Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Intercom vervangen bij 13 appartementen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: intercom vervangen bij 13 appartementen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: intercom vervangen bij 13 appartementen

Intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage

systeem is verouderd, storingen kunnen niet meer worden verholpen. Er zijn 39 aansluitingen, de maisonnettes op 2e etage zijn verdeeld over 4 blokken huizen. Materieel niet in huis.

Bel intercom in een appartementengebouw repareren of vervangen

Ik heb een intercom bel die niet meer overgaat/geluid geeft en het lukt mij niet om deze zelf te maken.

Nieuwe intercom laten plaatsen

Wij willen binnen onze VvE 3 van de 4 appartementen voorzien van een intercomsysteem (hebben nu alleen een deuropener). De bedrading (2 draads) stamt nog uit jaren ‘30 en moet hoogstwaarschijnlijk vervangen worden). Wij zouden dit graag op korte termijn gerealiseerd willen hebben.

Installeren van een nieuwe deurbel en intercom

Wij zijn een klein VVE die bestaat uit 2 appartementen in Amsterdam. We hebben een oude (17jr) intercom system die wij graag willen vervangen voor iets moderns met beeldscherm bjv. Zouden jullie ons kunnen een offerte sturen inc. installatie (oude verwijderen en de nieuwe plaatsen)? Bedankt,

Intercom bij de electrische deuropener werkt niet meer

Het gaat om 3 appartementen met dezelfde toegangsdeur aan de straat. Openen van de toegangsdeur werkt nog wel, maar de intercom doet het niet meer. Het betreft een oud systeem, geïnstalleerd omstreeks 1973. Het liefst zou ik willen dat dit word gerepareerd, maar als dit niet mogelijk is dan mag deze zeker vervangen worden voor een nieuw systeem, dit wil ik graag doen in overleg met de vakman

Intercom installatie vervangen in appartementencomplex

Het gaat om vijf appartementen. intercom-intstallatie, deuropener en evt. deurbellen. Met het huidige systeem kan met de aanbeller worden gesproken en kan met een knop de deur worden bediend. De toestellen (een hoorn met een drukknop van Siemens, zeg maar de deurtelefoon) moeten worden vervangen. + een camera. Een paar bewoners willen een video-intercom, een paar niet. Dus graag een prijsopgaaf van de meerprijs van een deurtelefoon met videomonitor. Er kan gebruik worden gemaakt van de bestaande bedrading.

Installeren van een nieuwe deurbel en intercom

Ik zoek een elektricien die een intercom bij een groot herenhuis kan vervangen. In een oud huis in Amsterdam zit nu een deurintercom uit ca. 1960. Biedt mogelijkheid tot spreken en deur openmaken (dmv een soort relais die via ketting deur openmaakt). Huisdeur is 1 verdieping lager dan spreektoestel. Spreektoestel bromt zeer sterk. Opendrukker lijkt nog te werken, maar bedrading is allemaal 60 jaar oud. Deurbel zit op eigen circuit en werkt nog prima. Wat zou vervangen van installatie kosten? Twee opties: alleen geluid (maar ook nog deur open kunnen drukken) en video (en ook deur open drukken). Graag bij offerte ook de nodige apparatuur.

Intercom in voordeur van appartementencomplex vervangen

Wij willen graag met de VvE de intercom in de voordeur en de bijbehorende telefoons in 3 appartementen laten vervangen. Ik denk dat er iemand zal moeten langskomen om te kijken wat de huidige situatie is, zodat er een nieuwe intercom geïnstalleerd kan worden met dezelfde maten.

Intercom installatie vervangen voor VVE

Ons intercom systeem is kapot. Dit komt door de bedrading. Wij willen graag dat de bedrading opnieuw wordt gedaan, het is nu namelijk een rommeltje. Het zijn 3 appartementen boven elkaar. Eventueel zouden we ook willen weten, indien de intercom dan nog steeds niet werkt, wat de kosten met installatie van nieuwe intercoms zouden zijn (1 camera + 3 schermen voor de appartementen).

Intercom van woonhuis vervangen

Intercom van mijn koophuis werkt niet meer. Deze is ook al flink verouderd. Zeer mogelijk moet ik een nieuwe intercom laten installeren. Ik heb geen voorkeur. Hopelijk kan de vakman een intercom leveren en plaatsen.

Partners

Partners van Casius