Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Internetkabel naar kamer ernaast aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: internetkabel naar kamer ernaast aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: internetkabel naar kamer ernaast aanleggen

Internetkabel naar kamer ernaast aanleggen

Ik woon in een appartement (gebouwd rond 1936) en het internet komt in de woonkamer binnen (naast een stopcontact). Ik wil een internetkabel naar de kamer ernaast laten aanleggen. Dit zou dan door de muur (ongeveer 13 cm dik) of via een wandcontactdoos moeten gebeuren (cat 6 kabel).

Internetkabel naar boven doortrekken

Graag wil ik vanuit de meterkast via de reeds bestaande lege leiding een internetkabels door laten trekken naar een kamer op de eerste verdieping. Kunt u mij vertellen wat de kosten hiervan zullen zijn?

Netwerkkabels doortrekken

Er moeten twee telefoonlijnen van de begane grond naar de eerste verdieping worden doorgetrokken. Een internetkabel van de begane grond naar de eerste verdieping worden doorgetrokken en een tv kabel van de eerste verdieping door naar een andere kamer op de eerste verdieping.

Internetkabel naar boven doortrekken

Langs de verwarmingsbuis kabel trekken voor internet naar kamer van mijn zoon. Op dezelfde wijze is kabel voor tv ook getrokken. Woning uit 1980.

Internetkabel, telefoonkabel en elektra in orde brengen

Wij zijn overgestapt naar Ziggo voor internet en vast-bellen. (Ziggo-tv hadden we al) Wij wonen in een drive-in woning, waar we op de 1e verdieping wonen. De monteur van Ziggo heeft een modem-router nu in de meterkast op de begane grond geïnstalleerd (coax-aansluitpunt) en daar ook een versterker voor het tv-signaal geplaatst. Het draadloze Ziggo-internet is echter niet sterk genoeg voor 1e en 2e verdieping. Wij willen graag een extra wifi-punt op de 1e verdieping via een netwerkkabel. (wij hebben al een TP Link wifi-apparaat van Ziggo gekregen). De monteur van Ziggo heeft aangegeven dat de netwerkkabel met een paar boorgaatjes van de meterkast via de cv-kast/trapkast op de begane grond naar de 1e verdieping getrokken kan worden. (uit de meterkast lopen nu ook al coax-kabels naar 1e en 2e verdieping). Verder willen we gelijktijdig een telefoonkabel vanuit de meterkast naar de 1e verdieping laten trekken. Misschien is een verbinding in de meterkast tussen inkomende telefoonkabel en modem-router Ziggo al genoeg. Extra opties indien mogelijk: een extra netwerkkabel naar de 2e verdieping vanaf het extra wifi-punt op de 1e verdieping ( van 1e verdieping loopt ook al een coax-kabel naar de 2e verdieping, die mag vervangen worden door netwerkkabel). Verder een extra netwerkkabel naar een andere kamer op de begane grond. Als laatste een extra wandcontactdoos in de trapkast (hoeft niet geaard). Wij hebben al 2 netwerkkabels (UTP / internetkabels) van 15 meter en van 10 meter en het TP Link wifi-apparaat van Ziggo ontvangen. Wij maken graag een afspraak om de situatie hier te beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Bekabeling voor internet en TV aanleggen

Wij willen graag in ons studentenhuis alle tv kabels en internetkabels opnieuw laten leggen. We zijn benieuwd welke kosten dit met zich meebrengt. Het gaat om een huis van drie verdiepingen en 7 kamers. We zouden graag in elke kamer een werkende tv en internetkabel willen hebben.

Internetkabel doortrekken naar boven

In onze woning, bouwjaar 2005, willen wij graag op de 1e verdieping bedraad internet. De kamer waar we deze aansluiting wensen heeft geen loze leiding. Volgens mij zijn er maximaal 3 opties: 1) gebruik maken van de loze leiding van een aangrenzende kamer; 2) gebruik maken van de stijgleidingen via de trap/kruipruimte, kamer grenst aan trappenhuis; 3) mogelijk gebruik maken van de aanwezige elektriciteitsleidingen. Kunt u de kabel leveren?

Internetkabel doortrekken

Ik wil 1 lange internet kabel naar de kamer direct boven de router laten trekken. Ik weet niet of er loze leidingen aanwezig zijn, ik denk dat er een gat door de muur geboord moet worden. De afstand zal ongeveer 3 meter worden. Ik heb de kabel nog niet. Ik wil graag een kabel van 20 meter ongeveer.

Internetkabel uit de meterkast doortrekken

Vanuit de meterkast een kabel trekken via electriciteits- of kabelantennebuis naar een stopcontact in naast gelegen kamer.

Internetkabel trekken naar zolder

Ik wil in ieder geval een prijs voor het doortrekken van een internetkabel vanuit de meterkast naar zolder. Voorts een meerprijs voor het doortrekken van een coaxkabel naar de kamer direct boven de meterkast + een meerprijs voor het doortrekken van een internetkabel, ook naar die kamer recht boven de meterkast.