Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe lamp laten ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe lamp laten ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe lamp laten ophangen

Hotelschakeling maken in een woning

Reeds alle stopcontacten eraf gehaald wegens stucwerkzaamheden. Nu wil ik nieuwe schakelaars ophangen. Helaas krijg ik niet de juiste combinatie ingesteld. Dus de lamp moet via boven en beneden aan en uit kunnen. Waarschijnlijk niet veel werk, voor jullie, dus gelieve hier rekening mee te houden in de prijs.

Lamp ophangen

Ik zou graag iemand willen hebben die mijn kamerlamp (plafondlamp Fenna doorsnee 35cm wit) komt ophangen en ook zorgt dat de bedrading er aan vast zit, bedrading is al aanwezig. Het is ter vervanging van een lamp die er al hangt(zie bijlage voor de momentele situatie).

Lamp in de woonkamer ophangen

Ik wil een hanglamp laten en een plafondlamp laten ophangen. De oude lampen zijn al verwijderd. Er dient een gat in de muur gemaakt te worden.

Lamp ophangen in badkamer

Ik wil een lamp vervangen in de badkamer. Een lamp compleet met snoertjes die aan elkaar aangesloten moeten worden.

Buitenverlichting aansluiten en ophangen

Aanwezige buitenlamp vervangen voor een nieuwe (betreft model 'Stolzenau' van het Gamma merk). Inclusief het afvoeren van de oude lamp.

Lamp ophangen

Ik wil graag 1 lamp laten ophangen. Bevestigingspunt van de lamp is deels boven het trapgat, dus ik zoek elektriciën die veilig werkt. Zie foto voor huidige lamp/situatie. Tevens wil ik 1 lamp laten nakijken: de lamp in de hal doet het niet meer, mogelijk is de schakelaar defect. Mocht er meer informatie nodig zijn hoor ik dat graag. Bij tevredenheid volgen in de toekomst mogelijk meer klussen m.b.t. elektra.

Lamp ophangen

De vraag van de klant is: Of het mogelijk is om lampen op te hangen

Lamp ophangen

Ik wil een hanglamp van 12 kilo demonteren en een nieuwe van 14 kilo ophangen. Het plafond is 5 meter hoog en er moet ook nog wat gedaan worden met de dimmer die ingebouwd zit.

Stroom aanleggen voor hanglamp

Ik de woonkamer is overal stroom behalve voor de hanglamp die we willen ophangen aan het plafond. De stroom kan van de kamer boven de woonkamer gehaald worden. De vloer moet daar dan open en dan kan er er stroomdraad getrokken worden voor de lamp en de schakelaar. Er is daar overigens wel eerder stroom geweest maar dat is te verouderd. Wie kan ons helpen dat aan te leggen?

Lamp ophangen en lichtschakelaar vervangen

Ik wil graag een plafondlamp in de keuken vervangen hebben door een andere (de Philips 50463). Hiervoor moet in het plafond geboord worden en de elektra worden aangesloten. Daarnaast wil ik graag een lichtschakelaar vervangen hebben door dimmers (van Philips Hue). Materiaal is al in bezit.

Partners

Partners van Casius