Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Intercom bij de electrische deuropener werkt niet meer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: intercom bij de electrische deuropener werkt niet meer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: intercom bij de electrische deuropener werkt niet meer

Intercom bij de electrische deuropener werkt niet meer

Het gaat om 3 appartementen met dezelfde toegangsdeur aan de straat. Openen van de toegangsdeur werkt nog wel, maar de intercom doet het niet meer. Het betreft een oud systeem, geïnstalleerd omstreeks 1973. Het liefst zou ik willen dat dit word gerepareerd, maar als dit niet mogelijk is dan mag deze zeker vervangen worden voor een nieuw systeem, dit wil ik graag doen in overleg met de vakman

Intercom en electrische deuropener vervangen/installeren

Voor ons huis in Amsterdam wil ik de kapotte intercom en electrische deuropener laten vervangen. Het gaat om een privewoning, 2 en 3 hoog met eigen opgang. Contact graag per mail of whatsapp bellen i.v.m. verblijf in het buitenland (5 uur vroeger). Het huis wordt op dit moment verhuurd, dus zal als er een match is voor de klus zal ik de gegevens van de huurders geven en zij kunnen dan een geschikte datum en tijd kiezen voor de klus.

Deurbel met intercom installatie plaatsen

Installatie deurbel/intercom/electrische deuropener

Intercom met electrische deuropener repareren

Ik wil de intercom en elektrische deuropener vervangen. Deze werken niet goed meer.

Reparatie van een elektrische deuropener

Wij hebben intercom met electrische deuropener maar de opener aan de deur doet het niet.

Vervangen van de ...

Vervangen van de bel/intercom/electrische deuropeningsinstallatie. Kabel naar deur en microfoon/speaker in deur zijn intakt. Centrale moet vervangen en extra bel moet aangelegd in hogergelegen verdieping.

3 appartementen met een gezamenlijke ...

3 appartementen met een gezamenlijke toegang. De gedeelde electrische installatie wordt gebruikt voor het volgende: verlichting op de trap, deurbellen, intercom en ontgrendeling van de voordeur. Deze installatuie zijn verouderd en aan reparatie en/of vervanging toe. Intentie is on in ieder huis een deurbel/interkom/afstandbediening aan te leggen. Tevens herstel van de huidige verlichting installatie in de gang, met tijdschakelaars. Enige oude bedradingen kunnen worden verwijderd.