Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Krachtstroom laten aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: krachtstroom laten aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: krachtstroom laten aanleggen

Krachtstroom voor de inductieplaat aanleggen

Wij hebben een inductieplaat gekocht waarvoor een krachtstroom moet worden aangelegd.

Krachtstroom laten aanleggen

Wij willen krachtstroom laten aanleggen ivm snelbouwbouwkraan

Krachtstroom aanleggen in winkel

In onze winkel willen wij een warmtegordijn plaatsen. Echter is er nog geen krachtstroompunt aanwezig.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom Aanleggen (40A)

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag een krachtstroom laten aanleggen. Het apparaat dat aangelegd wordt zal 25 A gebruiken, dus ik wil eentje met minimaal 30-35 A.

Elektra in de gehele woning vervangen

Het vervangen van de elektrische bedrading in de gehele woning, woning is 90 m2 en 320 m3. Verplaatsen van de meterkast, deze hoeft niet vervangen te worden. Het aanleggen van krachtstroom voor inductie koken.

Krachtstroom aanleggen voor inductiekookplaat

Graag willen wij n offerte voor de aanleggen van elektra voor krachtstroom inclusief materiaal. Op dit moment hebben wij een gewone aansluiting voor een gaskookplaat. En we kijken of we dit kunnen aanpassen voor n inductiekookplaat. De inductiekookplaat hebben we al. Nu is alleen de vraag wat het gaat kosten om krachtstroom aan te legen inclusief de materialen daarvoor.

Krachtstroom aan laten leggen

Aanleggen van krachtstroom in beneden woning

Elektra aanleggen voor nieuwe keuken

Voor een nieuwe keuken (op andere plaats in huis): - aanleggen krachtstroom (voor inductie - 3 groepen voor vaatwasser, combi-oven en Quooker. Huidige groepenkast bevat 9 groepen waarvan: - 3 onbenut - 5 licht vermogen (lampen et cetera) - 1 voor wasmachine/droger 4/5 groepen lopen onder de ruimte van de nieuwe keuken (via kruipruimte/kelder).

Krachtstroom aanleggen voor elektrische CV-ketel

In mijn oude woning van bouwjaar 1908 wil ik een krachtstroom voor een elektrische CV-ketel aanleggen. De ketelplaats is in de aangebouwde keuken die ongeveer 9 meter van de meterkast vandaan is. Via de kruipruimte van 50-60 cm hoogte kan de kabel doorgetrokken worden. In principe ligt er op dit moment geen water in de kruipruimte.

Partners

Partners van Casius