Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen

Nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen

Deuropener plaatsen, intercom plaatsen voor 3 appartement met 1 gezamenlijke voordeur

Nieuwe intercom laten plaatsen

Wij willen binnen onze VvE 3 van de 4 appartementen voorzien van een intercomsysteem (hebben nu alleen een deuropener). De bedrading (2 draads) stamt nog uit jaren ‘30 en moet hoogstwaarschijnlijk vervangen worden). Wij zouden dit graag op korte termijn gerealiseerd willen hebben.

Elektrische deuropeners incl intercom plaatsen

Graag laat ik een elektrische deuropener incl. intercom installeren in een binnenstadspand, waar de bediening op 2- en 3-hoog moet komen. Er zit al een elektrische deuropener, maar het systeem werkt niet. Stroom is aangelegd, ik weet niet wat stuk is. Ik wil een goed systeem hebben. Het slot functioneert prima, maar het oude systeem moet weg: dus een nieuwe telefoon en een nieuwe intercom. Voor de 1e verdieping zal de aansluiting van de telefoon naar voordeur van het pand ongeveer 2 m naar binnen en 5 m omhoog uitkomen. Alles bij elkaar zal het een meter of 7 zijn. Voor de 2e etage kan er bij wijze van spreken door plafond heen een kabel worden getrokken, dus dat is ook wel 6/ 7 m zijn, maar ik weet niet hoe dit gaat.

Installeren van een nieuwe deurbel en intercom

Graag een nieuwe intercom en deurbel met deuropener laten leveren en installeren. Ik woon in een maissonete wonning , afstamd tussen intercom en deurbel is ca enkele meters. Oud intecom en deurbel heb ik zelf al verwijderd. Alle oude draden (bekabeling) zijn nog aanwezig. Bijgevoegd foto's van oud intercom en deur bel.

Intercom bij de electrische deuropener werkt niet meer

Het gaat om 3 appartementen met dezelfde toegangsdeur aan de straat. Openen van de toegangsdeur werkt nog wel, maar de intercom doet het niet meer. Het betreft een oud systeem, geïnstalleerd omstreeks 1973. Het liefst zou ik willen dat dit word gerepareerd, maar als dit niet mogelijk is dan mag deze zeker vervangen worden voor een nieuw systeem, dit wil ik graag doen in overleg met de vakman

Intercom installatie vervangen in appartementencomplex

Het gaat om vijf appartementen. intercom-intstallatie, deuropener en evt. deurbellen. Met het huidige systeem kan met de aanbeller worden gesproken en kan met een knop de deur worden bediend. De toestellen (een hoorn met een drukknop van Siemens, zeg maar de deurtelefoon) moeten worden vervangen. + een camera. Een paar bewoners willen een video-intercom, een paar niet. Dus graag een prijsopgaaf van de meerprijs van een deurtelefoon met videomonitor. Er kan gebruik worden gemaakt van de bestaande bedrading.

Vervangen intercom en deurbel en centrale deuropenerinstallatie

We willen onze huidige deurbel via intercom en deuropener vervangen door een video-deurbel met twee punten waarop de deur geopend kan worden. Het huidige systeem functioneert niet meer goed.

Elektrische deuropener met intercom installeren

Ik wil graag een elektrische deuropener met intercom laten installeren. Deze moet vanaf zolder te bedienen zijn. De afstand van de zolder naar de voordeur is ongeveer tussen de 10 tot 15 m. Het is een eengezins woning. Graag ontvang ik wat offertes.

Elektrische deuropener met intercom installeren

De intercom werkt niet goed meer, wij willen die laten vervangen. Wij wonen op de bovenverdieping.

Vervangen intercom en deurbel en centrale deuropenerinstallatie

Wij hebben en appartementencomplex van 24 appartementen met 4 centrale ingangen per 6 appartementen. Wij willen in 2020 het huidige systeem, dat 30 jaar oud is, vervangen voor een nieuw systeem audio, bel en deuropener. Wij willen de kosten meenemen in de begroting van 2020 en dit met de leden van de VvE bespreken. Wij kunnen het oude systeem zelf afvoeren.

Partners

Partners van Casius