Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Krachtstroom aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: krachtstroom aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: krachtstroom aansluiten

Krachtstroom aansluiten

Ik wil krachtstroom laten aansluiten voor in de keuken voor mijn zware keuken apparatuur te laten werken.

Krachtstroom van meterkast naar keuken trekken

Krachtstroom aansluiten vanuit de meterkast naar de keuken in verband met aanschaf inductiekookplaat. Afstand is zo'n 2 meter.

Krachtstroom stekkerdoos in de meterkast plaatsen

Ik wil een krachtstroom stekkerdoos in de meterkast laten aansluiten. Er ligt al een 5-polige kabel van de meterkast naar de schuur. Volgens mij is die eenvoudig aan te sluiten in de groepenkast. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen.

Laadstation aansluiten voor elektrische auto

Ik heb een laadstation 11 KW 16 A voor de elektrische auto en in de groepenkast is al krachtstroom aanwezig 3 x 25 A. Ik ontvang graag een offerte voor het installeren van het laadstation . De afstand tot de groepenkast en het aansluit punt is ongeveer 3 meter. Geen graafwerk. Installatie veilig en deskundig door vakman. Mogelijkheid om de bestaande krachtstroom leiding vanuit de garage (naar sauna) te verdelen aan te sluiten op laadstation met extra groepenkast.

Aanleggen krachtstroom

Ik wil graag een krachtstroom met 3 fases laten aansluiten ter behoeve van de inductiekookplaat.

Krachtstroom aan laten leggen

Krachtstroom aanleggen. Wij willen graag elektrisch gaan koken. Eventueel ook met aansluiten op kookplaat.

Krachtstroom aansluiten

Van 1 fase 1 x 25A naar 3 x 25A (krachtstroom aansluiting).

Krachtstroom wandcontactdoos aansluiten

Graag offerte voor plaatsen en aansluiten van 5 polig krachtstroom wandcontactdoos in de meter kast. Maximaal 1 meter vanaf de hoofdzekering 3x25A Graag prijs inclusief: Wandcontactdoos 1 meter kabel Arbeidsloon Voorrijkosten Evt. Overige kosten. Btw

Krachtstroom aanleggen

Graag een prijs opgave voor het aanleggen van krachtstroom in de meterkast. Graag een all-in prijs voor: -wandcontactdoos 5 polig -aansluiten van deze contactdoos in de meterkast -1 m kabel tbv installatie (mag dichtbij meter zitten) -uurtarief -evt. Voorrijkosten o.i.d. Samengevat wil ik graag dat er een 5 polig stopcontact in de meterkast geplaatst en aangesloten wordt. Deze mag evt. Dicht bij de meter zitten.

Krachtstroom keuken aansluiten

Wij hebben een keuken gekocht met elektrische kookplaat. Nu moet hier een nieuwe groep in de meterkast worden aangelegd plus de keuken natuurlijk. De leiding ligt er al. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius