Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kabel door de kruipruimte laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kabel door de kruipruimte laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kabel door de kruipruimte laten leggen

Nieuwe kabel trekken van groepenkast naar stopcontact

Moet een kabel getrokken worden van de groepen kast naar het stopcontact i.v.m. koken op electies. Kruipruimte is aanwezig, maar nog niet echt een idee of hier gebruik van gemaakt kan worden. Perilex stekker even in overleg

Vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie

I.v.m. wens om te koken op inductie moet er -via goed begaanbare en droge- kruipruimte een kabel over 6 meter worden getrokken en aangesloten. Aangezien de 3-fasen groepenkast ook verouderd is, willen we die ook graag laten vervangen (oude situatie=12groepen, nieuwe situatie 11groepen + een 2-fase kookgroep)

Extra groep voor inductie

Ik wil een 2 fase aansluiting in mijn meterkast en een kabel naar mijn keuken via de kruipruimte ( 4 meter) om een inductie kookplaat aan te sluiten.

Aanleggen krachtstroom

Aanleggen van krachtstroom in de meterkast tbv van een jacuzzi in de tuin. Kabel c.a 20 meter, kan door kruipruimte naar buiten toe.

Extra keukengroep in meterkast en keuken realiseren

Ik zoek een elektricien die een extra keukengroep kan aanleggen in mijn meterkast. Dit is ten behoeve van een inductiekookplaat. Hiervoor moet ook een kabel via de kruipruimte naar de keuken getrokken worden. Hier moet dan volgens mij een aansluiting voor de kookplaat zitten.

Aansluiten inductiekookplaat

Wij denken van gas op inductie over te gaan en willen de Pelgrim IK0064 kopen. Meterkast biedt ruimte; kabel kan via kruipruimte naar de keuken ca 6m. Perilex stopcontact en stekker nodig.

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

we hebben een glasvezel kastje wat midden in de woonkamer zat en naar de meterkast moet. in de kruipruimte ligt er genoeg kabel om het te verplaatsen. (van A naar B, zie plattegrond)

Een kabel aanleggen ten behoeve van zonnepanelen

Ik zoek een elektricien die een kabel kan leggen van de meterkast naar de garage, waar de zonnepanelen komen. Het gaat om: Tegels verwijderen, geul graven, tegels terugplaatsen, doorvoering kruipruimte, via kruipruimte naar meterkast. Doorvoering houten garage, kabel afmonteren in doos. In meterkast extra groep met aardlek 16 amp. Lengte tegels ong. 6m, kruipruimte 12m.

Aanleg 2-fasenkabel en perilex stopcontact ten behoeve van inductiekookplaat

Ik ben opzoek naar iemand voor de aanleg van een nieuwe groep voor een 2-fasenkabel voor de inductiekookplaat. Kabel vanuit meterkast door kruipruimte naar keuken zal ongeveer 6 meter zijn. Een perilex stopcontact is ook nog nodig.

stroom voor inductie kookplaat

De bedoeling is dat ik een inductie kookplaat aanschaffen maar heb geen stroom hiervoor. Er moet denk ik een groep bijgeplaatst worden en een kabel worden getrokken van de meterkast via de kruipruimte naar de keuken. Inclusief perilex.

Partners

Partners van Casius