Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

LED spots in badkamer installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lED spots in badkamer installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lED spots in badkamer installeren

Verlichting laten installeren

Ik wil mijn inbouw spots (16 stuks) laten vervangen door led verlichting (spots).

Elektra vervangen

Nieuwe stoppen kast elektra badkamer buitenverlichting af lassen elektra installatie schakelmateriaal afmonteren binnenwerken led spots monteren

Badkamer spots vervangen

Wij willen 3 nieuwe spotjes in onze badkamer. Er zitten nu spotjes in waarvan 1 kapot is. Ze zijn verbonden met een transformator. Wij hebben begrepen dat de lampjes die wij nu hebben niet meer geleverd worden en dat alles vervangen moet worden door Led verlichting. Kunt u ons hierover informeren?

Keukenspots vervangen

Ik heb nu al 3 ronde halogeen spots (= 1 set) onder mijn keukenkastjes hangen. Deze moeten door een vergelijkbare set (tegenwoordig is alles LED) worden vervangen. De gaten voor de ronde lampen zitten dus al in mijn kast. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

LED-strips en -spots plaatsen

Plaatsen van LED strips en ledspots woonkamer/ keuken. Elektra leidingen checken en aanleggen. Stopcontacten en schakelaars controleren en aanleggen. LED dimmers plaatsen. Het gaat om 3 stopcontacten, 3 dimmers, doorvoeren voeding LED strips. En checken van de tv en tel aansluiting.

Elektra laten aanleggen of vervangen

Elektra vanuit de meterkast vernieuwen. Nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. De woonkamer 8 spots led op dimmer 4 om 4 schakelen. Er moet een lichtpunt bij de eettafel worden geplaatst. 5 dubbele stopcontact plaatsen. De internet aansluiting vanuit meterkast. De keuken aansluiting voor een inductie met bora. 4 dubbele stopcontacten, 3 aansluitingen koel vaat boiler, 2 spots led +schakelaar dim, 2 plafond aansluiting hanglamp met schakelaar dim, Een aansluiting voor de buitenlamp, Bij de hal en entree 2 plafond aansluiting met hotelschakelaar, Een overloop voor een lichtpunt met hotel schakelaar beneden, Op zolder overloop lichtpunt met hotelschakelaar overloop beneden, 3 slaapkamers met met ongeveer 4 stopcontacten en internet, 1 lichtpunt met schakelaar, Op zolder de wasmachine/ droger aansluiten, zolderslaapkamer aantal spots met schakelaar, internet en 3 dubbele stopcontacten. Bestaande badkamer lichtschakelaar verplaatsen van overloop naar badkamer. Nieuwe badkamer boven (zolder) spots 2x led dimmer, lichtpunt badmeubel, dubbel stopcontact. Graag eerst een globale indicatie. Dan kunnen we een afspraak maken voor gedetailleerde offerte.

Bedrading en spots vervangen in vitrinekasten

In onze dagbestedingslocatie staan 6 vitrinekasten met verlichting. Deze doen het niet meer en spots en bedrading moeten vervangen worden voor Led verlichting. Het zijn 6 los staande kasten en dus niet 1 systeem.

LED spots in badkamer installeren

Het gaat om vier spotjes, LED uitgevoerd. Alle spotjes willen we kunnen dimmen. Dit mag op dezelfde dimmer komen. Het gaat om een nieuwbouwhuis.

Spots vervangen

Onder de keukenkastjes zitten 3 (half)inbouw halogeen spotjes. Diepte opening in het spaanplaat-paneel 1,5 cm (waarin de electradraad zijdelings inkomt) en doorsnede (ongeveer) 6 cm. Onder/in de [plafondspaan/paneel zitten 5 halogeen inbouwspots (die qua lampje) moeilijk te verwisselen zijn (alles aangesloten op 2 trafo's in een bovenbkastje). Ik zou deze 5 spots graag vervangen door Led (aangenaam) spots ZONDER TRAFO. De werkplek is goed bereikbaar. Afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.

Spots in een verlaagd plafond installeren

Het betreft een onafgemaakte klus. In het verlaagde plafond van de woonkamer (15,5 meter lengte en 3,8 mter breed) zitten 12 ingezaagde gaten bedoeld voor het plaatsen van 9 dubbele spots ( SLV 115520 Kadux 2 GU10 inbouwspot zwart, 14l/ 8b, 13 cm diep, prijs 40 euro) en 3 enkele spots (SLV 115510 Kadux 1 GU10 inbouwspot zwart, 8l/ 8b, 13 cm diep, prijs 29 euro). Helaas zijn de gaten voor de dubbele spots 1 a 2 cm te groot uitgezaagd en zijn voor de de gaten voor de enkele spots de afmetingen voor de dubbele spots gebruikt. Voor ieder gat is wel een elektriciteit kabel doorgetrokken en een aansluiting gemaakt op vier dimmers (niet geschikt voor LED licht). Mijn vraag is: - Kunt u een overzicht geven van de werkzaamheden/ materialen en bijbehorende prijzen (offerte) - Advies over het plaatsen van de verlichting (geplande spots, of nieuwe spots met een groter formaat in verband met de grootte van de gaten) - Aanschaffen armaturen/ spots - Controleren aansluitingen - Plaatsen van de armaturen en spots