Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe lamp laten ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe lamp laten ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe lamp laten ophangen

LED-lamp met dimmers ophangen

Een ledlamp plaatsen en installeren inclusief plaatsen van 2 dimmers. De aansluiting van de Ledlamp is rechthoeking en laat 2 halve maantjes naast de ronde doos in het plafond. Graag netjes wegwerken (eventueel. Gewoon wit of metalen afdekplaatje). Op dit moment zijn er 2 dozen in de wand, met 3 schakelpunten. Graag hier voor de keuken en boven de eettafel 2 dimmers (1 geschikt voor led, 1 voor 3 x 20 Watt- Halo) en 1 schakelpunt van maken. Eventueel gewoon 2 dimmers, want boven de woonkamer laat ik toch loos (komt geen lamp).

Lampen ophangen

IK wil 3 nieuwe tl-lampen laten ophangen/bevestigen aan het plafond in de schuur, de overloop en een slaapkamer. Daarnaast moeten er nog 2 buitenlampen gemonteerd worden. Er zal 1 lamp bij de voordeur en 1 lamp aan het plafond van de loggia komen.

Verlichting onder keukenkastjes monteren

Het gaat om Bruynzeel keuken uit 2004. Verlichting (12 volt) werkt prima, maar 1 dimmer moet vervangen worden door een vergelijkbare platte dimmer en 1 lampje van deze 4 dimmers werkt niet meer. Ook ben ik geïnteresseerd in prijsopgave vervanging alle 4 spotjes door led-spotjes. Optioneel: Ophangen 2e lamp en aansluiting boven eettafel in woonkamer.

Lamp ophangen met schakelaar

Graag willen wij een lamp in de keuken laten ophangen en tevens een schakelaar hiervoor laten plaatsen. We hebben wel de lamp, maar nog geen schakelaar. We horen graag wat de kosten zijn.

Lampen monteren in een portiek en elektra nakijken

Ik wil enkele klussen laten verzorgen door een elektricien. Het gaat om het ophangen van een buitenlamp, het ophangen van een lamp binnen in het portiek op de benedenverdieping en ook nog een lamp boven in het portiek in de gang. De bedrading voor de laatste lamp moet worden nagezien. Ik heb de lampen hier al beschikbaar. Misschien kan de elektricien eerst even komen kijken. Ik ontvang dan graag uw advies en een offerte. Als extra klusje wil ik graag een huisnummerplaatje laten vervangen.

Lamp ophangen in badkamer

Ik wil in de badkamer een spiegellamp laten plaatsen.

Lamp ophangen en aansluiten

Lamp ophangen verbinding maken stop contact

3 lampen verwijderen en nieuwe ophangen

Ik wil in mijn woning enkele lampen van het plafond laten verwijderen en daar nieuwe lampen laten plaatsen en aansluiten. 1 nieuwe lamp is een grote bol en is verder niet complex. De 2 andere nieuwe lampen zijn wat complexer door de wijze van ophanging en bedrading. De aansluitingen zitten overigens al op de goede plek en hoeven niet gewijzigd te worden. Ik wil deze klus vóór 6 oktober en anders vanaf week 43 laten verzorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

2 hanglampen en 1 plafondlamp ophangen

Boven mijn eethoek wil ik een nieuwe hanglamp laten ophangen en de lamp die er nu hangt moet eraf. Verder laat ik graag een plafondlamp die er nu hangt vervangen door een nieuwe plafondlamp in de keuken. In mijn slaapkamer wil ik tenslotte een hanglamp vervangen door een andere. Dit alles in een betonnen plafond. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.

Lamp ophangen

- Hanglamp ophangen boven trapgat - Lange ladder is noodzakelijk - Gaatje boren in koof aan zijkant trap - Stroomsnoer doortrekken door open koof naar beneden verdieping - Aanmaken/ plaatsen schakelaar

Partners

Partners van Casius