Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kabels trekken voor screens? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kabels trekken voor screens. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kabels trekken voor screens

Kabels trekken + aansluiten RJ45 connectors

Er moeten 3 kabels getrokken worden vanaf Zolder, slaapkamer en zithoek, 5 RJ45 connectors aangesloten worden en 1 wandcontactdoos aangesloten worden. Alle materialen zijn al aanwezig (BuschJaeger wandcontactdoos, CAT6 kabel Plus RJ45 connectors).

Utp cat6 netwerkkabels trekken door loze leiding

Twee UTP (Cat 6A) kabels trekken door 2 verschillende loze leidingen. Kabel is aanwezig.

Kabels trekken voor screens

Wij willen 2 screens plaatsen in onze woning. Elektra voor nodig. Nu liggen er al loze leidingen en deze moeten voorzien worden van stroom met aarde.

Offerte thuisnetwerk aanleggen

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor het aanleggen van een thuisnetwerk. Kabels trekken van meterkast naar Woonkamer 3 kamers 1e verdieping 2 of 3 kamers 2e verdieping En advies over apparatuur (mn Wifi AP, maar liever compleet plaatje, geen domotica). Wij hebben nu Experibox V10 en een KPN Draadloze verbindingsset V3 (triple pack) voor de TV. In 2016 is brand in de meterkast geweest dus de tvdraad was deels gesmolten en de monteur had geen zin om nieuwe draad te trekken, vandaar de V3. Hoop dat u iets met deze info kan. Oh ja, huis is van circa 1989, dus betonnen vloeren.

Aanleg 2 groepen en perilex stopcontact tbv inductie plaat

Ik ben op zoek naar iemand voor de uitbreiding stoppen kast met 2 groepen + kabels trekken naar keuken en aanleg perilex stopcontact.

Extra stopcontact meterkast

Graag zou ik een elektricien uitnodigen voor: - een extra (opbouw) stopcontact in de meterkast t.b.v. een powerline adapter (internet via stopcontact). - Een lichtpunt boven onze eettafel. Systeemplafond met momenteel alleen inbouw spotjes. - Indien de elektricien ook beschikt over ervaring met het trekken van nieuwe kabels door loze leidingen, dan ik dat mooi meegenomen! Zelf al meerdere malen geprobeerd, maar tot op heden niet gelukt!

Kabels trekken

Ik heb vanuit mijn meterkast (foto 2) naar de huiskamer (foto 1) een utp kabel getrokken, maar heb daar slecht internet. Ik weet alleen niet waardoor het probleem veroorzaakt wordt. Het betreft een cat6a kabel met stugge kern. In de huiskamer heb ik een wandcontactdoos en in de meterkast heb ik de kabel rechtstreeks m.b.v. connector op mijn router aangesloten. Daarnaast wil ik vanuit mijn meterkast naar zolder een utp kabel hebben, maar ik heb helaas geen loze leiding. Ik heb wel een koof boven mijn meterkast, waardoor ik de zolder kan bereiken. Ik heb zelf nog 20 á 30 meter kabel cat6a met stugge kern liggen. Mijn huis is gebouwd in 2009.

UTP kabels trekken in jaren 30 tussenwoning

In jaren 30 tussenwoning dienen bestaande telefoonkabels vervangen te worden door CAT6 kabel en netwerkdozen. Doordat er kabels doorgelust zijn en de plafonds dicht kan het een uitdagende klus zijn die met beleid uitgevoerd moet worden. Enige ervaring in renovatie is essentieel. Merk kabel en specs dienen overlegd/aangetoond te worden. Totaal 5 ruimtes.

UTP kabel trekken

Vanuit de meterkast liep er nog niet zo lang geleden een coax kabel naar de 1e verdieping. Mijn bedoeling was het om in diezelfde pijp nu ook een utp kabel naar de eerste verdieping te trekken. Coax eruit en twee kabels er in. Fluitje van een cent dacht ik. Echter, de bestaande coax zit muurvast. Waarschijnlijk zit of zitten er stukjes gipsmuur in de pijp die de boel blokkeren. Onbegonnen werk en dus een ander oplossing? In de meterkast zitten nog een aantal loze leidingen waarvan er in een een zwarte electradraad zit. Maar waar die heen gaat? Ik heb nog steeds behoefte aan een utp en coax kabel naar de eerste verdieping. Wanneer daar een bestaande leiding met normale electra voor moet worden opgeofferd is dat geen probleem. Boven op de 1e verdieping zijn genoeg electrapunten.

UTP kabel trekken

Ik wil graag UTP kabels laten trekken bij voorkeur vanuit de meterkast naar twee ruimtes op de eerste verdieping.

Partners

Partners van Casius