Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lamp in de badkamer monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lamp in de badkamer monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lamp in de badkamer monteren

Twee kleine elektra klusjes

Ik ben benieuwd naar prijsincicatie voor twee kleine klussen. Ventilator vd badkamer zit nu aan de lamp, deze wil ik graag apart geschakeld. Er lijkt een schakelaar beschikbaar maar als ik het plaatje eraf schroef zie ik geen stroomdraden (ik weet niet of dit hoort). Tweede klusje gaat om het loskoppelen van een tlbuis en in plaats daarvan stroomdraden door te trekken naar het plafond. Dit is in de bijkeuken, stroomdraden lopen niet in de wand maar op de muur door pvc buizen. Alvast hartelijk

Lamp ophangen in badkamer

Ik wil een lamp vervangen in de badkamer. Een lamp compleet met snoertjes die aan elkaar aangesloten moeten worden.

Verlichting in de badkamer repareren

Verlichting in badkamer werkt niet meer. Er zijn diverse spotjes. Mijn zoon wilde lamp vervangen en daarna deden alle lampjes het niet meer.

Fluorescerende lamp aansluiten

Ik heb een probleem met de verlichting. Een oude fluorescerende lamp is stuk: hij werkt niet meer en heb een nieuwe besteld. Ik wil deze graag laten aansluiten in de badkamer.

Lamp in de badkamer monteren

Dit is een aanvulling op de vorige offerte. Inmiddels heb ik de benodigde artikelen in huis. Mogelijk hoort er nog de montage van een lamp bij. Het gaat dus om de badkamer. Zou u deze gegevens willen combineren? Telefonisch ben ik helaas slecht bereikbaar. Men kan contact opnemen via WhatsApp voor het maken van een afspraak om langs te komen.

Lamp ophangen in badkamer

Ik wil in de badkamer een spiegellamp laten plaatsen.

Lamp repareren en opnieuw installeren

Onze plafondlamp in de badkamer is kapot en zelf repareren blijkt ingewikkeld. We laten het daarom graag even doen door een elektricien. We horen graat wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Stopcontact aanleggen en lampen aansluiten

Er dient in de badkamer een plafondlamp bol aangesloten te worden. Verder moet er een lamp boven de spiegel gemonteerd worden en een stopcontact aangebracht. De lampen zijn al in huis, de overige materialen dient de vakman te leveren.

Electra in huis vervangen

In slaapkamer twee inbouw dubbele stopcontacten vernieuwen, waarvan 1 met lichtschakelaar. Op de tweede verdieping een lichtschakelaar aanbrengen in relatie met een schakelaar op de eerste verdieping (hotelschakeling) en lamp aanbrengen. In badkamer een motorische luchtafvoer vervangen.

Schakelaar met dimmer doormeten en of vervangen

Wij willen onze lichtschakelaars laten vervangen voor dimmers. We hebben een drie-dubbel schakelaar in de woonkamer voor de twee lampen samen, een lamp los en een lamp in de badkamer, in de gang een enkele lamp en schakelaar en hetzelfde in de slaapkamer. We willen al deze vijf knoppen laten vervangen voor dimmers.

Partners

Partners van Casius