Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Krachtstroom met Perilex aansluiting? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: krachtstroom met Perilex aansluiting. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: krachtstroom met Perilex aansluiting

Krachtstroom met Perilex aansluiting

Ik wil overstappen van koken op gas naar inductie en heb nu krachtstroom nodig. Ik ontvang graag uw offerte voor de aanleg.

Krachtstroom groep aanleggen

In verband met toekomstige plaatsing nieuwe keuken met fornuis met 11kw aansluitwaarde is een krachtstroom kookgroep nodig. Er is nu een 1 fase 35A aansluiting aanwezig. De aanvraag betreft alleen de krachtstroom groep aanleggen. Het trekken van de draden naar de keuken en Perilex aanleggen gebeurt later, nu nog niet mogelijk in verband met de aanwezigheid van de oude keuken. Er zijn nu 8 groepen en 2 aardlekschakelaars aanwezig. Wat zijn de kosten?

Krachtstroom laten maken

Perilex aansluiting in de keuken voor keramische kookplaat en extra groep in meterkast. Er zitten nu 5 groepen en een aardlekschakelaar. Afstand tussen meterkast en keuken slechts 0.50 tot 1 m.

Krachtstroom voor een keramische kookplaat aanleggen

Perilex aansluiting in de keuken en extra groep in meterkast. Er zitten nu 5 groepen en een aardlekschakelaar.

Elektra voor inductiekookplaat aanleggen

Het gaat om de eventuele aanleg en aansluiting van een inductie kookplaat met een perilex stekker. Voorheen kookte ik op gas, er is nog geen krachtstroom in de meterkast aanwezig.

Inductiekookplaat en krachtstroom aansluiten

Aanleggen van krachtstroom vanuit de meterkast naar de keuken met een Perilex contactdoos voor inductie koken.

Krachtstroom en perilex aanleggen en inductiekookplaat installeren

Wij willen graag een inductiekookplaat met een aansluitwaarde van 10,20 kW laten installeren en daarvoor de benodigde uitbreiding in de meterkast laten aanbrengen evenals de installatie van de benodigde perplex wandcontactdoos. We hebben nu een Attema installatie met 2x aardlek en elk 4 groepen. Het lijkt alsof er nog ruimte is voor uitbreiding. Foto\'s beschikbaar van de huidige situatie. Er is ook al een loze leiding tussen de meterkast en de keuken waar de kookplek zich bevind.

Keramisch fornuis aansluiten

Wij hebben een nieuwe keramisch fornuis besteld, deze willen we graag aan laten sluiten. Het nieuwe fornuis is ter vervanging van een oude keramische fornuis. Er is krachtstroom en een perilex aansluiting aanwezig.

Perilex laten aanleggen

In ons zomerhuis moet een perilex aansluiting komen voor een elektrisch fornuis. Wat kost dit om aan te leggen? Er zit al een krachtstroom aansluiting op 3 meter afstand waar ooit een jacuzzi stond. Kan het hier op worden aangesloten?

3-fase krachtgroep in de meterkast aanleggen

Het vervangen van de huidige groep (Perilex 2 fasen) van een keramische kookplaat in een 3 fasen krachtstroom voor een 11,1 Kw inductiekookplaat. Huidige groepenkast is mijns inziens 1 fase (woning uit 2002) met aparte (dubbele) groep voor kookplaat (zie foto).

Partners

Partners van Casius