Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kabels in de muur wegwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kabels in de muur wegwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kabels in de muur wegwerken

Kabels in de muur wegwerken

Graag wil ik op de zolder de kabels in de muur weg laten werken en daarnaast een extra stopcontact erbij laten maken. Ik hoor graag hoeveel het gaat kosten.

Kabels van de tv infrezen

Ik zou graag de kabels van de tv in de woonkamer willen laten wegwerken in de muur. Hiervoor zullen er sleuven gefreesd moeten worden in de gestuukte muur en daarna weer gedicht.

Alle elektra vervangen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn van het vervangen van de meterkast en het vervangen van de kabels, stopcontacten etc. En word alles ook netjes in de muur verwerkt of erop?

TV-kabels in muur wegwerken

Tv kabels verwerken in de muur. En tv ophangen aan de muur.

Wegwerken van TV-kabels

Het betreft het wegwerken van kabels van een platte tv die aan de muur in slaapkamer moet komen te hangen. Er is een deur tussen de tv en de kabelaansluiting aanwezig en op de vloer ligt er een parketvloer. De tv komt links van de deur te hangen.

Kabeldoorvoer in de muur maken

Ik wil graag een kabeldoorvoer in mijn muur hebben zodat de kabels netjes zijn weggewerkt. De wandmeubel moet eerst worden weggehaald. Graag ook de wand gelijk stucen en verven.

Aanleggen van buitenverlichting

Wat betreft de aansluiting van de elektra in onze tuin hebben we de volgende wensen: - Stopcontacten aanleggen: gewone ‘grijze’ stopcontacten op de muur. - Verlichting van de vijver met tijdsklok en sensorlampen aansluiten. - Vijver pomp: aan/uit middels tijdsklok en afstandsbediening vanuit huis. De tuin is aangelegd en verlichting hebben we zelf ingekocht. Kabels liggen er al, moet alleen aangesloten en geschakeld gaan worden.Aanschaf van bedieningselementen en stopcontacten willen we graag overleggen met de vakman

TV kabels wegwerken in muur en stopcontact aanleggen

Ik wil de kabels van de televisie weg laten werken in de muur. Tevens wil ik een extra stopcontact laten aanbrengen in een andere muur. Verder een stopcontact buiten laten aanleggen.

Wegwerken van kabels

Indien mogelijk de tv ophangen aan de muur en het wegwerken van de kabels. Muur moet nog gestucd worden en kabels kunnen nog in de muur weggewerkt worden. Er dient dan een leiding in de muur geplaatst te worden?

Interactieve TV-kabels in muur frezen

Graag wil ik dat iemand de kabels van mijn interactieve televisie in de muur freesd. De kabels lopen van de woonkamer naar de slaapkamer +/- 5 meter afstand.

Partners

Partners van Casius