Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Krachtstroom en stopcontacten aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: krachtstroom en stopcontacten aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: krachtstroom en stopcontacten aanleggen

Krachtstroom en stopcontacten aanleggen

Ik heb een extra groep nodig vanaf mijn meterkast naar de schuur/oprit voor een laadpaal met krachtstroom 3*16v Daarnaast zijn we een wand op zolder aan het plaatsen en willen we 1 of 2 stopcontacten en een lichtschakelaar in de muur hebben.

Elektra aanleggen in woning

Aanleggen van elektra in de woning: - Nieuwe meterkast - tv kabels uitbreiden in frezen - UTP kabels aanleggen - moderniseren verlichting dakterras - krachtstroom voor toekomstige keukenapparatuur - stroom aanleggen naar portaal voor camera - uitbreiden stopcontacten

400V stopcontacten aanpassen

Aan een aanleg dok voor boten in een bestaande straathandelskast aan de Ringdijk bij de Berlagebrug zijn twee kleine krachtstroom stopcontacten van 3 x 16 A geïnstalleerd. Dat moeten grote stopcontacten van 3 x 32 A worden. Er zit genoeg ruimte in de kast voor de aanpassingen.

Extra groepen aanmaken

Ik wil graag 2 nieuwe groepen laten aanleggen/maken in de meterkast. Alsmede 1 groep voor krachtstroom. Verder nog 3 stopcontacten laten maken ook in de meterkast. Graag wil ik een offerte van een erkende elektricien. Met en zonder materiaal.

Aanpassen van elektra en stopcontact vervangen

Wij wonen sinds enkele maanden in een portiekflat uit bouwjaar 1955. We zijn nu in enkele stappen wat zaken aan het opknappen in de woning. We willen daarbij divers elektra-werk door een vakman laten verzorgen. We hebben nog geen stopcontact in de badkamer en willen er daar nu 1 laten aanleggen. Er moet een dubbel stopcontact worden aangesloten in de keuken en ik wil 5 stopcontacten laten vervangen. Verder willen we krachtstroom laten aanleggen voor de eetkamer en slaapkamer. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Ik spreek en versta wel wat Nederlands.

Krachtstroom aanleggen

In de keuken ontbreekt nu krachtstroom, kook keramisch en heb krachtstroom nodig. Ook de stopcontacten moeten vervangen worden.

Aanleg krachtstroom en extra groepen voor horecakeuken

Ik ben bezig met de voorbereidingen voor het maken van een horeca-keuken in een bedrijfspand. Ik heb nu ontheffingen aangevraagd bij de gemeente en verwacht dat die procedure in september is afgerond, zodat ik dan kan starten. Er zitten nu 2 gewone groepen in de groepenkast. Ik wil voor de keuken krachtstroom laten aanleggen en de volgende groepen: 1. 3 fase grill 6500W 2. 3 fase oven 10000W 3. Kookgroep 7000W 4. Vaatwasser 3500W 5. Losse stopcontacten, totaal circa 3000W 6. Losse stopcontacten totaal circa 4300W 7. Losse stopcontacten totaal circa 1000W Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Groepenkast en overig elektrawerk vervangen

Ik wil dat de groepenkast vervangen wordt (8 groepen, geen krachtstroom). Daarnaast vervangen van 2 dubbele stopcontacten en de bedrading in schuur inclusief het aanbrengen van een nieuw lichtpunt.

Groepenkast vervangen en krachtstroom aanleggen in garage

Graag vraag ik een vrijblijvende offerte aan voor de volgende werkzaamheden: 1) vervangen huidige 1-fase groepenkast door nieuwe 3-fase groepenkast bestaande uit: - 1 Hoofdschakelaar 4-polig 40A - 6 Installatieautomaten 2-polig 16A of 6 aardlekautomaten 2-polig 16A/30ms - 2 Aardlekschakelaars 4-polig 40A/30ms (bij gebruik van installatieautomaten) - 1 Aardlekautomaat 4-polig 400V 16A/30ms Voor de nieuwe groepenkast moet de huisaansluiting door Enexis aangepast worden van 1-fase naar 3-fase. 2) Verder moet er een kabel gelegd worden vanuit de meterkast, via de kruipruimte en onder de grond in de tuin, naar de garage achter in de tuin (25 meter). Dit voor de nieuwe krachtstroomaansluiting in de garage. In de garage moet de nieuwe kabel afgemonteerd worden op een onderverdeler die voorzien moet zijn van 1 CEE stopcontact en 2 230V stopcontacten. Bijgaand ontvangt U foto's van de huidige groepenkast. Mocht U vragen hebben of vóór het uitbrengen van een offerte ter plaatse komen kijken, dan kunt U mij bereiken op telefoonnummer. Met vriendelijke groet.

Extra groep of krachtstroom laten aanleggen

We hebben in onze fotostudio een gloednieuwe stoppenkast naast onze werkruimte, met nog ruimte voor een extra groep. Boven de groepenkast zit een paneel waar achter gemakkelijk de kabels weggewerkt kunnen worden. We gaan binnenkort ons plafond eruit halen en we zouden graag voordat het nieuwe plafond er in zit een extra groep willen laten aanleggen (de kabels mooi weggewerkt langs het plafond), met stopcontacten op ongeveer 10 meter afstand van de meterkast. Een andere optie is het aanleggen van krachtstroom. We ontvangen graag 1 offerte voor een extra normale groep die naar 1 dubbel stopcontact loopt in onze ruimte. Daarnaast ontvangen we graag uw 2e offerte voor de aanleg van krachtstroom naar een aansluiting daarvoor in onze werkruimte. Het liefst willen we dan een verdeeldoos aan de krachtstroomaansluiting hangen met 3 groepen en 'normale' stopcontacten. Ik hoor graag van jullie of er nog verdere informatie nodig is voor een prijsindicatie. Er is wat haast met deze klus. We laten dit bij voorkeur uitvoeren op 19, 20 of 21 april. U bent welkom om de situatie hier even te beoordelen.

Partners

Partners van Casius