Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keramisch fornuis aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keramisch fornuis aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keramisch fornuis aansluiten

Keramisch fornuis aansluiten

Kunnen jullie ook een keramisch fornuis aansluiten met een perilex stekker? Ik heb al een perilex aansluiten en in de meterkast zijn de groepen aanwezig. Tevens heb ik ook een perilex stekker al in huis het gaat dus enkel om de aansluiting van het apparaat en de stekker.

Stroom aanleggen voor een keramisch fornuis

Groep aanleggen voor een keramisch fornuis. Nieuwe kabel naar de meterkast trekken van drie meter.

Elektrisch fornuis aansluiten

Het gaat om het aansluiten van een elektrisch/keramisch fornuis op een, al aangelegde, Perilex aansluiting op 2 fasen, in een nieuwbouwwoning.

Keramisch fornuis aansluiten

Aansluiten keramisch fornuis met perilex aansluiting. Wellicht dat er nog een extra groep in de meterkast hiervoor aangebracht moet worden.

Beoordelen of groep geschikt is voor inductie

Ik wil een inductiefornuis aanschaffen en wil weten of mijn elektra dat aan kan. De perilex aansluiting is er al voor mijn huidig keramisch fornuis.

Perilex-stekker aansluiten

Ik heb een keramisch fornuis gekocht en apart voor een stekker € 32,95 betaald, aan de muur in de keuken zit al een perilex contactdoos, maar nu moet de perilex stekker vastgemaakt worden aan het snoer dat uit het fornuis steekt. Kunnen jullie dat doen en hoeveel kost dat?

Aanleg van krachtstroom

Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen voor het gebruik van een keramisch fornuis / inductie fornuis.

Perilex aansluiten op keramisch fornuis

Ik zoek een erkend installateur die een perilex aansluiten op keramisch fornuis weet aan te sluiten. Het stopcontact voor een perilex stekker is er al.

Aansluiting fornuis wijzigen

Huidige stroom aansluiting is 1x35 en moet naar 3x25 verzwaard worden in verband met een keramisch fornuis.

Keramisch fornuis aansluiten

Ik heb een inductiekookplaat van Siemens gekocht. Snoer en stekker zitten erbij. Maar het moet nog aangesloten worden. En bij voorkeur deze week.