Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus

kabels wegwerken televisie

Kabels moeten worden weggewerkt bij de televisie. onder de tv is al een kabelgoot geplaats alleen de kabels moeten nog worden weggewerkt.

Sleuf voor de TV laten maken

Ik wil de tv/ internet kabels in de muur laten wegwerken. Afstand tv en stopcontact is ongeveer 1.5 meter

stopcontacten verplaatsen en meterkast vervangen

Ik was benieuwd of jullie mij eventueel kunnen helpen bij het volgende. Ik wil graag wat werk laten verrichten aan wat stopcontacten: 1. 2 stopcontacten waarbij de 1 net 2 cm hoger zit -> iets verplaatsen inbouwdoos, nieuwe afdekplaat die beide afdekt en klein stukje gladstucen waar nodig 2. stopcontact maken voor 2 kabels die nu uit de plint komen -> stopcontact net boven de plint 3. 2 stopcontacten die nu deel over elkaar heen zitten (afdekplaat afgezaagd om het passend te maken) -> iets verplaatsen inbouwdoos, nieuwe afdekplaat die beide afdekt en klein stukje gladstucen 4. stopcontact met oude telefoon aansluiting -> helemaal wegwerken 5. herstel stucwerk rondom een stopcontact. Ik ga zelf alle muren schilderen Mijn stoppenkast moet ook nog volledig vervangen worden maar dat volgt later als ik ook de keuken vervang.

Kabelgoten maken en kabels wegwerken

Elektriciteitskabels weg laten werken.

TV kabels wegwerken

Ik ben op zoek naar iemand voor het maken van een kabelgoot (infrezen) in muur om tv kabels in weg te werken.

Kabels wegwerken in de muur

Ik ben van plan om de volgende maand een nieuwe tv te kopen. Nu heb ik nog een kabelgoot en zou ik graag al mijn bedrading in een goot in de muur willen hebben. Ik wil ook een mooi, laag audiomeubel hebben over de breedte. Ik zou graag willen weten wat dit gaat kosten en hoe de afwerking is, wat ik eventueel zelf nog moet doen. Graag hoor ik dat spoedig van u.

Wegwerken kabels in muren, trekschakelaar vervangen en verhangen lampen

Ik ben net verhuisd en zou graag een aantal klussen van elektra uitlaten voeren. Het gaat om: 1) Het verhangen een ophangen van lampen. Gaat om ongeveer 4 a 6 stuks; 2) Enkele trekschakelaar voor de wasmachine + de droger vervangen door dubbele stopcontact (dus ook zorgen voor genoeg stroom). Als dit niet mogelijk is, laat ik graag naar een andere optie kijken. 3) Netwerkkabels wegwerken in muren, als dit niet mogelijk is via de plinten. Deze kabels lopen van de router in de meterkast naar 1 slaapkamer + zolder (via vlizotrap).

Kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus

Kabels wegwerken van 43 bureaus met computer. Deze wegwerken door middel van cable snakes, vloergoten etc. Het gaat om een kantoorruimte en de bureaus zijn ongeveer 1.5 meter lang.

Stopcontacten verplaatsen en een netwerkkabel trekken

2x stopcontact verplaatsen en kabels van tv wegwerken in muur. Netwerk kabel trekken vanuit meterkast.

Kabels in de woonkamer heel netjes wegwerken

Wij willen de kabels onder de tv heel netjes wegwerken zodat ze niet in het zicht zitten. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Partners

Partners van Casius