Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lamp in de badkamer monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lamp in de badkamer monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lamp in de badkamer monteren

Verlichting in de badkamer repareren

Verlichting in badkamer werkt niet meer. Er zijn diverse spotjes. Mijn zoon wilde lamp vervangen en daarna deden alle lampjes het niet meer.

Fluorescerende lamp aansluiten

Ik heb een probleem met de verlichting. Een oude fluorescerende lamp is stuk: hij werkt niet meer en heb een nieuwe besteld. Ik wil deze graag laten aansluiten in de badkamer.

Lamp in de badkamer monteren

Dit is een aanvulling op de vorige offerte. Inmiddels heb ik de benodigde artikelen in huis. Mogelijk hoort er nog de montage van een lamp bij. Het gaat dus om de badkamer. Zou u deze gegevens willen combineren? Telefonisch ben ik helaas slecht bereikbaar. Men kan contact opnemen via WhatsApp voor het maken van een afspraak om langs te komen.

Lamp ophangen in badkamer

Ik wil in de badkamer een spiegellamp laten plaatsen.

Lamp repareren en opnieuw installeren

Onze plafondlamp in de badkamer is kapot en zelf repareren blijkt ingewikkeld. We laten het daarom graag even doen door een elektricien. We horen graat wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Stopcontact aanleggen en lampen aansluiten

Er dient in de badkamer een plafondlamp bol aangesloten te worden. Verder moet er een lamp boven de spiegel gemonteerd worden en een stopcontact aangebracht. De lampen zijn al in huis, de overige materialen dient de vakman te leveren.

Electra in huis vervangen

In slaapkamer twee inbouw dubbele stopcontacten vernieuwen, waarvan 1 met lichtschakelaar. Op de tweede verdieping een lichtschakelaar aanbrengen in relatie met een schakelaar op de eerste verdieping (hotelschakeling) en lamp aanbrengen. In badkamer een motorische luchtafvoer vervangen.

Schakelaar met dimmer doormeten en of vervangen

Wij willen onze lichtschakelaars laten vervangen voor dimmers. We hebben een drie-dubbel schakelaar in de woonkamer voor de twee lampen samen, een lamp los en een lamp in de badkamer, in de gang een enkele lamp en schakelaar en hetzelfde in de slaapkamer. We willen al deze vijf knoppen laten vervangen voor dimmers.

Lampen en rookmelders monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor de volgende werkzaamheden: - Hoge lamp vervangen in de nok van de zolder. - Lamp vervangen badkamer en vervangen. - Vervangen rookmelder door een juiste type. - Lamp vervangen keuken. - Vervangen van spot lichtjes.

Trekschakelaar monteren en spotjes in de woonkamer

In de woonkamer heb ik een lamp met 2 spotjes. 1 spotje doet het niet meer. Bij aan doen van de lamp werd 1 gloeilamp echt gelanceerd en vloog door de woonkamer. Het andere spotje werkt nog. Daarnaast is in de badkamer een trekschakelaar waarvan het touw/koord is afgebroken. Het touw/koord dient te worden vervangen en als dit niet mogelijk is dan zal de hele trekschakelaar vervangen moeten worden.

Partners

Partners van Casius