Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lampen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lampen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lampen plaatsen

Lampen plaatsen

Binnenkort moeten er bij mij 3 plafonnières geplaatst worden. Op 1 van de plekken hangt nu een spotjeslamp, op de 2 andere plekken een hanglamp. Verder moet bij mijn dochter, die in hetzelfde gebouw woont, een lamp beter opgehangen worden. Er zit wat ik noem schemerlampendraad aan, met een groefje in het midden en aan het plafond zit de hele boel bloot.

Hanglampen plaatsen aan plafond

Ik wil 2 hanglampen laten plaatsen aan het plafond. De plafond is van beton. Het gaat om licht materiaal, lampen, en zitten reeds geboorde gaten in het plafond die eventueel gebruikt kunnen worden. Voor de plaatsing zijn nog 2 plugs en bijbehorende schroefhaken nodig.

Spotjes met dimmer plaatsen

Spotjes in het plafond plaatsen door het hele huis. Het liefst in één systeem. Ik heb geen idee van de mogelijkheden, zit aan Philips Hue lampen te denken.

Lampen ophangen

Ik wil in mijn woning ongeveer 7 lampen laten ophangen. Het gaat om plafondlampen en een enkele hanglamp. Ik zal de lampen zelf aanschaffen en wil die veilig laten plaatsen. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Duo dimmer voor LED-lampen installeren

Wij hebben nu 2 lichtpunten op 1 dubbele schakelaar zitten. Graag zouden we een dimmer plaatsen zodat we de lampen boven eettafel kunnen dimmen. Dit moet een led-dimmer worden.

3 lampen verwijderen en nieuwe ophangen

Ik wil in mijn woning enkele lampen van het plafond laten verwijderen en daar nieuwe lampen laten plaatsen en aansluiten. 1 nieuwe lamp is een grote bol en is verder niet complex. De 2 andere nieuwe lampen zijn wat complexer door de wijze van ophanging en bedrading. De aansluitingen zitten overigens al op de goede plek en hoeven niet gewijzigd te worden. Ik wil deze klus vóór 6 oktober en anders vanaf week 43 laten verzorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

Buitenlampen vervangen

Ik wil vier lampen buitenlampen vervangen. Oude lampen van de muur halen en vier nieuwe lampen plaatsen. Er hoeft niets aan elektra aangepast te worden. Ik ga zelf lampen aanschaffen.

Buitenlampen met bewegingsmelders monteren

Ik wil in de achtertuin bij mijn jaren '30 woning graag 2 nieuwe buitenlampen met bewegingsmelder laten plaatsen. Verder wil ik een bestaande lamp met bewegingsmelder laten controleren. De lamp functioneert goed, maar de bewegingsmelder niet. Mogelijk moet alleen de bewegingsmelder worden vervangen. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw aanbieding. Het mogen eenvoudige lampen zijn, die goed functioneren.

Elektriciteit aanleggen in huis

Ik wil A. 3 lampen laten ophangen in een woonkamer van een nieuw opgeleverd appartement. B. 3 plafonnières in wc, vergast en badkamer hebben opgehangen. C. 3 wandlampen in de gang plaatsen en 3 afdekplaatjes aan het plafond. D. Verven met waterafstotende latex op keukenwand van 1,5 meter hoog en 2,5 meter lang en stukje naast kookplaat.

Groepenkast en tussenmeter plaatsen

Een bedrijfspand wordt gesplitst in twee delen. Er dient een tussenmeter en groepenkast in de rechter ruimte van het bedrijfspand te worden geplaatst. Meteen naast de huidige meterkast. Hierop worden de bestaande TL-lampen aangesloten (inclusief een aan/uit schakelaar) en wandcontactdozen (3 stuks). Tevens moet er aantal groepen vaststaan (3 groepen, 1 voor de verlichting, 2 voor de WCD's ).

Partners

Partners van Casius