Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leidingen voor krachtstroom en normale stroom leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leidingen voor krachtstroom en normale stroom leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leidingen voor krachtstroom en normale stroom leggen

Krachtstroom aanleggen

Ik krijg een inductie kookplaat. Ik moet hiervoor krachtstroom hebben. De leidingen liggen er al, dus alleen krachtstroom is nodig.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom aanleggen en installeren in de meterkast en de leidingen plaatsen naar de keuken waar de elektrische kookplaat moet komen. Er moet ook een perilex stopcontact komen.

Krachtstroom in keuken aanleggen

Ik wil overgaan op inductiekolen. Ik heb al een drie fase aansluiting in huis, en ook een extra groep in de keuken waar de leidingen doorheen kunnen. Ik wil een krachtstroom laten plaatsen en de meterkast is tegen de keuken aan.

COAX-kabel vervangen en krachtstroom checken

Ik heb van Ziggo een nieuwe kabel gekregen. Omdat zij niet in staat zijn om deze te vervangen en omdat ik dit zelf ook niet kan zou ik dit graag willen laten uitvoeren. Blijkbaar moet de oude kabel vervangen worden als ik goed beeld wil hebben in de woonkamer. Kabels via de bestaande leidingen hebben uiteraard mijn voorkeur. Graag zou ik advies willen hebben van een expert. Naast dit zit er onder mijn gaskookplaat een grijze stekkerdoos. Aangezien ik zonnepanelen heb aangeschaft wil ik overstappen op inductie met krachtstroom echter weet ik niet of dit mogelijk is. Graag ook advies hierover.

Krachtstroom aanleggen in meterkast

In de meterkast aanleggen van krachtstroom. De leidingen vanaf de meterkast leg ik zelf aan. Heb 3 x 25 ampere.

Leidingen voor krachtstroom en normale stroom leggen

Het aanleggen van nieuwe leidingen voor zowel normale- als krachtstroom. Het leidingwerk kan door kabelgoten gelegd worden. De kabelgoten moeten nog aangebracht worden. De kabelgoten zijn meteen aansluitpunten voor de verlichting. De inrichting is een industriële look. Er is een technische tekening beschikbaar. Die kan ik u mailen.

Krachtstroom aanleggen voor de buitensauna

Voor het plaatsen van een sauna heb ik krachtstroom nodig. De afstand tussen de meterkast en de achtertuin waar de sauna komt te staan is circa 20 a 25 meter. Er ligt al wel stroom richting de schuur, wellicht dat deze leidingen gebruikt kunnen worden. Er zal gekeken moeten worden of dit in de huidige groepenkast gerealiseerd kan worden.

Aanleggen van krachtstroom voor inductie

Wij zijn van plan om een inductiefornuis aan te schaffen, maar onze meterkast beschikt niet over krachtstroom. Er zijn wel al loze leidingen aangelegd naar de keuken vanuit de kast. Met welke kosten moeten we hierbij rekening houden?

400V krachtstroom aanleggen voor de sauna

In onze nieuwbouwwoning wil ik graag een 400 V krachtstroom aansluiting laten verzorgen door een gecertificeerde elektriciën. De woning heeft een 3 x 25 A aansluiting. Ook moeten de benodigde kabels voor de krachtstroomaansluiting worden doorgevoerd door loze leidingen naar de 3e verdieping. Door de sauna installateur wordt daar de verdere aansluiting verzorgd. Er is een foto van de groepenkast beschikbaar.

Krachtstroom aanleggen voor de inductiekooplaat

Betreft een gaskookplaat te vervangen door een inductie kookplaat 11,1 KW. Er liggen 2 loze leidingen van de meterkast naar de keuken. Vanaf het einde van deze loze leidingen zal er zo'n 4 a 5 meter verder een aansluitpunt voor de inductie plaat moeten komen. Dit is allemaal te bereiken/leggen onder de keukenopstelling.