Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra kookgroep laten bijplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra kookgroep laten bijplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra kookgroep laten bijplaatsen

Kookgroep bijplaatsen

Groep bij tbv inductie koken + perilex aansluiten. Leiding met bedrading ligt al.

Extra kookgroep laten bijplaatsen

Ik zoek een elektricien die in mijn meterkast een extra groepenkast kan plaatsen ten behoeve van een keramische kookplaat. Dit moet een 7.2 Kw periplex stekker zijn.

Groep bijplaatsen met stopcontact voor inductie koken

Ik wil een kookgroep bijplaatsen in de meterkast. Er moet een draad getrokken worden vanaf de keuken naar de meterkast en stopcontact om op inductie te kunnen koken. Het gaat om ongeveer 5 meter.

Kookgroepen bijplaatsen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het bijplaatsen van een kookgroep (2x230v) in onze groepenkast (1 fase/35A).

Extra groep voor de inductiekookplaat bijplaatsen

Ik wil een extra kookgroep laten plaatsen voor inductie koken (~7 kW) met daarbij een perilex aansluiting. De losse leiding is aanwezig. Kabel doortrekken van ongeveer 5 meter. In de meterkast is ruimte voor meer groepen, er zijn reeds 2 aardlekschakelaars aanwezig.

Kookgroep in de groepenkast bijplaatsen

De groepenkast uitbreiden met een kookgroep. Ik heb foto's toegevoegd te verduidelijking.

3-fasen kookgroep bijplaatsen

Leveren en installeren en aansluiten van een kookgroep (voor koken op inductie). In de meterkast wil ik graag een Perilex stopcontact plaatsen en aansluiten. Kabel ligt er al.

Groepen bijplaatsen in de meterkast

I.v.m. het gaan koken op inductie moeten wij een kookgroep hebben met een pyrex stopcontact. Direct achter de meterkast zit de keuken dus het stopcontact hoeft alleen door de muur gelegd te worden. Daarnaast willen wij nog 2 extra groepen. Deze hoeven niet verder aangelegd te worden met draad en contactdozen alleen aangebracht te worden in de groepenkast. De meterkast heeft 1 x 35 amp stop.

Kookgroep bijplaatsen

Een groep bijplaatsen. Een kookgroep.

Meterkast uitbreiden en perilex plaatsen

In verband met de aanschaf van een nieuwe keuken met 5 pits inductie kookplaat (7,2 kW) wilde ik informeren wat de kosten zijn voor het bijplaatsen van een extra kookgroep in de meterkast (krachtstroom) met perilex aansluiting in de keuken. Graag ontvang ik een indicatie van de prijs.