Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Krachtstroom met Perilex aansluiting? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: krachtstroom met Perilex aansluiting. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: krachtstroom met Perilex aansluiting

Graag offerte voor extra groep in meterkast plus aanleggen perilex aansluiting

Wil een inductie kookplaat aanschaffen. Wil graag weten wat het kost om een soortgelijke aansluiting te laten maken in de keuken met nieuwe groep in meterkast. Betreft een huurhuis uit bouwjaar 2013 ben helaas afgekeurd dus hierdoor een gering budget. Graag offerte voor extra groep in meterkast plus aanleggen perilex aansluiting. Heb uiteraard nog geen inductie kookplaat, moet ook eerst daarvoor sparen. Maar helaas moet ik ook krachtstroom hebben. Betreffende telefoonnummer is niet correct!! Heb namelijk een geheim nummer. Graag vrijblijvende offerte per e-mail:

Krachtstroom installeren

Het gaat om het vervangen van twee 16w aansluitingen naar krachtstroom ten behoeve van inductiefornuis. Perilex aansluiting is al aanwezig.

Krachtstroom en perilex aansluiten

Wij willen graag krachtstroom aanleggen en een perilex contact.

Inductiefornuis met perilex aansluiten

Ik wil mijn bestaande gasfornuis vervangen door een inductiefornuis van Falcon. Daartoe moet de bestaande elektrische installatie worden aangepast en moet een perilex aansluiting worden gemaakt. Foto's van de bestaande situatie zijn bijgevoegd. Het moet krachtstroom 380 bij 3 x 25 Ampere.

Krachtstroom met Perilex aansluiting

Ik wil overstappen van koken op gas naar inductie en heb nu krachtstroom nodig. Ik ontvang graag uw offerte voor de aanleg.

Krachtstroom groep aanleggen

In verband met toekomstige plaatsing nieuwe keuken met fornuis met 11kw aansluitwaarde is een krachtstroom kookgroep nodig. Er is nu een 1 fase 35A aansluiting aanwezig. De aanvraag betreft alleen de krachtstroom groep aanleggen. Het trekken van de draden naar de keuken en Perilex aanleggen gebeurt later, nu nog niet mogelijk in verband met de aanwezigheid van de oude keuken. Er zijn nu 8 groepen en 2 aardlekschakelaars aanwezig. Wat zijn de kosten?

Krachtstroom laten maken

Perilex aansluiting in de keuken voor keramische kookplaat en extra groep in meterkast. Er zitten nu 5 groepen en een aardlekschakelaar. Afstand tussen meterkast en keuken slechts 0.50 tot 1 m.

Krachtstroom voor een keramische kookplaat aanleggen

Perilex aansluiting in de keuken en extra groep in meterkast. Er zitten nu 5 groepen en een aardlekschakelaar.

Elektra voor inductiekookplaat aanleggen

Het gaat om de eventuele aanleg en aansluiting van een inductie kookplaat met een perilex stekker. Voorheen kookte ik op gas, er is nog geen krachtstroom in de meterkast aanwezig.

Inductiekookplaat en krachtstroom aansluiten

Aanleggen van krachtstroom vanuit de meterkast naar de keuken met een Perilex contactdoos voor inductie koken.

Partners

Partners van Casius