Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kabel wasmachine vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kabel wasmachine vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kabel wasmachine vervangen

Aansluiten stacaravan

Aansluiten van een stacaravan op een bouwkavel met bouwaansluiting (3x 25A) en waterput. Water: - 25 mm Tyleen slang vorstvrij aansluiten op de waterput nabij de stacaravan en controle van de aansluitingen in de caravan. Electriciteit: - 5-aderige kabel aansluiten op Elektromaat bouwkast middels een krachtstekker - Verdeelkast leveren en plaatsen met 3 groepen; 1. Boiler 2. Wasmachine 3. rest - Controle van alle aansluitingen in de stacaravan - Controle van koolmonoxide alarm en rookmelder Gas: - Maken van een overdekte plek voor de gasfles (UN 1965 Propan, 11 kg) - Aansluiten gasfles, evt. met nieuwe gasdrukregelaar, controle van leidingen op lekken - Testen van de gashaard en het fornuis Foto's van de situatie, de aansluitpunten en relevante apparatuur zijn bijgevoegd.

Verplaatsen meterkast en maken nieuwe groepen

De meterkast verplaatsen ongeveer 6 meter naar voren, kabel kan ingekort worden, en vervangen van de groepenkast. Ik denk wasmachine, droger, kookplaat, vaatmachine, badkamer nieuwe groep, buiten aparte groep, cv ketel aparte groep.

Storing elektra oplossen

Wij hebben in onze huurwoning een storing in de elektra naar de wasmachine. De kabel zit met rode tape ingepakt (zie foto) en daar heb ik in het weekend een vonk gezien. Sindsdien werkt de wasmachine niet meer. De stop is er niet uit. Graag zouden wij zsm een elektricien het probleem laten komen oplossen.

Kabel wasmachine vervangen

De elektriciteitsaansluiting van mijn wasmachine heeft geen uiteinde meer, en ik denk dat de hele kabel hierdoor vervangen moet worden. Ik zou dit liever door een elektricien laten doen.

Groepenkast vervangen

Ivm het verplaatsen van wasmachine/droger naar de keuken zijn daar wat extra kabels (3x 2,5) naar toe getrokken. Tevens wil in naderhand nog het schuurtje in de tuin apart voeden. (Deze kabel moet ik nog graven, zal in een later stadium gebeuren, maar kast moet hiervoor wel op voorbereid zijn.) Huidige groepenkast (1 fase kast) dient vervangen te worden daar deze niet meer de ruimte bied hiervoor. De groepenkast heeft momenteel 4 groepen waar bovendien ook nog zonnepanelen op zitten en een opslagsysteem om opgewekte energie zelf op te slaan.

Extra groepen aanleggen

Ik heb 2, mogelijk 3, extra groepen nodig in mijn appartement. Ik ben erachter dat momenteel de combi-oven, de vaatwasser, de quooker, de wasmachine en de droger op dezelfde groep zitten. Daarnaast wil ik als het kan een COAX-splitter installeren ten behoeve van kabel-internet en TV indien mogelijk.

Vervangen van Electra in woonkamer en op zolder

De oude (ongeaarde) opbouw wanddozen in de woonkamer moeten worden vervangen door inbouw contact dozen. Dit betreft 2 wanden van gips en 2 van beton. Verder zouden we ook graag advies ontvangen over de indeling van de groepen en de toekomstige verbouwing van de keuken. Op zolder hebben de vorige bewoners wat gehobbyt graag zou ik weten welke groepen daar uitkomen en 3 groepen naar boven hebben. Een voor de wasmachine, 1 voor de droger en 1 voor het kantoor. Ook zou ik bij voorkeur een internet kabel naar zolder trekken. Op de afbeelding zijn de gewenste contactdozen met een rood streepje aangegeven.

Meerdere elektra klussen

1) Kort geleden heb ik een droger gekocht, waarvoor ik een extra aardlekschakelaar moet laten installeren en een extra kabel moet trekken naar de badkamer in verband met de wasmachine die al op het huidige elektriciteitsnetwerk aangesloten is. 2) Als er al iemand langs komt zou ik graag willen dat diegene ook even kijkt of ik in de keuken een inductieplaat aan kan sluiten , of dat daar ook een extra kabel voor getrokken moet worden + aardlekschakelaar. 3) Daarnaast ben ik ook benieuwd wat het zou kosten om de kabels in de woonkamer zo door te trekken dat ik een hanglamp kan installeren boven mijn eettafel. 4) Als laatste ben ik benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van een stopcontact in de badkamer. Het appartement is gebouwd in 1986 en heeft een totale grootte van 43 m2.

Groepenkast naar 3-fasen aanpassen

In verband met het laten plaatsen van een nieuwe keuken moet de groepenkast aangepast worden van fase 1 (1 x 35) naar fase 3 (3 x 25). In de nieuwe keuken komt een inductieplaat (aansluitstandaard 7000 w), een 'Quooker', vaatwasser, combi magnetron en koel grens combi. Nu hebben we 8 groepen waarvan 7 in gebruik Graag offerte voor: 1. Nieuwe groepen kast met genoeg aantal groepen. (Wasmachine, droger, vaatwasser, magnetron, 'Quooker' en inductieplaat. 2. Het doortrekken van een kabel voor de inductieplaat inclusief periflex stopcontact. 3. Eventueel indien mogelijk meenemen dat er een aantal stopcontacten verlegt moeten worden in de nieuwe keuken. Levering nieuwe keuken zal pas begin 2019 plaatsvinden dus nog niet bekend welke en hoeveel stopcontacten.

Extra groepen in meterkast plaatsen

Ik wil 2 extra groepen in meterkast plaatsen en vanuit de meterkast in de gang een 5 meter kabel verleggen richting de woonkamer ter behoeve van de keuken voor een wasmachine en elektrische kookplaat.

Partners

Partners van Casius