Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Krachtstroom meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: krachtstroom meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: krachtstroom meterkast

Groep aanleggen tbv jacuzzi

Krachtstroom en aparte groep vanuit meterkast onder huis door naar tuin tbv jacuzzi.

Vervangen elektra

Meterkast vervangen met krachtstroom. Bedrading naar centraal verdeelpunten vervangen met aarde. Bedrading naar keuken en badkamer vervangen.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen in meterkast.

Krachtstroom aansluiten

Ik kook al elektrisch (2-fasen, met perilexstekker), maar ik wil graag op inductie koken. Daarom vraag ik mij af wat het me gaat kosten als ik de aansluiting in de meterkast laat aanpassen naar 3-fasenstroom.

Aardpen slaan

aardpen slaan op de plek van de meterkast in woonhuis. Meterkast en vloer zijn eruit gesloopt. Aarding is bedoeld voor een groepenkast met 10 groepen van 16A op 3 aardlekschakelaars. Wellicht krachtstroom of kookgroepen in de toekomst.

Krachtstroom een perilex voor electrische oven met keramisch kookplaat

Wij willen in de meterkast een kracht stroom laten aanleggen en een electrisch oven aansluiten. De afstand van de meterkast tot n de keuken is ongeveer 14 meter. Daarnaast is er in de keuken een perilex aansluiting nodig voor de keramische kookplaat

Krachtstroom aanleggen/plaatsen

Er wordt een sauna in de garage geplaatst, daar is krachtstroom voor nodig. Wat gaat de aanleg kosten. Van meterkast naar sauna is vier meter afstand.

Krachtstroom + kabel voor inductie

Krachtstroom aanleggen in meterkast en een kabel naar de keuken(keuken zit naast de meterkast) kabel zou zeer makkelijk moeten zijn. Zal denk ook extra aardlekschakelaar nodig zijn.

Vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw

Jaren 30 huis in de jaren 70 gerenoveerd. Ook elektra. Hal, meterkast, slaapkamer met badkamer, kleine kelder, bijkeuken, 3 slaapkamers, zolder een grote woonkamer en een badkamer, bekabeling bijplaatsen en verplaatsen. Alarm binnen en buiten vernieuwen/verleggen. Nieuw: Data, Krachtstroom aansluiten, tuin verlichting in oude huis Nieuwe aanbouw (2e zitkamer , open keuken, hal met toilet en kantoor): nieuwe bekabeling aansluiten the keuken, verlichting, alarm en data. Let op. Meer dan de helft van de wcd en lichtpunten, zijn al aanwezig en op de goede plek

Krachtstroom aanleggen

Mijn plan is om een bedrijfspand te gaan huren. Hier moet dan echter wel nog krachtstroom worden aangelegd.Er wordt nu een standaard pakket geleverd van 3 x 25 ampère. Dit is niet voldoende voor de apparatuur, ik weet even niet hoeveel ampère er nodig is. Ik ben benieuwd wat voor stappen er ondernomen moeten worden om krachtstroom te kunnen aanleggen. Ik neem aan dat de meterkast ook moet worden aangepast. Het gaat om een bedrijfspand op de begane grond.

Partners

Partners van Casius