Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe lamp laten ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe lamp laten ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe lamp laten ophangen

3 lampen verwijderen en nieuwe ophangen

Ik wil in mijn woning enkele lampen van het plafond laten verwijderen en daar nieuwe lampen laten plaatsen en aansluiten. 1 nieuwe lamp is een grote bol en is verder niet complex. De 2 andere nieuwe lampen zijn wat complexer door de wijze van ophanging en bedrading. De aansluitingen zitten overigens al op de goede plek en hoeven niet gewijzigd te worden. Ik wil deze klus vóór 6 oktober en anders vanaf week 43 laten verzorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

2 hanglampen en 1 plafondlamp ophangen

Boven mijn eethoek wil ik een nieuwe hanglamp laten ophangen en de lamp die er nu hangt moet eraf. Verder laat ik graag een plafondlamp die er nu hangt vervangen door een nieuwe plafondlamp in de keuken. In mijn slaapkamer wil ik tenslotte een hanglamp vervangen door een andere. Dit alles in een betonnen plafond. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.

Lamp ophangen

- Hanglamp ophangen boven trapgat - Lange ladder is noodzakelijk - Gaatje boren in koof aan zijkant trap - Stroomsnoer doortrekken door open koof naar beneden verdieping - Aanmaken/ plaatsen schakelaar

Lamp ophangen boven de eettafel

Ik heb een eettafel lamp die opgehangen moet worden, qua materialen heb ik alleen een kabelgoot en uiteraard de lamp zelf. Vanuit het punt uit het plafond moet er ongeveer 1 meter verlegd worden.

Elektriciteitsaansluiting aanpassen en lamp ophangen

Ik heb bij de verbouwing van mijn huis in 2002 een electriciteits aansluiting aan laten brengen boven mijn tafel maar - omdat ik nog geen lamp daar wilde hangen, het laten afdekken met gipsplaat. Ik wil nu wel een lamp ophangen. Hiervoor zal een gat in de gipsplaat moeten worden gemaakt. Daarnaast is er al een lichtschakelaar aanwezig alleen is deze kapot dus graag vervangen. Ook heb ik een lamp in de slaapkamer die slordig bevestigd is aan het plafon, graag dit ook mooi afwerken. Werkzaamheden kunnen begin augustus van start (liefst op een woensdag).

Lamp ophangen en aansluiten

Ik wil 2 lampen laten ophangen en 2 schilderijen.

Aansluiting van de rookmelder repareren

Bij het ophangen van een lamp is waarschijnlijk de kabel van de rookmelder geraakt. De rookmelder is geschakeld op de aardlekschakelaar en op het stroomnet van meerdere woonlagen en geeft nu kortsluiting. Ik denk dat de kabel dient te worden vervangen.

Lamp ophangen

Ik wil graag 1 lamp laten ophangen en aansluiten. Moet nog een gat geboord worden in het plafon en een plug en ophangmateriaal gemonteerd worden. Ik heb geen e-mailadres dus graag telefonische contact opnemen.

Ventilator en lamp monteren

Ik wil graag een plafondventilator laten demonteren en een nieuwe laten ophangen. Ik wil een plafond lamp laten demonteren en een nieuwe plaatsen.

Lamp laten ophangen

Wat zijn de kosten van een lamp op te laten hangen ? Gaarne een antwoord via de mail.