Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra kookgroep installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra kookgroep installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra kookgroep installeren

Extra kookgroep installeren

Het betreft het aanleggen van een kookgroep en een opbouw/los perilex stekkerdoos voor een inductiekookplaat. Afstand bekabeling ongeveer 3,5 meter.

Nieuwe groepenkast installeren

Wil mijn huidige groepenkast (met 6 groepen)vervangen met: 8 eindgroepen 16A 1 kookgroep 1 hoofdschaklelaar 3 aardlekschakelaars.

3-fasen kookgroep bijplaatsen

Leveren en installeren en aansluiten van een kookgroep (voor koken op inductie). In de meterkast wil ik graag een Perilex stopcontact plaatsen en aansluiten. Kabel ligt er al.

Perilex-aansluiting laten maken

In flat aanleggen van een perilex stopcontact en een nieuwe kookgroep aanleggen vanuit de meterkast. Meter kast staat in de berging 1/2 etage lager dan de woning. Daarvoor dient een aparte groep in de meterkast aangemaakt te worden, inclusief aanleggen van Perilex stopcontact op de juiste plaats en het installeren van de kookplaat.

Meer elektragroepen installeren

We hebben 1 extra kookgroep in de keuken en 1 extra groep op zolder voor de wasmachine/wasdroger nodig.

Kookgroep(en) toevoegen

We willen graag een oven/magnetron en een inductieplaat aan de keuken van ons kantoor toevoegen. Zover we kunnen zien is hier geen aparte groep voor, maar is er in de groepenkast wel ruimte voor gereserveerd en ligt er ook al een leiding gemarkeerd 'kook'. Kunt u een indicatie geven voor de kosten van het installeren van een kookgroep en contactdozen in de keuken voor de extra apparaten?

Extra groep voor de kookplaat installeren

Ik heb een inductie kookplaat op 220-230 aangesloten. Echter zou ik hiervoor een extra groep willen laten aansluiten zodat er een kookgroep ontstaat.

Groepenkast installeren

Oude groepenkast (1991) vervangen en nieuwe installeren en aansluiten. Huidige situatie: zie foto's. Indeling nieuwe groepenkast: 3 fasen met 10 groepen (waarvan 1 groep met een 20A automaat met C karakteristiek), 1 kookgroep, 1 krachtstroomgroep.

3-fase kookgroep laten installeren

Wij laten onze keuken renoveren en er komt dan een inductie kookplaat in. Graag prijs voor alleen installeren van alleen 3 fase groep in de meterkast. Daarnaast graag een prijs voor installeren van de 3 fase groep in de meterkast, inclusief het trekken van een kabel (3m) en aansluiten van een perilex wandcontactdoos. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

3-fase kookgroep installeren

Indien nodig vervangen van de groepenkast en het aanbrengen van een kookgroep 3-fase.