Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Krachtstroom 3 x 25A aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: krachtstroom 3 x 25A aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: krachtstroom 3 x 25A aanleggen

Krachtstroom in een bedrijfspand aanleggen

Ik moet mijn groepenkast vervangen. Er dient een 3 fase hoofdschakelaar te komen. Er ligt nu 1 x 35A en dit dient omgezet te worden naar 3 x 25A krachtstroom.

Aanleg 400V

In verband met de aanleg van de doorstroom van de boiler, douche en warmtepomp heb ik krachtstroom nodig. Op dit moment heb ik 3 × 16A en dit zal 25A moeten worden als ik het goed heb. Ik heb ook twee sets zonnepanelen op het plat dak die ieder een eigen aansluiting hebben op de groepen. Uiteindelijk zal het dus gaan om een 400V stopcontact met krachtstroom.

Krachtstroom 3 x 25A aanleggen

Wij willen graag krachtstroom in de meterkast en dan nog doortrekken naar een slaapkamer boven in verband met de sauna.

Krachtstroom aanleggen

Voor de aankoop van een doorstroomboiler moeten wij krachtstroom aan laten leggen. We hebben reeds een 3 fasen aansluiting 3 x 25A. Wat zijn de kosten voor het aanleggen van krachtstroom?

Doorstroomboiler inclusief krachtstroom plaatsen

Ik wil graag een doorstroomboiler plaatsen, daarvoor 3 x 35A nodig. In mijn stoppenkast zit in elk geval 3 x 25A, wellicht is dit te veranderen naar 3 x 35A. Mogelijk kan tegelijkertijd een stroom-aansluiting worden aangelegd in de keuken voor een nog aan te schaffen inductiekookplaat.

Hoofdschakelaar vervangen voor 3 fasen

Liander komt binnenkort 3 fasen krachtstroom aanleggen. Incasu 3*25A. Daartoe moet de hoofdschakelaar worden aangepast (nu 1*25A). Er wordt al inductie gekookt maar door verdubbeling van de platen moet hier in de toekomst mogelijk ook iets aan worden toegevoegd.

Aanpassen van de groepenkast

vanwege de aanschaf van een keuken met inductie (7400 kw) zal mijn meterkast aangepast moeten worden naar minimaal 1 of 2 fase groep. De huidige meter is nog met ouderwetse stoppen. Conform mijn factuur van netwerkbeheerder Stedin, komt er bij mij 3 x 25A dan wel 1 x 80A binnen. Voldoende voor krachtstroom dacht ik. Graag een offerte voor vervangen meterkast met 3 x 4 groepen.

Krachtstroom aansluiten

Van 1 fase 1 x 25A naar 3 x 25A (krachtstroom aansluiting).

Krachtstroom aanleggen

Ik heb een 3x 25A meter in mijn meterkast. Ik wil graag een krachtstroom aansluiting hebben, zodat ik mijn lasapparaat thuis kan gebruiken. De aansluiting mag in de meterkast blijven zitten. In de stoppenkast is voldoende ruimte om een stekker te maken.

Verouderde groepenkast laten vervangen

In mijn appartement uit 1965 zit een verouderde groepenkast. Die heeft 2 groepen met stop, en heeft geen aardlekschakelaar. Wel is er een digitale meter geplaatst (Iskra ME 162). De huidige netaansluiting is 1 x 35A ,deze wil ik naderhand kunnen omzetten naar 3 x 25A, voor inductiekoken en/of een elektrische doorstromer voor warm tapwater. Graag zou ik willen vragen om een offerte om de groepenkast te vervangen door een modern exemplaar met aardlek en minstens 4 groepen, en met mogelijkheid om later krachtstroom te gebruiken. De (1-fase?) meter kan worden hergebruikt voor zover mogelijk, neem aan dat de netbeheerder die wel vervangt bij overstap naar 3 x 25A.