Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukengroep plaatsen en kabel aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukengroep plaatsen en kabel aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukengroep plaatsen en kabel aansluiten

Meterkast uitbreiden en keukengroep bij plaatsen

Meterkast vernieuwen en extra keukengroep bij laten plaatsen

Keukengroep plaatsen en kabel aansluiten

Vanuit een oude groepenkast krachtstroom aanleggen. Andere groep noodzakelijk. Oude krachtgroep mag vervallen. 3 fasen aanwezig.

Uitbreiden van de groepenkast

Ik ben van plan om een inductie fornuis, een vaatwasser en een afzuigkap te plaatsen. Graag zou ik willen weten of er hiervoor alleen een keukengroep geïnstalleerd kan worden of dat de volledige groepenkast aangepast dient te worden.

Diverse elektra-klussen

Offerte voor diverse elektrowerkzaamheden: - 5 x nieuw aan te leggen inbouw stopcontacten waarvan 2 in beton frezen/plaatsen - 3 x inbouwcombidozen utp/coax frezen/plaatsen - de keukengroep splitsen door 1 extra groep te plaatsen - 1x stopcontact 2 meter verplaatsen - 1 x stopcontact in meterkast aanbrengen Op 1 april krijg ik de sleutel van het huis.

Uitbreiden of vervangen van de groepenkast

Begin januari 2016 wordt er een nieuwe keuken geplaatst in onze tussenwoning uit 1988. Hiervoor is uitbreiding van de groepenkast nodig. Oorspronkelijk zijn er 3 groepen waarvan 1 voor de wasmachine. De kast heeft 1 aardlekschakelaar. Bij plaatsing van de vorige keuken in 1997 is er een keukengroep bijgezet. Deze heeft 2 schakelaars en er lopen 2 leidingen: 1 naar de keramische kookplaat, 6,7kW,en 1 naar de combimagnetron/koelkast. In de nieuwe keuken komt een inductieplaat, 7,2kW, combimagnetron, 3,65kW, en een cooker kraan, 2,2 kW. De kookplaat en de oven kunnen waarschijnlijk op de bestaande aansluitingen. De cooker moet op een nieuw bij te plaatsen groep. Graag ontvang ik 2 vrijblijvende offertes : 1. Bijplaatsen van 1 groep 2. Vervanging huidige groepenkast voor kast met 4 groepen, keukengroep (kookplaat + oven), beltrafo en stopcontact.