Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Intercom met deurbel repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: intercom met deurbel repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: intercom met deurbel repareren

Deurbel met intercom installatie plaatsen

Installatie deurbel/intercom/electrische deuropener

Kapotte deurbel en intercom repareren

De deurbel van ons huis in Amsterdam (3 hoog) is kapot. Ook werkt de intercom niet. Wij willen dit gerepareerd hebben.

Intercom met deurbel repareren

Wij hebben een intercom met deurbel, geen scherm. Het probleem is dat wij niet horen wat de mensen beneden zeggen. Wij horen wel de bel en de mensen beneden kunnen ons ook horen als wij door de intercom praten. Graag laten wij dit door een vakman oplossen.

Deurbel met intercom repareren

Oud intercom- en deurbelsysteem voor 2 appartementen (voordeur buiten - 2e en 3e etage) is defect.

Deurbel vernieuwen

Onlangs is onze deurbel voor 1, 2 en 3 hoog kapot gegaan. We horen niet meer als er wordt aangebeld en we kunnen de beneden deur ook niet meer open maken d.m.v. de knop bij ons binnen. Het is een ontzettend oud systeem dus zwaar toe aan vernieuwing. Ik wil graag een nieuw systeem laten zetten (het liefst ook met intercom).

Deurbel met intercom plaatsen

Plaatsen van een deurbel met intercom systeem. Liefst draadloos. ik heb er nog geen op het oog, misschien kunt u mij hierin adviseren. 'N goeie en niet al te dure. Graag een offerte. Normale woning

Elektrische deuropener met intercom installeren

Ik wil graag een elektrische deurbel met intercom laten installeren. Zou u mij een offerte kunnen geven voor zowel een intercom met als zonder camera? Ik woon zelf op de tweede verdieping; mogelijk willen mijn buren op de derde verdieping ook een intercomsysteem. Is het mogelijk dat de offerte een onderscheid maakt tussen het installeren van het systeem op één verdieping en het installeren op twee verdiepingen (voor twee verschillende woningen)? Ik wil de situatie hier graag even laten beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en prijsopgave.

Deurbel en intercom leveren en monteren

Ik wil graag voor twee bovenverdiepingen deurbellen laten installeren (de bedrading naar de voordeur ontbreekt) en intercoms (met geluid, geen video) met buzzers om de deur te openen. Deurbellen hebben we al in ons bezit. Intercom nog niet.

Deurbel aanleggen

Wij willen graag onze huidige deurbel laten vervangen voor een nieuwe met een ding dong geluid. De deurbel mag niet op batterijen en ook niet draadloos zijn. Wij wonen in een appartement van 8 woningen. Wij hebben ook een intercom die volgens ons los staat van de deurbel. Aan de voordeur zelf zit ook een deurbel die geschakeld is aan de portiek deurbel. Zie foto van de huidige deurbel en intercom binnen in de woning.

Intercom met deurbel repareren

Intercom en deurbel systeem voor 5 appartementen functioneert niet meer. Graag controle en reparatie. Betreft een GEV systeem. Helaas wordt het systeem niet meer gemaakt.

Partners

Partners van Casius