Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Intercominstallatie vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: intercominstallatie vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: intercominstallatie vervangen

Intercominstallatie vervangen

Onze intercominstallatie voor 3 bovenappartementen is nogal verouderd. Het aanbellen en openen van de voordeur kan wel maar het communiceren werkt niet. Graag ontvangen wij een offerte voor de vervanging van de huidige installatie door een nieuwe intercom met videofunctie. Ik wil graag weten wat het kost om een goed functionerende, (van buitenaf) sloop veilige intercom met camera te kopen en te laten installeren in de drie appartementen. Het huidige systeem bevat geen camera.

Deuropener vervangen

Wij zijn een VvE met 6 appartementen, vier jaar geleden is de intercominstallatie vervangen. Van de voordeur word de deurdranger vervangen daar de deur te hard in het slot viel, mogelijk is daardoor de deuropener defect geraakt. De intercom en deurbel werkt bij alle 6 appartementen naar behoren.

Intercom installatie vervangen voor VVE

Intercom installatie vervangen voor VVE Kunt u mij een prijsindicatie geven van een nieuwe intercominstallatie, inclusief montage in Utrecht? Er is een bestaand, verouderd systeem aanwezig. Het gaat om 8 privé-appartementen. De VVE is op zoek naar een degelijk doch betaalbaar systeem. Geen video systeem. Ik hoor graag van u.

Intercominstallatie vervangen

Onze intercom installatie voor vier bovenappartementen is verouderd. Graag zouden we dit systeem en de deurbellen willen laten vervangen. Ook zouden we graag willen weten wat de extra kosten zouden zijn om hiervan een video-intercom te laten maken. De VvE gaat hier uiteindelijk over. De appartementen bevinden zich in de pijp te Amsterdam.

Verouderde intercominstallatie vervangen

Op dit moment hebben we een erg verouderd intercom systeem, enkel audio, waar 3 van de 4 appartementen op zijn aangesloten. We zouden graag zowel willen weten wat een audio only systeem kost, als een video systeem waar alle 4 de verdiepingen/appartementen op zijn aangesloten. De bekabeling naar de vierde etage mag ook meegenomen worden in de offerte.

Intercominstallatie vervangen

Wij zouden graag onze huidige intercominstallatie laten vervangen. Het gaat om een buitenpost met twee interne 'telefoons' van de twee gebruikers (twee appartementen). We kunnen op dit moment alleen nog de deur openen (af en toe) en communiceren, maar de bel doet het in beide appartementen niet. Graag ontvangen wij een offerte voor de vervanging van de huidige installatie. Daarbij willen we u vragen een optie mét en een optie zonder video in de offerte op te nemen.

Intercominstallatie vervangen

Graag zou ik de intercom laten repareren/vervangen. Je kunt niet goed horen wie er voor de deur staat en het openen van de deur op afstand werkt ook niet.

Intercominstallatie vervangen

Mijn deurbel doet het niet meer. Ik zou graag willen dat deze wordt vervangen als het niet gerepareerd kan worden. De intercom is 2 draads.

Intercominstallatie vervangen in appartementencomplex

Ik ben bewoner van een appartement in het centrum van Utrecht. Het appartement maakt deel uit van een complex met 2 voordeuren: 3 appartementen achter de ene voordeur, 5 appartementen achter de andere. Er is een intercomsysteem waarmee de voordeuren kunnen worden geopend, maar het is niet mogelijk te communiceren met de persoon die voor de deur staat. De apparatuur daarvoor lijkt wel aanwezig, maar het werkt al jaren niet. We willen daarom graag een reparatie of vervanging van het systeem. Zouden jullie daarnaar kunnen kijken?

Intercominstallatie vervangen

Onze VvE wilt graag een offerte om het huidige intercomsysteem te vervangen. Het gaat om een paneel met 12 aansluitingen en een paneel met 9 aansluitingen. Graag in de offerte meenemen met en zonder video verbinding.