Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen

Lichtpunt in plafond verplaatsen

Wij willen boven de eettafel twee losse lampen hangen die aangesloten zijn op 1 lichtpunt. Er is al een schakelaar met dimmer en een 1 lichtpunt middenin het plafond aanwezig dus deze moet gesplitst worden en aan allebei de kanten verplaatst worden (zo’n 40 cm). Hiertussen moet de kabel mooi worden weggewerkt, het liefst in het (betonnen) plafond of desnoods middels een kabelgoot.

Lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen

Er zijn twee bestaande lichtpunten in het plafond waarvan één lichtpunt is verplaatst via een kabelgoot. Het lichtpunt dat reeds is verplaatst moet weg. Ik wil graag een nieuwe lichtpunt op een andere plek in het plafond. Op de plek van het kruis moet een lichtpunt komen, Het moet netjes worden afgewerkt en niet via een kabelgoot.

Sleuven in beton frezen voor de elektraleiding

Ik wil het plafond (prefab betonnen systeemvloer) van een nieuwbouwhuis een extra lichtpunt realiseren. Daarom moet vanaf een ingebouwde contactdoos een leidingsleuf gemaakt worden naar het nieuwe lichtpunt. Op het lichtpunt moet een gat gemaakt worden op de doos te plaatsen. De bestaande contactdoos en het nieuwe lichtpunt liggen 120 mm uit elkaar. Uitfrezen van de leidingen etc..

Nieuw lichtpunt maken in een betonnen plafond

Wij hebben een andere woning gekocht en krijgen daarvan in februari de sleutel. We zijn nu de kosten van enkele klussen aan het berekenen. We willen een nieuw lichtpunt in het betonnen plafond laten maken. Daarbij moet er een sleuf worden gefreesd van ongeveer 250 cm. De aansluiting kan gemaakt worden vanaf een ander lichtpunt in het plafond maar ook vanuit een stopcontact. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Verplaatsen en aanleggen van nieuwe stopcontacten

Het betreft het verplaatsen van 2 geaarde stopcontacten in een betonnen muur in de keuken. Daarnaast moet er een stopcontact verplaatst worden op een tussenmuur in de keuken en er moet een dubbel geaard stopcontact bij. Verplaatsen van een lichtpunt op een tussenmuur. Er moet op de verdieping een geaard stopcontact bij (dubbel). En op de begane grond wordt het plafon deels verlaagd voor inbouwspotjes. Dit doen we zelf, maar de elektra moet door de muur heen getrokken worden.

Lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen

We zouden graag een bestaand lichtpunt in het plafond ongeveer 120 centimeter laten verleggen, zodat deze boven de eettafel uitkomt. We zoeken iemand die een sleuf in het plafond kan zagen/frezen, de elektra aanlegt (eventueel met doos) en het plafond weer opvult zodat het plafond gestuct kan worden. Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2003 met betonnen (harde) plafonds. Bij voorkeur wordt het frezen/zagen stofvrij gedaan. De werkzaamheden moeten voor 7 december gaan plaatsvinden.

Lichtpunt in plafond verplaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en het betonnen plafond moet nog gestuct worden. Wij willen een lichtpunt in het plafond laten verplaatsen of een nieuwe aanleggen boven de eetkamertafel. Ongeveer 80 cm van het nieuw aan te leggen lichtpunt zit er al een lichtpunt. Dit moet voor a. S woensdag gebeuren dus heeft wel heel erg veel spoed.

Lichtpunt in het plafond verplaatsen

Ik wil 1 lichtpunt in het plafond verplaatsen. Betreft woning uit 1987. Betonnen plafond. Afstand is pakweg 4 meter. Plafond wordt sowieso opnieuw gestuukt.

Stopcontact en lichtpunt verleggen

Het stopcontact in een betonmuur dient 30 cm verplaats moeten worden. Het lichtpunt in een betonnen plafond dient 1 meter verplaatst te worden.

Elektra in de nieuwbouwwoning aanleggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het werk aan elektra in mijn nieuwbouwwoning die volgende week wordt opgeleverd. De keuken wordt op 9 februari geplaatst, hiervoor dient het elektra in de keuken al gereed te zijn. Keuken: * 2 extra groepen aanleggen. 1 groep kan door een loze leiding (ca 6 meter), de andere moet via de kruipruimte (ca 4 meter). Er is genoeg plek in de meterkast (4 groepen leeg, 6 groepen aanwezig icm 2 aardlekschakelaars). Beide groepen hebben ook een opbouw wandcontactdoos nodig. De groep door de loze leiding zit in een betonnen wand, maar wandcontactdoos kan dicht bij de grond geplaatst worden (dit geldt ook voor de andere groep) Badkamer: * Wand contactdoos verplaatsen in de badkamer, ca 3 meter. Wand van gipsbeton/ytong blokken. * Extra wand contactdoos plaatsen. Elektrische ruimte/slaapkamer (alle wanden van metalstud/ytong blokken): * Verplaatsen lichtpunt in plafond slaapkamer (ca. 1.5 meter). * Extra lichtpunt in het plafond in slaapkamer. * Verplaatsen lichtschakelaar slaapkamer (ca. 1.5 meter). * Extra lichtschakelaar in slaapkamer. * Verplaatsen lichtschakelaar & wandcontactdoos in elektrische ruimte (ca. 2 meter).