Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Intercom en automatische deuropener repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: intercom en automatische deuropener repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: intercom en automatische deuropener repareren

Intercom en automatische deuropener repareren

Bij een appartementen gebouw (7 appartementen) werkt de intercom niet goed. Na aanbellen storing/niet kunnen horen wie er op straat staat. Knop om de deur te ontgrendelen werkt maar gaat niet goed meer dicht als deur dichtgaat. Deze kan dan vanaf de straat weer opengeduwd worden. Deze vergrendelt dus niet goed.

Nieuw slot, automatische opener en eventueel een intercom monteren

In onze portiekflat hebben wij de centrale deurvergrendeling na een inbraak losgekoppeld wegens de slechte werking. We willen nu graag een nieuw slot, automatische opener en eventueel een intercom laten plaatsen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw advies en prijsopgave.

Automatisch deuropener plaatsen met intercom

Wij wonen in een dubbele bovenwoning uit 1910. Wij hebben op dit moment geen automatische deuropener. Ons voordeur heeft een dubbele slot, waardoor we als we de deur open willen doen eerst een lange trap naar beneden moeten. Wij willen kijken naar de opties om het te automatiseren. Indien mogelijk willen we de intercom, naast de begane grond, ook op de eerste verdieping installeren. Met als optie om op de eerste verdieping het geluid uit te kunnen zetten (in verband met slaapkamers).

Reparatie van een deurvergrendeling in een portiek

Wij hebben in ons portiek met 3 woningen een centrale deurbel met automatische opener in de woningen. De bel gaat wel over, maar we kunnen de deur niet meer vanuit de woningen ontgrendelen. Het is een oud systeem zonder intercom. We laten hier graag snel naar kijken en ontvangen dan uw reparatievoorstel met prijsopgave.

Golmar video intercom repareren

Wij hebben in het centrale portiek van onze appartementen een Golmar audio/video-intercom systeem. De audio/video-functie werkt nog wel, maar bij 2 en mogelijk 3 appartementen werkt de automatische deuropener niet meer. Er zit dus waarschijnlijk een probleem in het centrale deel. Ik ben nu op zoek naar iemand die dit op korte termijn kan repareren.

Deurintercom met video repareren

Ik heb een deurintercom met video, Elro VD60 serie. Deze werkt al een tijdje niet goed. Het beeld van de video is vaak onscherp of helemaal niet zichtbaar. Daarnaast werkt de automatische deuropener die deze intercom aanstuurt ook niet meer. Deze intercom is een tijd geleden opgehangen door een klusjesman uit de buurt. Helaas heeft de intercom het maar kort echt naar tevredenheid gedaan. Valt dit te repareren en voor een schappelijk bedrag?

Nieuwe intercom installeren

Ik wil graag mijn oude atea intercom systeem door een nieuw systeem laten vervangen. Er is een camera, twee audio/video toestellen, een audio toestel en een automatisch deur-opener. Het nieuwe systeem moet in ieder geval een automatische deur-opener en audio verbindingen hebben. Afhankelijk van de prijs ook video. Kunt u aangeven wat de kosten ongeveer zijn. Ik spreek niet zo goed Nederlands. Spreekt u Engels?

Automatisch slot op de voordeur repareren

Ik wil graag het automatische slot van de voordeur laten repareren/vervangen. De intercom doet het nog wel, enkel het mechaniek bij de deur is kapot.

Deurbel met opener via de smartphone

Wij zouden graag een offerte op maat willen hebben voor het volgende ; deurbel met automatische opener en intercom te bedienen vanaf smartphone . Graag zouden wij de kosten hiervan willen weten

Automatische deuropener repareren of vervangen

Repareren van automatische deuropener in pand met drie verdiepingen en kijken naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een intercom (audio) met automatische deuropener.

Partners

Partners van Casius