Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Intercomsysteem vervangen in een flatgebouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: intercomsysteem vervangen in een flatgebouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: intercomsysteem vervangen in een flatgebouw

Defecte intercom bij een VvE repareren/vervangen

Ons intercomsysteem is inmiddels 11 jaar oud en er zijn een aantal storingen zoals het niet horen van de persoon die beneden aanbelt. Het gaat om een systeem voor 6 appartementen.

Intercom met deurbel repareren

Wij willen een intercom met video en deuropener laten installeren. Wij hebben nu een intercomsysteem die niet meer werkt, behalve de deuropener. We willen deze vervangen door een video intercom.

Intercom bij VVE laten repareren

Ons intercomsysteem werkt niet naar behoren: de knop om de deur te openen werkt, maar er is geen communicatie mogelijk (zeer zacht tot geen geluid). Het is een pand met 3 appartementen: begane grond plus eerste etage (samen), 2 hoog en 3 hoog. Het appartement op de begane grond plus 1 hoog heeft een aparte voordeur met werkende bel en heeft dus geen intercom nodig. De intercom moet dus alleen vervangen/gerepareerd worden voor 2 hoog en voor 3 hoog. Ik weet nog niet of we wel of geen videosysteem willen, dus graag een meerprijs opnemen in de offerte.

Intercomsysteem bij appartementen vervangen

Het intercomsysteem (audio) van ons appartementencomplex (3 appartementen) werkt niet meer naar behoren. We willen dit graag laten vervangen door een nieuw intercomsysteem.

Intercomsysteem vervangen in een flatgebouw

Het bestaande analoge intercomsysteem is sterk verouderd en vertoont gebreken. De bekabeling is in orde (wordt nog steeds gebruikt) maar er zijn problemen met elkaar horen. Wij willen graag een offerte voor 15 stuks analoge telefoons met een tableau met 15 bedieningsknoppen. De huidige telefoon heeft ook een knop waarmee de buitendeur kan worden geopend.

Bel-/intercom in een appartementengebouw repareren/vervangen

In een complex met in totaal 8 appartementen hebben wij een bel-/intercomsysteem zonder video. We willen het bellentableau graag laten uitbreiden met een camera- en video-systeem of geheel laten vervangen. Ik laat de situatie hier eerst even door u beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte voor de VvE.

Brievenbussen en intercom systeem vervangen

Wij willen in ons appartementencomplex de brievenbussen vervangen en verplaatsen. Het gaat om 45 brievenbussen, met eventueel de mogelijkheid van een bel/intercomsysteem bij de brievenbussen. Wij willen hiervoor graag vrijblijvend documentatie en een prijsopgave ontvangen. We willen de klus eind 2017 of begin 2018 laten uitvoeren.

Deurintercom vervangen

Graag een VvE deurintercom vervangen voor 3 woonlagen/appartementen. De begane grond heeft nu zelf een bel. Het gaat om een audio intercomsysteem voor 3 beldrukkers. De deurbel moet afgaan, er moet kunnen gesproken worden met de beldrukker en de deur moet opengemaakt kunnen worden. Repareren of vervangen.

Appartementencomplex voorzien van intercomsysteem met camera

Wij willen graag een offerte voor het vervangen van onze intercomsysteem. Op dit moment hebben wij audio en video systeem en dat willen wij graag zo houden. Het betreft 3 appartementen.

Intercominstallatie vervangen in appartementencomplex

Ik ben bewoner van een appartement in het centrum van Utrecht. Het appartement maakt deel uit van een complex met 2 voordeuren: 3 appartementen achter de ene voordeur, 5 appartementen achter de andere. Er is een intercomsysteem waarmee de voordeuren kunnen worden geopend, maar het is niet mogelijk te communiceren met de persoon die voor de deur staat. De apparatuur daarvoor lijkt wel aanwezig, maar het werkt al jaren niet. We willen daarom graag een reparatie of vervanging van het systeem. Zouden jullie daarnaar kunnen kijken?

Partners

Partners van Casius