Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra lichtpunt met schakelaar en stopcontacten installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra lichtpunt met schakelaar en stopcontacten installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra lichtpunt met schakelaar en stopcontacten installeren

Elektra vertakken

Het betreft een nog niet gestuukte nieuwbouwwoning. Hier dienen er 4 elektra punten vertakt te worden. De wandcontactdozen die nu 20 cm boven de vloer zitten moeten naar 20 cm onder het plafond. Verder moet er 1 nieuw lichtpunt met een schakelaar geplaatst moeten. Alle 5 de punten moeten worden weggewerkt in de muur, ingefreesd en dicht gesmeerd.

Wisselschakelaar aanleggen

In de garage is nu één lichtpunt (TL-lamp) met één lichtschakelaar. Ik wil een tweede schakelaar in de garage voor dat lichtpunt. Dat moet een opbouwschakelaar worden.

Elektra en verlichting aanleggen in gehele woning

Wij hebben een woning gekocht wasrbij alle elektra en verlichting en groepenkast moet worden vervangen. Woning nu gestript overal goed bereikbaar. Leidingen hoeven niet te worden ingefreesd, er komen gips voorzetwanden. Het volgende moet gebeuren: Het demonteren van oude groepenkast Het demonteren van oude installatie Het plaatsen van nieuwe A-merk groepenkast van ABB(8groepen-16A, 2 aardlekschakelaars 2P/40A/0,03A, 1 hoofdschakelaar 2P/40A) - Het aanleggen van keuken installatie Het aanleggen van aparte groep voor vaatwasser Het aanleggen van cai kabel naar woonkamer Het aanleggen van 5 wcd’s in woonkamer Het aanleggen van twee schakelpunten wissel/wissel Het aanleggen van aparte leiding naar buiten voor bestande tuin kabel in grondmof Lichtpunt met schakelaar in douche Twee aparte groepen voor was en droger, lichtpunt en twee wcd’s in kelder, wcd voor cv Het aanleggen van aparte grondkabel van 20m in grondmof Het aanleggen van twee wcd’s en lichtpunt bij slaapkamer 1 Het aanleggen van twee wcd’s en lichtpunt bij slaapkamer 2 Het aanleggen van 1 wcd en 1 lichtpunt in slaapkamer 3 Het aanleggen van lichtpunt in bergruimte Het aanleggen van hotelschakeling bij overloop Het aanleggen van lichtpunt in toilet

Extra lichtpunt met schakelaar en stopcontacten installeren

Extra lichtpunt met schakelaar en 2 stopcontacten

Elektra aanleggen in een wand voor diverse aansluitingen

Ik wil in mijn woonkamer graag links en rechts 2 blauwe speakers ophangen en 2 gele wandlampen en daar aansluitingen voor laten maken. Voor de speaker moet een aansluitpunt worden gemaakt en voor de lampen een lichtpunt met een schakelaar. Er moeten sleuven in de muren worden gemaakt die na plaatsing van het elektra weer gedicht moeten worden. De schakelaars zal ik zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte.

Elektra laten aanleggen of vervangen

Elektra vanuit de meterkast vernieuwen. Nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. De woonkamer 8 spots led op dimmer 4 om 4 schakelen. Er moet een lichtpunt bij de eettafel worden geplaatst. 5 dubbele stopcontact plaatsen. De internet aansluiting vanuit meterkast. De keuken aansluiting voor een inductie met bora. 4 dubbele stopcontacten, 3 aansluitingen koel vaat boiler, 2 spots led +schakelaar dim, 2 plafond aansluiting hanglamp met schakelaar dim, Een aansluiting voor de buitenlamp, Bij de hal en entree 2 plafond aansluiting met hotelschakelaar, Een overloop voor een lichtpunt met hotel schakelaar beneden, Op zolder overloop lichtpunt met hotelschakelaar overloop beneden, 3 slaapkamers met met ongeveer 4 stopcontacten en internet, 1 lichtpunt met schakelaar, Op zolder de wasmachine/ droger aansluiten, zolderslaapkamer aantal spots met schakelaar, internet en 3 dubbele stopcontacten. Bestaande badkamer lichtschakelaar verplaatsen van overloop naar badkamer. Nieuwe badkamer boven (zolder) spots 2x led dimmer, lichtpunt badmeubel, dubbel stopcontact. Graag eerst een globale indicatie. Dan kunnen we een afspraak maken voor gedetailleerde offerte.

Schakelaar correct aansluiten

Ik heb een wissel/wissel schakelaar gekocht en op de overloop geplaatst. Nu kan ik 1 lichtpunt niet meer goed aansluiten.

Enkele lampen ophangen

Ik heb de volgende lampen: 2 plafondspots (bestaande lichtpunten) 1 hanglamp (bestaand lichtpunt) 1 wandlamp met schakelaar (zit bij stopcontact) hier allleen gaten muur boren voor de wandlamp

Aanleggen extra lichtpunt

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een extra lichtpunt aan het plafond in de woonkamer met een eigen schakelaar. Het plafond is van beton. Graag de leiding infrezen en een nieuw lichtpunt aanbrengen en de schakelaar monteren. De wand waar de schakelaar op moet komen en het plafond worden het tweede weekend van september gestuct. Graag dus 2 september of een van de dagen erna dit uitvoeren.

Elektra aanleggen

Ik wil graag een stopcontact (geaarde enkele buitenunit) aanleggen op het balkon, wellicht aftappen van lichtpunt. Spiegelverlichting badkamer werkt niet naar behoren, gaat niet altijd direct aan, wellicht dient schakelaar in spiegel vervangen te worden. Graag een all in prijs en termijn waarop u kunt komen.

Partners

Partners van Casius