven aan de achterzijde. Lengte huis 10 meter en breedte is 6 meter.