Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Krachtstroom installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: krachtstroom installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: krachtstroom installeren

Krachtstroom in de keuken installeren

We krijgen een grote oven met inductie fornuis en hebben daarvoor een krachtstroom aansluiting nodig in de keuken. Er zijn nu twee groepen in de keuken voor de inductie kookplaat. We moeten dus naar krachtsroom plus een losse groep voor de rest.

Extra groep installeren en saunakachel aansluiten

Bij de installatie van de sauna heeft de installateur een extra groep in de kast gemaakt. Ik twijfel of hij het goed heeft gedaan (aardlek vliegt er geregeld uit) en of hier niet krachtstroom voor moet komen. Verder heb ik zelf de saunakachel aangesloten, maar ik ben geen elektricien en zou dit graag opnieuw gedaan willen hebben.

Krachtstroom installeren

Er dient krachtstroom aangesloten te worden voor een keramische kookplaat.

Krachtstroom installeren

Ik ga half november verhuizen naar een sociale huurwoning waar de verhuurder al zonnepanelen op heeft geplaatst. Omdat in de toekomst koken op gas duurder wordt, wil ik graag krachtstroom laten aanleggen om elektrisch te gaan koken. Ik zou graaf offertes ontvangen.

Krachtstroom installeren

Voor een doorstroomverwarmer boiler moet er uit

Laadstation aansluiten voor elektrische auto

Ik heb een laadstation 11 KW 16 A voor de elektrische auto en in de groepenkast is al krachtstroom aanwezig 3 x 25 A. Ik ontvang graag een offerte voor het installeren van het laadstation . De afstand tot de groepenkast en het aansluit punt is ongeveer 3 meter. Geen graafwerk. Installatie veilig en deskundig door vakman. Mogelijkheid om de bestaande krachtstroom leiding vanuit de garage (naar sauna) te verdelen aan te sluiten op laadstation met extra groepenkast.

Krachtstroom aanleggen en installeren

Ik wil graag krachtstroom van 3 x 25 ampère aanleggen en installeren.

Groepenkast uitbreiden

Ik wil graag een inductie kookplaat laten installeren. Hiervoor heb ik of een extra groep of krachtstroom voor nodig. Kunt u een indicatie geven voor deze kosten?

Krachtstroom installeren

Er komt een kabel 4 x 2,5 mm binnen. Er is maar 1 fase aangesloten. Wat zijn de kosten voor het installeren van 400 Volt?

Krachtstroom in de meterkast installeren

In de meterkast wil ik graag krachtstroom.

Partners

Partners van Casius