Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oude meterkast compleet vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oude meterkast compleet vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oude meterkast compleet vervangen

Oude meterkast compleet vervangen

Compleet vervangen van een oude meterkast

Meterkast compleet vernieuwen

Ik wil een inductiekookplaat laten aanleggen. Daarom moet de meterkast worden vernieuwd en een 2 fasen aansluiting geplaatst worden. De kookplaat komt 3 meter van de meterkast. Ook moet er een aansluiting gemaakt worden voor een combimagnetron.

Vervanging van de volledige meterkast

Wij willen graag onze meterkast van 8 groepen compleet laten vervangen. De oude meterkast moet ook verwijderd worden.

Aardpen slaan voor bouwmeterkast

Deze dubbelgeïsoleerde meterkast ( 2 x 5/32A + 1 x 4/32A + 6 x 230V ) is compleet beveiligd door middel van een aardlekschakelaar en automaten. De kast is spatwaterdicht en voldoet aan de normen NEN-EN-IEC 61439-4 en NEN-1010. Daarnaast is deze bouwmeterkast voorzien van een CE-keurmerk. De hoofdschakelaar is 63 Ampère en 4-polig. Alle contactdozen bevinden zich in de met een hangslot afsluitbare kast. Ik wil graag een aardpen laten slaan voor een bouwmeterkast.

Complete woonhuis voorzien van elektra

Ik wil graag een compleet woonhuis laten voorzien van elektra middels het plaatsen van een goede stoppenkast in de meterkast.

Groepenkast vervangen

Compleet vervangen bestaande meterkast met draaizekeringen. 5 groepen en aardlek schakelaar.

Groepenkast compleet vernieuwen

Vervangen van groepenkast/meterkast 11 groepen 2 aardlekschakelaars

Elektra woning compleet vervangen

Het betreft het aanleggen van de elektra in een complete woning, inclusief werkzaamheden als stopcontacten aanleggen, het vervangen van de meterkast, 5 a 6 groepen aanleggen, op dit moment zijn er 3 aanwezig, en het aansluiten van een aardlekschakelaar. De elektriciteit is sterk verouderd, ook zijn overal nieuwe contactpunten nodig. Dit betreft ook bedrading in zolder, serre, tuin en schuur. De hoekwoning heeft een woonoppervlak van 136 m2.

Aardingspin slaan

De woning is gerenoveerd en de elektra is compleet vervangen. Er moet een nieuwe aardleiding gemaakt worden vanaf de meterkast. De oude aardleiding voldoet niet meer, zit bevestigd aan de oude loden waterleiding die vervangen wordt.

Elektra in een appartement vernieuwen

Huidige situatie: Appartement/studio van 30m2 met oude electra, en slechts 1 stop in de meterkast, zonder aardlek. Er moet compleet nieuwe electra gerealiseerd worden, en er moet een aardlekschakelaar komen. Het is nog onduidelijk of de netwerkbeheerder de juiste kabels door heeft gevoerd naar de meterkast, ik ga er vanuit dat dat nog niet het geval is. Momenteel is er slechts 1 (electriciteits)stop, dit moeten er meer worden, 4 is voldoende. De electriciteit moet in de muren gefreezd worden. We overleggen waar de nieuwe stopcontacten komen, en de prijs moet ook inclusief nieuwe stopcontactdozen en lichtschakelaars e.d. zijn. Ik heb niet veel verstand van het bovenstaande, en ik hoop dat ik het goed hebt uitgelegd, en het kan zijn dat er nog meer bij komt kijken dan ik weet, aangezien ik er echt teweinig vanaf weet, dat kunt u beter bepalen.

Partners

Partners van Casius