Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kookgroep aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kookgroep aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kookgroep aansluiten

Kookgroep aansluiten

In verband met aanschaf van een inductiekookplaat moet er een kookgroep (2 x 16 Amp) worden aangebracht in de meterkast.

Huidige groepenkast vervangen en uitbreiden

De werkzaamheden zijn als volgt: - Vervangen van 6 bestaande 'oude' groepen. - Uitbreiden met 2 groepen ten behoeve van een inductie kookplaat in Hager groepenkast. De 1e groep is de groep in gebruik door de zonnepanelen. - Aansluiten van grondkabel voor 2 x 220 op de kookgroep.

Groepenkast en kookgroep aansluiten

Ik ben nu nog in het buitenland werkzaam, maar we verhuizen begin juli terug naar Nederland, waar we al een woning hebben. Daar hebben we al nieuwe bedrading aangelegd en er is ook al een voorgemonteerde groepenkast met 7 groepen plus een kookgroep (Aeton-Holec) in de meterkast geplaatst. We willen de bedrading door een gecertificeerde elektriciën laten aansluiten op de nieuwe groepenkast. Dit moet in de maand juli gebeuren. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die dan tijd hebben voor deze klus.

Groepenkast vervangen en aansluiten

Op dit moment heb ik een groepenkast met 4 groepen. Ik wil de keuken gaan laten vervangen en gaan koken op inductie. Daarvoor zal de groepenkast moeten worden vervangen naar 6 groepen en een aparte kookgroep laten realiseren.

Elektrische aansluiting voor een inductiekookplaat maken

Ik wil graag een ATAG HI6271E inductiekookplaat laten aansluiten. Op de plaats van de kookplaat zit nu een gaskookplaat met een eenvoudige stroomaansluiting voor de ontsteking. Er is dus geen perilex aansluiting en ook geen aparte kookgroep in de meterkast aanwezig. De positie van de kookplaat in de keuken is ongeveer 5 meter vanaf de meterkast in de garage. Er loopt dus al een elektrische leiding naar de meterkast.

Kookgroep aansluiten in de meterkast

Ik ga in september ergens anders wonen (woongroep) en voor die woning wil ik in de stoppenkast twee stoppen bij laten zetten. Ook wil ik graag een Perilex aansluiting laten maken voor het aanleggen van een kookgroep (inductie).

3-fasen kookgroep bijplaatsen

Leveren en installeren en aansluiten van een kookgroep (voor koken op inductie). In de meterkast wil ik graag een Perilex stopcontact plaatsen en aansluiten. Kabel ligt er al.

Bestaande groepenkast vervangen

Wij hebben nu een groepenkast met 5 groepen en willen deze laten vervangen door een groepenkast met 8 groepen en 3 aardlekschakelaars. Voor de 3 nieuwe groepen van de kookgroep zullen de leidingen en draden al tot in de meterkast zitten. Wij ontvangen graag uw offerte voor het leveren en aansluiten van de nieuwe groepenkast. De klus moet over 10 weken klaar zijn.

Groepenkast vernieuwen en bedrading aansluiten

Ik ben op zoek naar offertes voor het plaatsen van een nieuwe groepen kast met 10 groepen en 1 kookgroep (huidig: 7 groepen). Voor de kookgroep leg ik zelf van te voren een lege elektra buis, de bekabeling en de plaatsing van het perilex stop contact doe ik ook zelf. De overige 3 nieuwe groepen leg ik ook van te voren zelf elektra buizen met bekabeling voor, de bekabeling moet dan alleen nog op de groepen kast worden aangesloten. Offertes graag inclusief de kosten van de groepenkast.

Elektrische aansluitingen aanpassen

De kachel heeft een 230 Volt 6 KW aansluiting nodig. Dit kan middels een zogenoemde kookgroep aansluiting, een dubbele automaat aangesloten op 1 fase, afgaande zijde verdeeld over 2 aders (belasting verdeeld). Hiervoor nodig kabel 5 x 2.50 mm2 kabel vanaf meterkast naar sauna, hier aansluiten op een Perilex stopcontact. Perilex stekker plus kabel aansluiten op sauna. Installateur moet even kijken op welke fase de kookgroep het beste kan worden aangesloten, waarschijnlijk ook een extra aardlekschakelaar nodig.

Partners

Partners van Casius