Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenverlichting repareren of vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenverlichting repareren of vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenverlichting repareren of vervangen

Keukenverlichting repareren of vervangen

Ik heb een Bruynzeelkeuken met inbouwverlichting, vijf spotjes, die het niet meer doet. Drie jaar geleden is de dimschakelaar vervangen door een gewone aan/uit schakelaar, maar dat functioneert niet meer. Ik ben op zoek naar iemand die dat kan repareren of vervangen.

Keukenverlichting repareren of vervangen

De inbouwspotjes, 5 stuks, onder mijn keukenkastjes zijn verouderd en kapot. Ik wil deze laten vervangen. Bedrading is aanwezig.

Haperende keukenverlichting repareren

Mijn keukenverlichting hapert. Bij aanzetten doet ie het niet. Na vijf minuten uitzetten en daarna weer aanzetten meestal wel maar niet altijd. Ik heb zelf al het kastje opengedraaid maar zie niets vreemds.

Keukenverlichting repareren of vervangen

Ik wil mijn huidige keukenverlichting vervangen/vernieuwen door installatie van makkelijk te bedienen en makkelijk te vervangen lampen/spots of iets dergelijks. Er zitten nu halogeen lampen die helemaal bovenin zitten. Je komt er bijna niet bij. Het betreft een hoekkeuken. Boven het fornuis en boven het aanrecht zitten nu lampen, totaal 6.

Ingebouwde keukenverlichting repareren

Sinds kort brandt er 1 lampje van mijn keukenverlichting (inbouw-spotjes) niet meer doorlopend. Het lampje is niet kapot, want soms brandt hij wel en soms niet. De afzonderlijke stekkertjes zitten in een soort balkje waar alle spotjes op aangesloten zijn en daar zit volgens mij het probleem.

Ingebouwde keukenverlichting repareren

Ik heb 3 geïntegreerde lampen in mijn keuken die op 2 schakelaars werken. 1 lampje daarvan kapot en ook is werkt een van mijn schakelaars niet meer.