Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kortsluiting opsporen en oplossen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kortsluiting opsporen en oplossen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kortsluiting opsporen en oplossen

Kortsluiting opsporen en oplossen

Een groep in de groepenkast springt er steeds uit. Ik vermoed bij een schakelaar of stopcontact waarvan de leidingen zijn verlegd. Er is een maand geleden leidingwerk veranderd, ik denk dat het hiervandaan komt. Graag nodig ik u uit om dit op te sporen en op te lossen.

Kortsluiting in elektrische vloerverwarming

Kortsluiting in elektrische vloerverwarming onder tegels in badkamer opsporen. Wanneer de verwarming wordt aangezet springt de aardlekschakelaar eruit. Thermostaat is wel goed. Oppervlakte is 2,5 m bij 2,5 .

Kortsluiting opsporen en oplossen

Bij terugkomst van vakantie bleek dat ik geen stroom heb op bepaalde kamers en tuin een groep slaat steeds uit. Alle apparaten na gekeken. De groep die steeds uitslaat is de verlichting in woonkamer slaapkamer en de stroom in de tuin . Er is ergens kortsluiting. Graag een offerte en oplossing. Huis is een eengezinswoning van 10 jaar.

Kortsluiting opsporen en oplossen

IK ben onlangs verhuisd en sinds het weekend heb ik geen stroom meer in mijn woonkamer en slaapkamer. Deze groep is met elkaar verbonden. Als ik deze groep aandoe in de meterkast dan gaat de aardlekschakelaar naar beneden en zit het hele huis zonder stroom. Ik heb het vermoeden dat er iets niet goed zit in de meterkast.

Kortsluiting opsporen en verhelpen

Er is een kortsluiting geweest in een stopcontact waarbij het stopcontact helemaal zwart is waar je de stekker in stopt. Ik weet niet of de elektrische bedrading hierdoor misschien ook vervangen dienen te worden en zou graag hebben dat er een vakman naar kijkt.

Oorzaak kortsluiting opsporen en verhelpen

Ik heb een kortsluiting gehad, er kwam een steekvlam uit het stopcontact, ook rook en een verbrande rubbergeur. De aardlekschakelaar heeft niet gereageerd. Misschien zouden de leidingen doorgemeten kunnen worden om te zien of er een isolatie defect is en eventueel een gedeelte van de bekabeling vervangen moet worden.

Kortsluiting in huis opsporen

In huis blijkt een kortsluiting te zijn. De stoppenkast is net vervangen. Dit bleek niet de oorzaak. Ik zoek een bedrijf dat kan uitzoeken waar de kortsluiting ontstaat en dit kan oplossen.

Kortsluiting opsporen en verhelpen

Al weken slaat regelmatig de aardlekschakelaar door. We hebben de oorzaak nog niet kunnen ontdekken, en het gebeurt steeds vaker.

Tuinverlichting met kortsluiting repareren

Wegens kortsluiting doet de tuinverlichting het niet meer. Het gaat om 3 lampen. Ik wil de kortsluiting graag laten opsporen en verhelpen.

Kortsluiting opsporen en oplossen

We zijn een winkelruimte aan het opleveren, zodat we deze weer over kunnen dragen aan de verhuurder. In de kelder van deze winkelruimte is de stroom uitgevallen. Er leek een stop doorgeslagen te zijn maar als we in de stoppenkast kijken staan alle stoppen goed. We kunnen derhalve niet vinden hoe we aldaar, voor de oplevering weer stroom kunnen hebben. Daarnaast hebben we in diezelfde kelder een Sanibroyeur die sluiting maakt. Zodra we die stop weer actief zetten springt ie weer. Ergens sluiting derhalve. Graag zouden we die 2 zaken verholpen zien worden. Hiervoor zouden we graag een afspraak willen maken voor komende woensdag 3 februari om 14:00 uur. Zou u deze afspraak kunnen bevestigen? Zie de reactie graag tegemoet.