Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lampen vervangen en nieuwe halogeenspots ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lampen vervangen en nieuwe halogeenspots ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lampen vervangen en nieuwe halogeenspots ophangen

Lampen vervangen en nieuwe halogeenspots ophangen

In de hal wil ik 2 lampen vervangen en dus 2 nieuwe halogeenspots laten ophangen, graag zo spoedig mogelijk. Wil eerst een offerte dan besluit ik of ik het door jullie laat doen.

Oude lampen vervangen door nieuwe lampen

Ik heb thuis 6 plafonieres ophangen. Deze zou ik graag vervangen hebben voor 6 hanglampen.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

De verdeling van de groepen is verkeerd. Hele keuken zit samen met zolder. Totaal 6 groepen is te weinig. Wil voor de keuken minimaal 4 groepen en zonder de zolder erbij. Tevens problemen met life fase draad altijd 10-15v op alle draden zit. Hierdoor is het dat sommige lampen altijd branden.

Lampen monteren in een portiek en elektra nakijken

Ik wil enkele klussen laten verzorgen door een elektricien. Het gaat om het ophangen van een buitenlamp, het ophangen van een lamp binnen in het portiek op de benedenverdieping en ook nog een lamp boven in het portiek in de gang. De bedrading voor de laatste lamp moet worden nagezien. Ik heb de lampen hier al beschikbaar. Misschien kan de elektricien eerst even komen kijken. Ik ontvang dan graag uw advies en een offerte. Als extra klusje wil ik graag een huisnummerplaatje laten vervangen.

Verlichting trappenhal vervangen

We hebben verlichting in het trappenhuis die met bewegingssensoren zouden moeten werken. De meeste doen het niet of zijn verkeerd geplaatst zodat ze pas aanspringen wanneer we al een weg door het donker hebben moeten banen. Het liefst willen we dit laten vervangen voor batterij gevoede LED lampen die draadloos met elkaar in verbinding staan en dat zodra een deur open gaat dat de lampen aanspringen. De lampen die er nu hangen zijn per huishouden verbonden en ik denk dat een geheel nieuw netwerk aanleggen erg lastig word in het oude pand. Graag hoor ik uw ideeen en expertise hierover.

Intercom systeem vervangen

Ik ben op zoek naar een bedrijf wat ons kan helpen met problemen die wij ondervinden in het trappenhuis. Het pand bestaat uit 6 woningen die de deur onderaan zou moeten openen met hun intercom. Nu weet ik alleen dat van 3 mensen in het pand de intercom niet werkt en het openen van de deur niet tot nauwelijks werkt. Graag willen we kijken of dit gerepareerd kan worden (gezien we niet eens kunnen vinden wat de fout is) en eventueel de bestaande intercoms vervangen voor een nieuw (camera)systeem. En we hebben verlichting in het trappenhuis die met bewegingssensoren zouden moeten werken. De meeste doen het niet of zijn verkeerd geplaatst zodat ze pas aanspringen wanneer we al een weg door het donker hebben moeten banen. Het liefst willen we dit laten vervangen voor batterij gevoede LED lampen die draadloos met elkaar in verbinding staan en dat zodra een deur open gaat dat de lampen aanspringen. De lampen die er nu hangen zijn per huishouden verbonden en ik denk dat een geheel nieuw netwerk aanleggen erg lastig word in het oude pand. Graag hoor ik uw ideeen en expertise hierover. Bij een van de bewoners kijken naar de verlichting in zijn woning, of dit aangepast kan worden. Deze woning heeft een puntdak waar nu in de nok spotjes geplaatst zijn. Deze wil hij graag vervangen door LED strips die te controleren zijn in helderheid en kleur.

Elektra aanpassen

Ik wil het volgende laten uitvoeren: - Vervangen 4 led dimmers naar "hue" dimmers inclusief afwerking (hue materiaal schaf ik aan) - Aanpassen schakelmateriaal/stroompunt voor geschiktheid voor "hue" lampen van Philips (hue materiaal schaf ik aan) - Aanpassen van tenminste 3 lichtschakelaars naar lichtschakelaar inclusief stopcontact (indien mogelijk in dezelfde opbouwdoos, anders inclusief afwerking) Graag zou ik ook advies ontvangen (bij een vrijblijvende offerte) hoe ik het beste de lichtschakelaars/stopcontacten kan indelen. Materiaal kan ik aanschaffen in overleg. Indien er meer informatie nodig is, bel mij aub op mijn mobiele nummer.

Lampen ophangen en stopcontacten vervangen

We willen graag drie lampen laten ophangen in de woonkamer en slaapkamer en zo mogelijk alle stopcontacten laten vervangen door moderne exemplaren. De lampen zijn al in ons bezit. Over de stopcontacten krijgen we graag advies. We maken graag even een afspraak.

Lampen ophangen en vervangen

Lampen in de badkamer in trappenhuis vervangen. En lampen ophangen in 3 kamers.

Schakelaar met dimmers vervangen

Ik heb in mijn lichtschakelaar dimmers ingebouwd. Een aantal doet het niet meer, de lampen gaan helemaal niet meer aan. Die schakelaars had ik graag van nieuwe dimmers voorzien. Het gaat om drie schakelaars (een enkele en een dubbele. Wat zou dat kosten?

Partners

Partners van Casius