Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen

Intercom repareren/vervangen

Ik ben op zoek naar elektricien die de intercom in een pand kan herstellen en een extra intercomaansluiting kan plaatsen. Verdiepingen 1, 2 en 3 kunnen geen geluid naar de voordeur sturen, verdieping 2 ontvangt bovendien ook geen geluid. Op de derde verdieping dient een extra intercomaansluiting geplaatst te worden.

Defecte intercom in een appartement repareren

Een paar jaar geleden een intercomsysteem laten plaatsen, echter is dit niet goed gegaan. Het probleem is dat de intercom niet de deur opent (beneden), en dat is wel de bedoeling. Het betreft een 'Comelit' systeem. Wie kan mij helpen?

Deurbel met intercom plaatsen

We hebben 1 deur voor twee "woningblokken", elk met 5 appartementen. In totaal dus 10 appartementen. Het betreft de Bestevaerstraat 183 en 185. Het zijn nu twee systemen. Een nieuw intercomsysteem voor beide blokken is nodig. Dat kan één systeem zijn, of wederom twee, zoals de huidige situatie. Bestaande bekabeling wellicht bruikbaar? Alleen een telefoon, geen video nodig.

Intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen

Wij willen graag een nieuwe intercom laten plaatsen die gekoppeld is aan een of meerdere smartphones. De huidige intercom is ingebouwd in het hek met een brievenbusklep. Het is een oud (18 jaar oud) Siedle systeem gekoppeld aan twee deur/hekopeners binnen (een op de begane grond en een op de 1ste verdieping) met video en audio. Dit systeem is kapot. We willen hiervoor in de plaats een intercom in het hek die gekoppeld is aan 1 of meerdere smartphones (dus geen gebruik van installaties meer binnen). Het liefst met video en audio en mogelijkheid om deur/hek te openen. Een probleem is dat de huidige intercom buiten is ingebouwd in de paal van het hek en dit bij het weghalen een groot gat achterlaat (40cm x 40cm). Het nieuwe systeem moet dus netjes in het hek geïntegreerd worden. Zie foto's voor meer info.

Intercom installatie vervangen voor VvE

Wij willen graag vanuit de VVE de intercom laten vervangen. Werkzaamheden: - Vervangen van de complete zwakstroombedrading, met gebruikmaking van de bestaande buisleidingen - Leveren en plaatsen van 2 stuks buitentoestellen, inbouw, ingebouwd achter de daartoe aanwezige perforaties op de bestaande plaatsen, links en rechts van de hoofdentree - Leveren en plaatsen van 6 binnentoestellen, voorzien van elektronische signaalgevers, in de woningen - Leveren en plaatsen van een netvoedingsapparaat 220 volt, bij de groepenkast van de trappenhuisverlichting - Leveren en vervangen van alle (inbouw) benedenbeldrukkers, uitgevoerd in metaal - Leveren en vervangen van alle (opbouw) etalagedrukkers - Leveren en plaatsen van een nieuwe deuropener

Deurbel met intercom installatie plaatsen

Installatie deurbel/intercom/electrische deuropener

Diverse elektraklussen

Wij willen graag met een vakman in contract komen voor het verplaatsen van de intercom, het plaatsen van lampen in de boeken- en keukenkast en het aanbrengen van stopcontacten.

Bellentableau met Comelit deurintercom vervangen

Ons appartementencomplex van 3 bewoners heeft een Comelit intercom systeem. Het bellentableau aan de buitenkant is stuk. Waarschijnlijk door vocht. Het is al een paar keer gerepareerd, maar gaat iedere keer opnieuw stuk. Graag willen we een nieuw tableau laten plaatsen.

Schakelaar tussen de intercom plaatsen

Ik wil graag een uit aan schakelaar op me Intercom zegen wou graag de prijs weten

Deurbel met intercom plaatsen

Plaatsen van een deurbel met intercom systeem. Liefst draadloos. ik heb er nog geen op het oog, misschien kunt u mij hierin adviseren. 'N goeie en niet al te dure. Graag een offerte. Normale woning

Partners

Partners van Casius