Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lamp ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lamp ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lamp ophangen

Lamp ophangen in badkamer

Ik wil een lamp vervangen in de badkamer. Een lamp compleet met snoertjes die aan elkaar aangesloten moeten worden.

Buitenverlichting aansluiten en ophangen

Aanwezige buitenlamp vervangen voor een nieuwe (betreft model 'Stolzenau' van het Gamma merk). Inclusief het afvoeren van de oude lamp.

Lamp ophangen

Ik wil graag 1 lamp laten ophangen. Bevestigingspunt van de lamp is deels boven het trapgat, dus ik zoek elektriciën die veilig werkt. Zie foto voor huidige lamp/situatie. Tevens wil ik 1 lamp laten nakijken: de lamp in de hal doet het niet meer, mogelijk is de schakelaar defect. Mocht er meer informatie nodig zijn hoor ik dat graag. Bij tevredenheid volgen in de toekomst mogelijk meer klussen m.b.t. elektra.

Lamp ophangen

De vraag van de klant is: Of het mogelijk is om lampen op te hangen

Lamp ophangen

Ik wil een hanglamp van 12 kilo demonteren en een nieuwe van 14 kilo ophangen. Het plafond is 5 meter hoog en er moet ook nog wat gedaan worden met de dimmer die ingebouwd zit.

Stroom aanleggen voor hanglamp

Ik de woonkamer is overal stroom behalve voor de hanglamp die we willen ophangen aan het plafond. De stroom kan van de kamer boven de woonkamer gehaald worden. De vloer moet daar dan open en dan kan er er stroomdraad getrokken worden voor de lamp en de schakelaar. Er is daar overigens wel eerder stroom geweest maar dat is te verouderd. Wie kan ons helpen dat aan te leggen?

Lamp ophangen en lichtschakelaar vervangen

Ik wil graag een plafondlamp in de keuken vervangen hebben door een andere (de Philips 50463). Hiervoor moet in het plafond geboord worden en de elektra worden aangesloten. Daarnaast wil ik graag een lichtschakelaar vervangen hebben door dimmers (van Philips Hue). Materiaal is al in bezit.

Eetkamertafellamp ophangen

Nieuwe lamp boven de eetkamertafel ophangen

Plafondlampen ophangen

De klant heeft vier lampen die aan het plafond moeten worden bevestigd. De lampen zijn al aangeschaft, en er zit al een verbinding op het plafond. Bij een lamp zal er een haak in het plafond moeten worden gemaakt. Alles wat er voor nodig is om de draad een beetje fatsoenlijk over het plafond te laten lopen, heeft de klant echter niet.

Lamp ophangen in de hal

Lamp ophangen in een hal van 5.5 meter hoog. Lamp hangt al. Maar niet echt vast. Moet misschien met aparte ladder of steiger.