Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klik aan klik uit repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klik aan klik uit repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klik aan klik uit repareren

Klik aan klik uit repareren

Wij willen graag alle verlichting aansluiten op het 'klik aan klik uit' systeem, echter lukt het ons niet. Het gaat om zes groepen verlichting. Ook willen in één van de lampen een dimmer aanbrengen. We zoeken een partij die dit voor ons kan regelen.

Trekkoord van de schakelaar repareren

Trekkoord van de trekschakelaar van de wasmachine in badkamer doet het niet meer. Je hoort geen klik meer en er is geen stroom op wasmachine. Weet niet of trekschakelaar vervangen moet worden, of dat het nog kan worden gerepareerd. Hoor graag wat de totale kosten zijn reparatie of vervanging.

Legrand domotica systeem repareren

Rond 1980 zijn in de schakelkast volgens Legrand domoticasysteem diverse lichtpunten met zender en draadloze afstandsbediening in ons flatgebouw geïnstalleerd. Er is 1 lamp die niet werkt op de afstandsbediening. Ik heb een nieuw Klik Aan Klik Uit systeem voor die ene lamp gekocht, maar er staat geen stroom op en het is onduidelijk waar nu het zendertje in die kamp zit dat er tussenuit moet en mogelijk uitgeschakeld staat. Ook is het mogelijk dat het nog te programmeren is op het handsysteem met zes punten dat nog werkt. Graag heb ik iemand die dit oude systeem door en door kent, van het merk Legrand.

Draadloos bedienbare verlichting repareren

Het op afstandbedienbare klik aan/klik uit systeem werkt niet meer. Ik heb een nieuwe afstandbediening gekocht, maar dit heeft niet geholpen. Graag een offerte voor de reparatie van dit klik aan klik uit systeem. Indien mogelijk, mag de verlichting losgekoppeld worden van het klik aan klik uit en hiervoor in de plaats dan een normale stroomknop met een aan en uit schakelaar monteren. Graag een all in prijs inclusief de materialen.

Deuropener met intercom repareren

We hebben op de 4e etage een eigen bel met deuropener + intercom. Hier bovenop zit een zenderversterker waar 2 losse bellen bij horen die je in ieder gewenst stopcontact kan stoppen, afhankelijk waar je de bel wil horen (klik aan, klik uit type : CDB-6500/B). De twee losse bellen doen het niet meer. In het vaste kastje heb ik recent de batterij vervangen, zo'n klein batterijtje.

Klik-aan-klik-uit repareren

Gaat om electriciën die goed bekend is met installatie van klik-aan-klik-uit (!). Ik heb klik-aan-klik-uit met 4 groepen. Twee ervan werken al kort na installatie door erkend electriciën niet meer. Ik vermoed dat de ontvangers te dicht bij elkaar werden geplaatst in de meterkast. Ik wil graag dat alles weer functioneert. Doormeting kan opleveren dat de apparatuur op zich nog goed is.